Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Selamlaar ybr`ciler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
ana sen yaşıyormusun... hoş geldin......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İyi akşamlar beyler.
Bugün ruhsatım geldi Aps (Acilmiş) ile Samsun'dan Sinop'a 7 günde geldi, birde acil olmasa 6 ayda gelirdi herhalde
Neyse asıl mevzu şu, ruhsatta koltuk sayısı 1 yazıyor sürücü dahil onun 2 olması gerekiyor değil mi
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
slm yumoşlar ulem durmuş yine olta atmışın buralara...
ortalama 90 km hız, dönüşte 100 km nin altına düşmedik.. yani limitlerde gittik.. fatihim söylesin..
sizin motorlar bakımsızsa ben napayım
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
şimdi hesapladım.. bizim depo 13 lt.. yani 56 TL ye doluyor..
benim motorumda km de 0,10 kr yakıyorsa 560 km yol yapması lazım.. ben 435 km deyim..
yani daha var.. ama bastığımız için biraz mesafe kısalabilir
Benim ilk depo 435 km de bitmişti Seninde en az 40 50 daha gitmen lazım sakin kullanıyorsun zaten bakalım ne kadar gidecek?
560 mı ooo çok iyiymiş Ben yedeği hiç hesaba katmıyorum. Benim hesabımda 2.42lt/100km yakmıştı, 0,105TL, Sen daha fazla gittiğine göre daha az yakması lazımdı niye 10 kuruş oldu?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
arkadaşlar önce hepinize iyi akşamlar bişi sorsam demin benzin alırken gerizekalı pompacı benzini taşırdı bişey olurmu ondan boyaya zarar verirmi orda sildim bide 2 saat sonra gazyağı ile yıkadım suylada üstünden geçtim
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
kanka bugün bi ara pense lazım oldu bi lastikciye uğradım baktım bi cbf..dayı yağ çubuğunu açmış bakıyo..biraz sohbet ettik..debriyajını ayarladım sağını solunu falan hallettim..bana durdu yahu ben bununla trakyaya gidiyorum arada sırada..yağını koyuyorum gelince yağ kalmıyor dedi..başladım gülmeye..dayı dedim 10,40 koyma 20,50 koy azaltması düşer dedim dayı şok oldu biraz sohbet ettik neyse çıkarken bana sibop kapağı hediye etti ve ben o kapakları nerelerde aradım da bulamadım hacı bak bunları da yedek verdi bunlar çıkma sıfırları da motorun üstüne taktım..
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)