taktın mı len tekerlekleri? olum elektrik bandını tam ortadan 2ye kesip yani yarım cm olarak ince de gecebilirdin
taktın mı len tekerlekleri? olum elektrik bandını tam ortadan 2ye kesip yani yarım cm olarak ince de gecebilirdin
abi daha lastikleri alamadım. halen daha kendi üstündeki 2008 model CeSeTler var, yarın ilk işim gidip lastikleri almak ve değişmek.
elektrik bandını böyle kesip biçmeden bir kerede gerdire gerdire yapmak daha güzel gözüktü gözüme. başlangıç hariç izolabantı hiç kesip biçmedim.
çalışırken fazla vaktim olmuyor. mesela bu gün 14 saatin 13 saati ayakta geçti. bi yemek aralarında oturdum desem yeridir. bir de şu osawa twitırları takıp ses ayar düğmesini ön freni tutan vidaya sabitledim. araya demir attım. işaret parmağını ileri geri vererek müziğimin sesini arttırıp azaltıyorum artık. ışıklarda apaçiler gibi son ses dışarı vermiyorum .
arka tekeri de lastiği değiştikten sonra halledeceğim. inşallah takıp çıkarırken ön şeritlere fazla zarar gelmez.
navigasyon tutacağına da htc wildfire simi bağlayıp hem navigasyon hem mp3 çalar yaptım. yazın bursa festivali ve 30 hazirandaki ekşi feste motosikletimle gideceğim. güney turunu dönüşte yapacağım.
günaydın millet...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
S.a beyler gösterge panelindeki sinyal lambasını patlattım daha önce değiştiren oldumu
beyler herkeze iyi günler...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
patatesci yattın mı len zibidi..? maxımuz sen de gidip o lastikleri al yoksa geri gelecekler..geri gelirlerse ben de bu ay şehir dışındayım gidip alamam,devlet hazinesine devrederler valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
napıyon len kız çocuğu dün aksam senin topraklardan geçtim bilal emmi ama 160km hızla sana el salladım görmedin mi?
deopyu kılıfsız kullanmaya kıyamıyorum tankpedi yapıştırdıktan sonra yine taktım kılıfı ondan temiz görünüyodur
S.a arkadaslar bugun okullar kapanmasına 5 gün kaldı cebte 5 Tl para Motorda 20 Km lık benzin var 5 Tl ye 37 km gidiyor 20 de orda 57 km
Gidicegimiz yer Manisa-İzmir gidiş+geliş 70 Km Cıktık yola İzmir yokuslarını cıkıyoruz %8 lik egim var inişte 20 km kontak kapadık girdik izmire 35 km oldu 22 Km kaldı geriye Napıcaz Neyse 10 Km izmiri gezdik 12 Km kaldı Geri dönüş yolu 35 Km var daha ve yokus cok var baslarda napıcaz nedicez 12 km bastık baktık benzin bitti kaldık para yok bişi yok 5 kere üfledik depoya 35 km geldik istop ede ede sonra arkadsın okula ugradık benzin parası aldık tmm bulduk benzin napıcaz :D daha 10 km var okula 1 litre aldık koyduk hadi bastık marsa calısmıo :D 5 dk ugrastık depo kapagı kurumustu artık 12.00-14.00 de oldu cok eglendik ..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
lan oğlum övdüğün dişliyi söktüm... motor kendine geldi.. uzun yolda 10 numara ,ama şeir içi motoru haşat eder...
benim kullanım tarzıma hiç uymuyor.. en basit örneği; kırmızı ışklarda veya rampa aşağı sürekli kompresöre bırakırım.. Ulem rampa aşağı bırakınca motorun hızı daha da artıyo..
tüm aerodinamıği gitti. tüm değerler kayboldu.. neyse taktım eskiyi..kendine geldi zavallı.. ben sana ne yaptımda beni cezalandırdın diye garip garip yüzüme baktı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kanka frene basmadan önce gazı hiç mi bırakmıyorsun.. Atıyorum kırmızı yandı, 100-150 m mesafe kala gazı bırakıp frenlemeye başlamıyormusun..
yada sen son haddine kadar gazı bırakmayıp 5. viteste debriyaja basıp frenlere mi asılıyorsun..İkiside fark etmez.. Önemli olan durmak... İlk verdiğim örnekte gazı bırakınca motor frenim
bayağı düştü 15 T ile.... yani motor hala gidiyor
kanka ben gidecegim son noktaya kadar viteste gidiyorum ondan sonra debiryaja basıp her iki frenede basıp duruyorum durmak için motoru kullanmıyorum yani...motoru kullandığım yerlerde oluyo 90-100-110 km hızlarda frene basamıyorum ama genelde motoru fren yapmak için kullanmam
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)