Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Mayıs 2012, 22:38
delileoo adlı üyeden alıntı
Genel kanı belli bir hızdan sonra ses yaptığı yönünde galiba. Önermez misin hocam sen bu kaskı?
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
Reklamlar
-
31 Mayıs 2012, 22:41
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
31 Mayıs 2012, 22:42
F54 adlı üyeden alıntı
oo durmuş döner naber len...
iyidir pelùş sen napan?
-
31 Mayıs 2012, 22:46
sinan08 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar; dün itibariyle kırmızı ybr esd 2012 ile aranıza katıldım.
ybr almadan önce 1 günlüğüne arkadaşın 2011 apache sini ödünç alıp kullandım. 1 günde ne bel kaldı ne kol, özellikle kollarımı çok yordu (oturuş pozisyonu itibari ile ) kıpraşımıda cabası. dün ybr'mle bi iki fink atınca aradaki farkı anladım ne kol ağrısı ne baş ağrısı
. 3,5 beygir az olsun ybr olsun dedim sonra kendi kendime. iyki almışım lafını daha çok kullanıcam sanırım. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun kardeş, aramıza hoş geldin
-
31 Mayıs 2012, 22:49
m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı
Genel kanı belli bir hızdan sonra ses yaptığı yönünde galiba. Önermez misin hocam sen bu kaskı?
ben de venom vf 307 var belki 300 defa elimden motorun üstünden ordan burdan yere düşürmüşümdür çok sağlam çıktı ama o da ötüyor..yani ucuz çene açılır kasklarin hepsi ötüyor..kuryelerde görüyorum çoğu uygun fiyatli diye ls2 alıyorlar..alınır da neden alınmasın..
-
31 Mayıs 2012, 22:51
-
31 Mayıs 2012, 22:58
adem80 adlı üyeden alıntı
yok dostum tesisat sağlam
mokluk saatin kendisinde. Ayar vidasını sıktınmı devir saati fazladan göstererek çalışıyor. Biraz gaza dokundummu 6 bin devir diyelim, 12 bin devir gösteriyo. Tam gevşet hiç oynamıyo. Ortalarda bi ayar tuturdum güzeldi, yolda bozuldu nalet.
araya kalem içindeki yaylardan koy. böylece az çekince az değer çok çekince tam değer. böylece düzgün gösterebilir.
-
31 Mayıs 2012, 23:04
ben de venom vf 307 var belki 300 defa elimden motorun üstünden ordan burdan yere düşürmüşümdür çok sağlam çıktı ama o da ötüyor..yani ucuz çene açılır kasklarin hepsi ötüyor..kuryelerde görüyorum çoğu uygun fiyatli diye ls2 alıyorlar..alınır da neden alınmasın..
Evet bende de Zeus var çeneden açılır oda ses yapıyor, sağolsun arkadaşım hediye ettiydi iyi bir kask alana kadar kullanacağım, valla çene açılırını hiç kullanmadım, alacağım kask kesinlikle tam kapalı olacak vede güneş vizörlü
-
31 Mayıs 2012, 23:04
boşver ls2yı gidip bu kaskı al hıç tereddüt etme http://www.yildizticaret.com/pro/139...SSE-SPORT-KASK
-
31 Mayıs 2012, 23:09
sınavlar vardı, o yüzden ne zamandır giremedim. 2.5 hafta işyerinden okula gitmeme izin vermediler. yani vize sınavlarımdan sonra okula gidemedim desem yeridir. kaç gündür sabahlıyordum. neyse, şimdiden 2 dersi verdim. 4 dersi de bütte veririm artık. en azından konuları kolayladım.
bu arada ybrmin kafasını söküp mp3çaların çakmaklığın sislerin tesisatını izolasyonladım. kabloları düzenledim. ön camın kafaya değdiği yerlere ve içteki kısma iç lastikten conta yaptım. artık ön taraftan ses gelmiyor.
anfi kartımı da sabitledim. demir tabla üstüne kablo bağı ve silikonla sabitledim. on numara oldu.
sadece anfi kartının üstüne kor@y'ınki gibi tabla yapıp siyaha boyayacağım.
bu arada navigasyon tutucumu da aldım. artık htc wildfire s'imi hem navigasyon hem mp3 için kullanabiliyorum.
bir de çakmaklık şarj makinası buldum. 2 telefonumu ve mp3çalarımı şarj edebilen 2 uca sahip ucu var.
arka çantalarımı da yarın halledeceğim. plakalığın olduğu yere yan demirlerinden vidalı ek alıp 32 litrelik çantayı plakalığın olduğu yere koyduracağım. altına ve içine 2 demir tabla ile tutunacak. üste de cox 52 litrelik altı kırılan çantamı da gene 2 tabla ile topcase yerine sabitleyeceğim. son olarak mat siyaha da boyarsam motorla işim bitiyor.
