Selam yagmurlu günde motor sürmek gercekten farklı bir duyguymus..
Selam yagmurlu günde motor sürmek gercekten farklı bir duyguymus..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ülen ekmekarasına kaçmış deliileo.ybr yi hatim etmişsin ama devir saatini atlamışsın.11 bin devir saati bana az gelir. 13,14 bin lazım bana he he
Evet arkadaşlar; dün itibariyle kırmızı ybr esd 2012 ile aranıza katıldım. ybr almadan önce 1 günlüğüne arkadaşın 2011 apache sini ödünç alıp kullandım. 1 günde ne bel kaldı ne kol, özellikle kollarımı çok yordu (oturuş pozisyonu itibari ile ) kıpraşımıda cabası. dün ybr'mle bi iki fink atınca aradaki farkı anladım ne kol ağrısı ne baş ağrısı . 3,5 beygir az olsun ybr olsun dedim sonra kendi kendime. iyki almışım lafını daha çok kullanıcam sanırım. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
aferin sincap hayırlı olsun..biz diyoruz ybrnin üstüne motor yok ama dinleyen yok yalnız çok uzun yol gezme koltuğa kıçın alışana kadar yoksa sızlama yaşarsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
len deli iyi bak bakim o devir saati ybrnin mi tuh rezil şahin doğancilarin taktiği devir saati o tam senin motorluk tam apaçi işi
Hayırlı olsun arkadaşım Kazasız belasız sür inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ekmek arası ben o devır saati ybr nin demedimki? 11 devirli saat az gelir dedim bu aralar senin saksı basmıyo
Bildiğim kadarıyla açıklayayım ben sana Çinde iş gücü parası az olduğu için çoğu markalar motosikletlerini ya da arabalar bile çinde toplatıyor fakat çin malı değil öyle bir kuşku kalmasın içinde YAMAHA mühendisleri başında durarak çinde toplanıyor sadece parçalar her şey japon sadece toplanış çinde o kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85797319/detay Abiler bu tarz bir şey almayı düşünüyorum çünkü fiyatı uygun ybr ve cbf ya da cb tuzlu geliyor bana birde ilk motorum olacak ondan ucuz olsun istiyor bu tarz da bana önerebileceğiniz neler var sağlamlık bakımından beni üzmesin bakımlarını yaptırayım geçsin?
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
iyi akşamlar panpa lar...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ls2 ff370 almaya karar verdim artık en uygun nerede bulabilirim bunu istanbulda?
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
oo durmuş döner naber len...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bugün biraz uğraştım ama bir şey değişmedi, yerler çamur olduğu için deneyemedim, buda önceki gibi benim hüsnü kuruntum sanırım
Herhangi bir sorun görünmüyor ama.
Yaa motoru aldığım hafta fotoğraf makinesini hatuna verdim fotoğraf çekemiyorum telefonla da çok kötü çıkıyor
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
Hayırlı olsun, plaka işi iyiymiş, güzel olmuş.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)