Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Genel kanı belli bir hızdan sonra ses yaptığı yönünde galiba. Önermez misin hocam sen bu kaskı?
    Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı V@R@D£R0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alıın size ybr lerin dedesi 2001 model millet ybr görsün
    http://b1205.hizliresim.com/x/z/780dg.jpg

http://b1205.hizliresim.com/x/z/780hc.jpg

ne kadar asil duruyoor demi arkadaş;
    http://b1205.hizliresim.com/x/z/780k0.jpg

dağlar kurdun yollar ybr nin
    http://b1205.hizliresim.com/x/z/780ln.jpg
    resimler bunlar ama maalesef bu motürü satmak zorunda kaldımmmm
    Emektar ybr 11 yaşında ama hala yeni gibi
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oo durmuş döner naber len...
    iyidir pelùş sen napan?

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı sinan08 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar; dün itibariyle kırmızı ybr esd 2012 ile aranıza katıldım. ybr almadan önce 1 günlüğüne arkadaşın 2011 apache sini ödünç alıp kullandım. 1 günde ne bel kaldı ne kol, özellikle kollarımı çok yordu (oturuş pozisyonu itibari ile ) kıpraşımıda cabası. dün ybr'mle bi iki fink atınca aradaki farkı anladım ne kol ağrısı ne baş ağrısı . 3,5 beygir az olsun ybr olsun dedim sonra kendi kendime. iyki almışım lafını daha çok kullanıcam sanırım. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Hayırlı olsun kardeş, aramıza hoş geldin

Alıntı m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genel kanı belli bir hızdan sonra ses yaptığı yönünde galiba. Önermez misin hocam sen bu kaskı?
    ben de venom vf 307 var belki 300 defa elimden motorun üstünden ordan burdan yere düşürmüşümdür çok sağlam çıktı ama o da ötüyor..yani ucuz çene açılır kasklarin hepsi ötüyor..kuryelerde görüyorum çoğu uygun fiyatli diye ls2 alıyorlar..alınır da neden alınmasın..

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls2 ya da venom alabilirsin 175 lira civarı fiyatlardalar 2sıde güneş vizorlu ama ls2 venom a göre çene açık kullanırken çene kısmı havada olunca daha az rüzgar sesi yapıyor.. Aslında kask bu da ama çok para http://www.anesmotor.com/?urun-1504-...-S3-Hakka.html

Evet bu kaskları görmüştüm gerçekten 10 numara İstanbul' a gelince girmediğim mağaza kalmamıştı ama en güzel hoşuma giden modeller sharktaydı hep.

3. seviyeye yükselince alacağım kask bu çok süper bir şey
    http://www.anesmotor.com/?urun-1231-...-Stringer.html

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok dostum tesisat sağlam mokluk saatin kendisinde. Ayar vidasını sıktınmı devir saati fazladan göstererek çalışıyor. Biraz gaza dokundummu 6 bin devir diyelim, 12 bin devir gösteriyo. Tam gevşet hiç oynamıyo. Ortalarda bi ayar tuturdum güzeldi, yolda bozuldu nalet.
    araya kalem içindeki yaylardan koy. böylece az çekince az değer çok çekince tam değer. böylece düzgün gösterebilir.

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    ben de venom vf 307 var belki 300 defa elimden motorun üstünden ordan burdan yere düşürmüşümdür çok sağlam çıktı ama o da ötüyor..yani ucuz çene açılır kasklarin hepsi ötüyor..kuryelerde görüyorum çoğu uygun fiyatli diye ls2 alıyorlar..alınır da neden alınmasın..
    Evet bende de Zeus var çeneden açılır oda ses yapıyor, sağolsun arkadaşım hediye ettiydi iyi bir kask alana kadar kullanacağım, valla çene açılırını hiç kullanmadım, alacağım kask kesinlikle tam kapalı olacak vede güneş vizörlü

boşver ls2yı gidip bu kaskı al hıç tereddüt etme http://www.yildizticaret.com/pro/139...SSE-SPORT-KASK

Motosikleti
    sınavlar vardı, o yüzden ne zamandır giremedim. 2.5 hafta işyerinden okula gitmeme izin vermediler. yani vize sınavlarımdan sonra okula gidemedim desem yeridir. kaç gündür sabahlıyordum. neyse, şimdiden 2 dersi verdim. 4 dersi de bütte veririm artık. en azından konuları kolayladım.

bu arada ybrmin kafasını söküp mp3çaların çakmaklığın sislerin tesisatını izolasyonladım. kabloları düzenledim. ön camın kafaya değdiği yerlere ve içteki kısma iç lastikten conta yaptım. artık ön taraftan ses gelmiyor.

anfi kartımı da sabitledim. demir tabla üstüne kablo bağı ve silikonla sabitledim. on numara oldu.

sadece anfi kartının üstüne kor@y'ınki gibi tabla yapıp siyaha boyayacağım.

bu arada navigasyon tutucumu da aldım. artık htc wildfire s'imi hem navigasyon hem mp3 için kullanabiliyorum.

bir de çakmaklık şarj makinası buldum. 2 telefonumu ve mp3çalarımı şarj edebilen 2 uca sahip ucu var.

