Zincir dişli takımını iyi kalite seçmek lehinize oacaktır... Yalnız benim motor neredeyse 30bin oldu hala zincir dişli değiştirmedim, zincirin genleşmesi de çok az bir düzeyde... Tabi bunda benim çok hırpalamadan kullanmamın da etkisi büyük...
Zincir dişli takımını iyi kalite seçmek lehinize oacaktır... Yalnız benim motor neredeyse 30bin oldu hala zincir dişli değiştirmedim, zincirin genleşmesi de çok az bir düzeyde... Tabi bunda benim çok hırpalamadan kullanmamın da etkisi büyük...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4164260
arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz?yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bir ricam daha olacak.mekanik aksamından pek anlamadıgım için,motora bakmak için bana eşlik edecek bi arkadaşımız varmı?
Muttaki 500km 25 ytl cok iyi!
dişli takımı için NFA marka ön arka dişli 23ytl marka iyimi kotumu bilmiyorum satıcıda ne malı yada malzemenin ne olduğunu bilmediğini soyledi...
araştırmaya devam ediyorum bide akü almam gerek, marka tavsiyesi olan varmı?
Genieril buradaydı...
Bence fiyat alanla satan arasındaki bir konu.Ayrıca motorun temizliğine ve km.sine bağlı.Şahsen ben motorumu o düşük fiyatlara vermem.
protez insan kardeşim göründüğü kadarı ile motor temiz gibi.Tamamen senin içine sinmesi lağzım.Alırsan şimdiden hayırlı olsun...
herkese meraba ben 3 hafta önce ybr mi aldm şu an motorumdan çok memnunum ama jantları boyatmayı düşünüyorum sizce sorun çıkartırmı yani boyattığıma pişman olurmuyum
Ybr arka fren balatası;
orjinal :45 Ytl
yan sanayi :7-10 ytl.
ayna,çamurluk vs. yan sanayi takabiliriz ama frenler için orjinalini takmak gerekir.Frenler hayati bir mesele çünkü.Orjinalini aldım.
benimle motora bakmaya gelecek bi arkadaşımız yokmu?
honda innova ile 1 km 6 ykr. azami 8 ykr. bunu 18000 kilometredir ölçüyoruz. ayrıca ybr nin balatası 45 ytl imiş, bu gerçekten ucube bir hezeyan
gelmeyi çok isterim kardeş ama inanki bende anlamam tamirciye götürdüm ben ufak tefek şeyleri görmezden gelmek lazım. yalnız dikkat ettim koruma demiri yok
en ufak bir düşmesi varsa motor bloğuna zarar vermiş olabilir
yalnız bu satıcının bir ilanı daha var as125 t satıyor arkadaşına mı yardımcı oluyor galerici mi anlamadım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Ben YBR orjinal arka balatayı 35 YTL'ye aldım diye hatırlıyorum.
Orjinal ön balataları da 20 YTL'ye.
Muttaki, ucube hezeyan ne demektir? Benim anladığım "garip bir saçmalama" ama senin demek istediğin sanırım daha farklı birşeyler...
BABAÇİ teşekkürler yardımın için.Bende dikkat ettim dediklerine.Bu arada kafam da iice karıştı.Nası yapıcam bilmiyorum.ya ii bişey bulucam yada sukidayla çatlayana kadar devam edicem:D
yamaha ya sözüm yok tabi, benimde hayalimde ybr 125 var, hatta 3 saatliğine almış sonra gerisin geri dönüp geri vermiştim kullanamadım diye.
kızgınlığım 40 ytl arka fren balatasının fiyatı,
ucube= çirkinlik, çok aşırı çirkinlik. koç holding anlayışı bu zaten her sektöründe
hezeyan= saçmalık
osmanlıca bilmeyenlere duyurulur
Şu an bu konu içerisinde 224 kullanıcı var. (0 üye ve 224 misafir)