-
31 Mayıs 2012, 23:13
bı mini anfi bulamadım ulen tuh bana
-
31 Mayıs 2012, 23:14
slm yumoşlar
-
31 Mayıs 2012, 23:27
oo kokoş koray naber
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
31 Mayıs 2012, 23:28
-
31 Mayıs 2012, 23:30
bı mini anfi bulamadım ulen tuh bana
abi kadıköyde yazıcıoğlu işhanında var. mono anfi yeterli. 30w anfi 30 rms watt (max power değil, rms değer önemli) olsa güzel bir hoparlörle gayet güzel olur. 90 km ile gayet güzel müzik dinliyorum..
olmadı ben teknosada bu gün komple seti gördüm. 67 tlye roadstar mıydı neydi, kompedan set diyorlar. ona bi küçük anfi uydurursan on numara ses alırsın.
-
31 Mayıs 2012, 23:31
Güneş vizörü yok galiba bunun hocam
-
31 Mayıs 2012, 23:31
F54 adlı üyeden alıntı
oo kokoş koray naber
iyi kanka ne olsun.. yarın işim tatil onun sevinci ve mutluluğu ile yaşıyorum.. ne oldu ulem bizim balık işi.. yalancı peluş
-
31 Mayıs 2012, 23:36
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ortalama 90 km hız, dönüşte 100 km nin altına düşmedik.. yani limitlerde gittik.. fatihim söylesin..
sizin motorlar bakımsızsa ben napayım
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
şimdi hesapladım.. bizim depo 13 lt.. yani 56 TL ye doluyor..
benim motorumda km de 0,10 kr yakıyorsa 560 km yol yapması lazım.. ben 435 km deyim..
yani daha var.. ama bastığımız için biraz mesafe kısalabilir
he kanka bu ybr çok caçık motor şehir içinde 380 km civarı yedeğe düşüyor
abant gezisine giderken depo yu full le miştim 450 km oldu daha yedeğe düşmedi bu motor la uzun yola çıkınca yedeğe düşmeyi unutuyor geri zekalı ne olcak
bu gün motor a talip çıktı bizim ustanın yanında bi elemanın arkadaşı 3200 den aşşağıya olmaz dedim mırın kırın etti işine gelirse dedim bak işine
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
iyi kanka ne olsun.. yarın işim tatil onun sevinci ve mutluluğu ile yaşıyorum.. ne oldu ulem bizim balık işi.. yalancı peluş
kanka ne tatili omu anlamadım şimi bende sana ibrahim hocanın yanına gidelim diyecektim bu gün için ama unuttum..
onu gördüm bu akşam çarşıda bugün mangal yapmış keşke arayıp gelseydiniz dedi hatta hatta o bize haber edecekmiş ama oda işi dolayısıyla unutmuş afacanlar kafasını karıştırmış
8 hazirandan sonra gelin diyor haberin olsun
balığa hafta ya salı gideriz ok...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
31 Mayıs 2012, 23:42
F54 adlı üyeden alıntı
he kanka bu ybr çok caçık motor şehir içinde 380 km civarı yedeğe düşüyor
abant gezisine giderken depo yu full le miştim 450 km oldu daha yedeğe düşmedi bu motor la uzun yola çıkınca yedeğe düşmeyi unutuyor geri zekalı ne olcak
bu gün motor a talip çıktı bizim ustanın yanında bi elemanın arkadaşı 3200 den aşşağıya olmaz dedim mırın kırın etti işine gelirse dedim bak işine
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
kanka ne tatili omu anlamadım şimi bende sana ibrahim hocanın yanına gidelim diyecektim bu gün için ama unuttum..
onu gördüm bu akşam çarşıda bugün mangal yapmış keşke arayıp gelseydiniz dedi hatta hatta o bize haber edecekmiş ama oda işi dolayısıyla unutmuş afacanlar kafasını karıştırmış
8 hazirandan sonra gelin diyor haberin olsun
balığa hafta ya salı gideriz ok...
tamam kanka gidelim hocamızın yanına.. zaten ben bugün gelemezdim.. işte idim
kanka sen motorunu sakın satma.. alacağın motor eğer ikinci el olursa seninkinden iyi olmayacak..maşallahı var motorunun..
ayrıca bizim motorların tek sıkıntısı benzinle çalışıyor kanka.. yani benzim alasım geliyo ama namıssız bi türlü aldırmıyo.. dur bekle yedeğe geç diyo..
ooohoooo ölme eşeğim ölme... ne zaman geçecek yedeğe bekliyoz böyle mal gibi
-
31 Mayıs 2012, 23:47
Bir de dostlar benim ön, arka fren balatası, hava filtresi ve buji almam lazım iridyum. Nereden alayım nereyi tavsiye edersiniz? Nereden bulabilirim orjinallerini?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)
Bu Konudaki Etiketler