Eyi geceler beyler bende kaçar
Eyi geceler beyler bende kaçar
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
yok abi bakmak öyle değil, test et:
elektronikçilerden 10 tlye bir multimetre al. akü kapağını aç ve akü uçlarına bu multimetrenin kalemlerini dokandır.
motor çalışmıyorken 12v göstermesi lazım; multimetreyi dc volt ölçümüne alacaksın. v dc yazan kısma getirirsin. 12v gösteriyorsa akün doludur. 11 küsürse akün azalmış.
motoru çalıştır. biraz çalışınca 13.8 volt üretiyorsa statörün de konjüktörün de sağlamdır.
12 küsür 13 küsür üretiyorsa statörün arızalı.
14 volttan fazla değer ölçüyorsan konjüktörün arızalı.
statör 60-80 volt ac akım üretir abi, konjüktör arızalıysa çarpıla ihtimalin var.
benim bilgilerim bunlar; yanlışım varsa düzeltin.
ABİLER BİR DE TÜKETİM DEĞERLERİNİZİ LÜTFEN YAZMAYIN. çok üzülüyorum vallaha. eski motoru satmam gerekiyordu, bir an önce kurtulup başka motor almam gerekiyordu. gittim bu ybryi aldım. eski motoru da sattım. bi anlık öfke yüzünden hala eski zararlarımın üstüne zarar ekliyorum işte. lanet olsun 5 senemi verdiğim insana hala zararı bitmiyor.
150 zcmi sattığım dede de bir kadına çarpmış. eski jawacı ama kadını biçmiş. ön taraf dağınık. vecihim dağılmış gitmiş. kadının da omurgası kırılmış.
irisyum buji taktım ilk çalışma düzeldi gibi.
max bu 5 sene verdiğin insan işini anlayamadım?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
maxi ölçüm aletim var. Değerler düzgün gösteriyor. Aküdede bi problem yok. Şöyle irilerinden bi devir saati takmam lazım. Bu işi benim çözmem lazım
zzr 22 bin devirli devir saati lazım bana
elektriği anca ona yeterde ondan. 12 bin çevirse yeter. Bak çinli 100 cc cuplara. 160 ibre var, 100 anca görüyor
hayırlı sabahlar arkadaşlar. Dün garajadan bulup taktığım devir saatini sabah söküp attım. Yanmış. Mis gibi kokuyodu
aden bırak bu işleri tosunum adam gibi ybr al kendine hiç bir yeri yanmayan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
XL beden anlaşırsak neden olmasın yeterki benim ekonomime uysun
---------- Post added at 08:50 ---------- Previous post was at 08:46 ----------
[QUOTE=F54;2703334]AGA PROHEL ALmada ne alırsan al çünkü pek kaliteli değil bütçeyi 200 tl civarına çıkar güzel pantolonlar vardır...[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:59 ----------[/SIZE=1]
Proheller 120-150 TL arası Fatihçim alırsamda ondan almayı düşünüyorum zaten ama 200 e çıkamam 200 çok para daha bi sürü ekisk var alınması gereken çadır var mesela
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
slm arkadaşlar epinize günaydınlar...
bu resim yamaha brezilya sitesinden; lastiğin marka ve desenine baksanıza ne kadar güzel
neden başka ülkelerin ybr standart lastikleri kaltelide bize sakura cst leri reva görüyorlar
şimdi bunu yamaha merkeze iletsen kardeşim ybr buldunda lastiğinimi beğenmiyon derler
günaydın arkadaşlar güneşte yakıyo
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Neyse arkadaşlar ben kaçar bu günümü bebeklerime ayırdım mondimi muayene götürcem bu gün salcomada ufaktan bi bakım yapıcam fotoları paylaşırım akşama sayfamız şenlenir
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)