gelmeden 1 hafta önce haber et. Bende o güne izin almaya çalışayım beraber bodrum yarımadası turu yapalım
gelmeden 1 hafta önce haber et. Bende o güne izin almaya çalışayım beraber bodrum yarımadası turu yapalım
ok olabiler numaram profilimdede yazıo gerçi ama 05375869256 çağrı atarsan kaydederim
---------- Post added at 04:56 ---------- Previous post was at 04:50 ----------
98 41 ok kaydettim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ok attım. Gel ben seni benim titana bindireyimde güç ve tork gör. Beton bi çook dik yokuş var. İki kişi tek tekerde bitiriyo yokuşu. Gaza asıldınmı şaha kalkıyo mübarek. Aslında tam krosluk motor. Güç ve tork olarak ama şase olarak krosluk değil. Titan motorlu 125 cc kroslar vardı hondada bi zamanlar.
Titan kullandım evet torku güzel ama kıpraşıyor be mübarek Dediğin croslar xlr 125 ler olmasın sakın şunun gibi yani
---------- Post added at 05:13 ---------- Previous post was at 05:08 ----------
Neyse arkadaşlar ben kaçar gideyim bi kaç saat kestireyim öğlen Eskişehirde düğün var oraya katılmamız lazım yorucu bi gün olacak cümleten GÜNAYDIN byee
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
onda yeni kasa titan motoru var. Bide onun eski kasaları var.eski kasa titan motorlu.
Ya egelim beni dövdürteceksin ybr cilere. Ybr sayfasında titanı övüp duruyosun diye
Amannn haaaa doğru söylüyon burası YBR sayfası değilmi sahi bence benle beraber sende kaç yoksa ikimizde Titan Titana gitcez bak birazdan millet uyanınca
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
memetim telefonda cok inatcı ve kararında ciddi konusuyordun :D ne oldu kuskuyami? düştün abem motorumu yeni aldık dimi alalı 4 . gün daha biliyorz heralde 2012 lerin renklerini sna o kadar siyah diyorum anlamıyorsun 2011 de füme olarak üretiliyordu sonra 2012 de renkleri degiştirdiler artık siyah mavi ve kırmızı üretiliyorrr ve satılıyorr
slm arkadaşlar. Bugün kimsecikler yok. 2005 titanın devir saatine gelen kablolardaki elektriği ölçtüm. Ama önce aküyü ölçtüm. Akü motor stop halinde 12.1 volt.rolanti, 12 volt, yarım gaza yakın, 12.8 volt. Boşta gaza fazla asılmadım. Asılsam max 13 volt falan yazardı herhalde.
Gelelim devir saati elektriğine. 3 kablo var. Rolantide mavi ve sarı sıfır, siyah 11.8 volt, boşta yarım gaza yakın siyah kablo 12.8 volt gösteriyor. Hemen hemen akü verilerine yakın. Şimdi bu devir saati niye yanar? Ölctük yazdık.
selamın aleyküm arkadaşlar debriyaj balatası hakkında sorucaklarım vardıda kaç kmde değiştşrmek gerekiyor ben sakin kullanırım uzun yol yapıyorum genelde şu anda motor 40binde ve kavramasıda gayet güzel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
nezaman kaçırmaya başladı o zaman değiştir arkadaşım. Belirli bi km si yok. Kullanıcıya göre değişir.
Kullanıma göre değişiyor. Ben ilk 18 binde değiştirmiştim. Serviste orjinal yoktu yan sanayi takmışlar daha 2bin kilometredeyken sağolsun arkadaşım yaktı. Sonra yine orjinal bulamadım yan sanayi taktık o da 2 bin anca gitti 2kişi dağa tımanırken yandı En sonunda orjinal buldum onda hiçbir sıkıntı yok. Ama çok çektim balatadan. Kaçırıyorsa değiştir ama mutlaka orjinal taktır. Mutlaka!
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
hayırdır arkadaşlar? Bu sayfayı banamı bıraktınız? Eveet arkadaşlar. Ybr hakkındaki sorularınızı alayım
olum bak giitt. Dövdürtecen beni ybr cilere
vay anasını be şu ybr sayfası kimlere kalmış
ergen gençler dağılın lennn
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
şükürki bi ybr ci geldı fatih biz gidersek sen tek başına napçen burda?
ben tek değilim yumurtacı adem sen rahat ol ben geldin mi herkez gelir bi telefon açarım apache durmuş handikap koray tekteker rambo çinli fatih egelim ahmet ne var ne yok gelir sen rahat ol
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
birkaç resim atayımda ortam şenlensin dün motoru bi yıkadım zincie dişli temizliği yağlaması yaptım ama cila çekmedim...
siyah motoru olanlara cila tavsiye ederim hele hele metal boyalı yüzüyler 10 numara oluyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi ülkede en adam gibi oynanan ybr 125 bende. elektrik tesiatına o kadar yüklendim, yan çantalarla genişlettim, hayvan gibi ön cam taktım hala iyi gidiyor. yanlışsın abi .
Durmuş abi janta şerit çekmek için bir fikir vermişti geçen sayfalarda, elektrik izolasyon bandıyla şerit çekmek diye. bende de kırmızı bant vardı. sırf denemek için bi tarafı özenmeden yaptım on numara oldu. diğer tarafa özendim on numara beş yıldız oldu. resimler:
2.5 liraya aldığım osaka twiterlar on numara çıktı.
Malatya-çat barajı:
Şu an bu konu içerisinde 336 kullanıcı var. (0 üye ve 336 misafir)