arka çantalarımı da yarın halledeceğim. plakalığın olduğu yere yan demirlerinden vidalı ek alıp 32 litrelik çantayı plakalığın olduğu yere koyduracağım. altına ve içine 2 demir tabla ile tutunacak. üste de cox 52 litrelik altı kırılan çantamı da gene 2 tabla ile topcase yerine sabitleyeceğim. son olarak mat siyaha da boyarsam motorla işim bitiyor.

bı mini anfi bulamadım ulen tuh bana

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    slm yumoşlar

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    oo kokoş koray naber
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ana sen yaşıyormusun... hoş geldin......
    yaşıyoz ya Ramco dostum hoşbulduk sağolasın

eskiden 3-5 kişi başlığı çeviriyorduk fakat görüyorumki YBR severler olarak bir hayli çoğalmışız ve çok güzel dostluklar da kurulmuş herkese kazasız sürüşler yolculuklar diliyorum motorunuzu üzmeyin tatlı tatlı 95'le istediğiniz yere götürür sizi merak etmeyin

Motosikleti
    bı mini anfi bulamadım ulen tuh bana
    abi kadıköyde yazıcıoğlu işhanında var. mono anfi yeterli. 30w anfi 30 rms watt (max power değil, rms değer önemli) olsa güzel bir hoparlörle gayet güzel olur. 90 km ile gayet güzel müzik dinliyorum..

olmadı ben teknosada bu gün komple seti gördüm. 67 tlye roadstar mıydı neydi, kompedan set diyorlar. ona bi küçük anfi uydurursan on numara ses alırsın.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    boşver ls2yı gidip bu kaskı al hıç tereddüt etme http://www.yildizticaret.com/pro/139...SSE-SPORT-KASK
    Güneş vizörü yok galiba bunun hocam

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    oo kokoş koray naber
    iyi kanka ne olsun.. yarın işim tatil onun sevinci ve mutluluğu ile yaşıyorum.. ne oldu ulem bizim balık işi.. yalancı peluş

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ortalama 90 km hız, dönüşte 100 km nin altına düşmedik.. yani limitlerde gittik.. fatihim söylesin..
    sizin motorlar bakımsızsa ben napayım

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

şimdi hesapladım.. bizim depo 13 lt.. yani 56 TL ye doluyor..
    benim motorumda km de 0,10 kr yakıyorsa 560 km yol yapması lazım.. ben 435 km deyim..
    yani daha var.. ama bastığımız için biraz mesafe kısalabilir
    he kanka bu ybr çok caçık motor şehir içinde 380 km civarı yedeğe düşüyor
    abant gezisine giderken depo yu full le miştim 450 km oldu daha yedeğe düşmedi bu motor la uzun yola çıkınca yedeğe düşmeyi unutuyor geri zekalı ne olcak
    bu gün motor a talip çıktı bizim ustanın yanında bi elemanın arkadaşı 3200 den aşşağıya olmaz dedim mırın kırın etti işine gelirse dedim bak işine

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi kanka ne olsun.. yarın işim tatil onun sevinci ve mutluluğu ile yaşıyorum.. ne oldu ulem bizim balık işi.. yalancı peluş
    kanka ne tatili omu anlamadım şimi bende sana ibrahim hocanın yanına gidelim diyecektim bu gün için ama unuttum..
    onu gördüm bu akşam çarşıda bugün mangal yapmış keşke arayıp gelseydiniz dedi hatta hatta o bize haber edecekmiş ama oda işi dolayısıyla unutmuş afacanlar kafasını karıştırmış
    8 hazirandan sonra gelin diyor haberin olsun
    balığa hafta ya salı gideriz ok...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    he kanka bu ybr çok caçık motor şehir içinde 380 km civarı yedeğe düşüyor
    abant gezisine giderken depo yu full le miştim 450 km oldu daha yedeğe düşmedi bu motor la uzun yola çıkınca yedeğe düşmeyi unutuyor geri zekalı ne olcak
    bu gün motor a talip çıktı bizim ustanın yanında bi elemanın arkadaşı 3200 den aşşağıya olmaz dedim mırın kırın etti işine gelirse dedim bak işine

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

kanka ne tatili omu anlamadım şimi bende sana ibrahim hocanın yanına gidelim diyecektim bu gün için ama unuttum..
    onu gördüm bu akşam çarşıda bugün mangal yapmış keşke arayıp gelseydiniz dedi hatta hatta o bize haber edecekmiş ama oda işi dolayısıyla unutmuş afacanlar kafasını karıştırmış
    8 hazirandan sonra gelin diyor haberin olsun
    balığa hafta ya salı gideriz ok...
    tamam kanka gidelim hocamızın yanına.. zaten ben bugün gelemezdim.. işte idim
    kanka sen motorunu sakın satma.. alacağın motor eğer ikinci el olursa seninkinden iyi olmayacak..maşallahı var motorunun..
    ayrıca bizim motorların tek sıkıntısı benzinle çalışıyor kanka.. yani benzim alasım geliyo ama namıssız bi türlü aldırmıyo.. dur bekle yedeğe geç diyo..
    ooohoooo ölme eşeğim ölme... ne zaman geçecek yedeğe bekliyoz böyle mal gibi

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Bir de dostlar benim ön, arka fren balatası, hava filtresi ve buji almam lazım iridyum. Nereden alayım nereyi tavsiye edersiniz? Nereden bulabilirim orjinallerini?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)

Bu Konudaki Etiketler