Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kovalamayın bebeyi yahu..bak canım ben sana yeni ybrnin kötü yanlarıni sayayım da öğren..koltuğu eski ybr ve cbfe göre biraz serttir 2 kişide sıkışıktır hele kuru kemik bi kıçın varsa 150kmyi aşınca yolculuğun kıçın acıyabilir..cılız, zayıf durur ama sürüşü apaçi gibi seni yormaz..120den yukarı çıkmaya kalkınca rüzgardan çok etkilenir ama 120ile giderken bırak tvsyi cbf bile ybrden daha fazla titrer..parça fiyatlarına gelince rakibi yok hem ben daha geçen gün resim koydum 2004 ybr 2012 tvsyi iple çekerken..azıcık akıllı mantıklı düşün öyle soru sor..

Oh be cok tsk ederim abi sormanın sebebi tvs parca sıkıntısından dolayı idi ybr en ideali bu durumda cok saol abi 2.700-3.100 arası bi ybr bakarım artık
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    "Arkadaşın Çok Olur Aman,Zor Gününde Yok olur.! Benden Sana Bir Akıl,Aklın Varsa Tek Takıl!" ben bunu anlamayadım yazım da bir hatamı var ben mi anlayamadım sanki
    Arkadaşın çok olur "Ama" mı olacaktı ne ???

Arkadaşlar İstanbulun Fethi nin 559 yılı kutlu olsun
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tvsnin parça sıkıntısı yok ama biraz tuzlu ve heryerde servisi yok..hepsini geçtim kıpraşımı olmasa yine alınır üst devirlerde çok titriyor ybrye göre..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Arkadaşın Çok Olur Aman,Zor Gününde Yok olur.! Benden Sana Bir Akıl,Aklın Varsa Tek Takıl!" ben bunu anlamayadım yazım da bir hatamı var ben mi anlayamadım sanki
    Arkadaşın çok olur "Ama" mı olacaktı ne ???

Arkadaşlar İstanbulun Fethi nin 559 yılı kutlu olsun
    bağlam içinde vurgu kazanan bi kelime abi, o yüzden kullanmışlar 'bre','hey' gibi düşün o 'aman'ı ..

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oh be cok tsk ederim abi sormanın sebebi tvs parca sıkıntısından dolayı idi ybr en ideali bu durumda cok saol abi 2.700-3.100 arası bi ybr bakarım artık
    Oğlum ben sana demedim mi Apacheyi listenden çıkart diye Azer bülbül gibi olursun yolda hiç gerek yok sana ne dedim yedek parçası çok kazık diye bir deposu 360 tl ybrnin baktığımda 180-200 arasıydı seçim senin yinede izzet

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler iyi günler...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler iyi günler...
    İyi günler Fatih
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen YAMAHA YBR 125 ESD alma git TVS al çünkü YBR almak bir tutku işidir bir gönül işidir tatlı bir arkadaşlığın şiddetli bir aşkın başlangıcıdır onun üzerine oturup özgür olduğunu uçtuğunu ayaklarının yerden kesildiğini hissetmek duyguların en güzelidir çünkü bu ruh halindeyken seni birazcık dahi rahatsız edip huzurunu bozmaz onun üzerindeyken yolu sen değil o belirler çünkü üzerindeyken kendinden geçersin o yüzden sende bu ruh halini göremediğimden sen git TVS al Biz YBR cileride rahat bırak TVS topiğinde takıl...
    uçmak falan ne iş ihtiyar sen ne içiyorsun motora binerken bu neyin kafası böyle sana 50 kere dedim bu sıcaklarda viski içme dokunur diye

07arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 City
    HONDA CBR 1000RR VE SUZIKI GSX GEÇTİĞİM VİDEO

http://www.youtube.com/watch?v=9LS0A0L6U_Q

Motosikleti
    Yaw arkadaslar ybr topiginin 11.sayfasına kadar okudum motor ilk cıktıgında 2.850 (plaka+ruhsat+100 tl lik phlips) Dahilmiş Yıl 2012 6 sene olmus Sahibindende adam 2.900 diyor 19.000 deki motora vayy be dolar gibi :D yükseliyor[COLOR="Silver"]
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

KORAY GEVŞEĞI AL SANA ÖN FAR TRANSPARANI..

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    yıl 2012 oldu hala ybr mi tvs mi diye sorun adamlar var bırakın bunları artık googlede arattırsanız 50 bin çeşit konu çıkar hala konu açma soru sorma çabasındasınız

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Deli oğlan bu hafta bana da uğra su karbon ısını hallet be yavrum
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

nereye karbon kaplıcan

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87880031/detay

ybr 2010 dan sonra bozmuş demi adamın motor 85 binde tık yok maşallah ))
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Motosikleti
    Dahamı aynı sorun Ben beyenmiyorum 2010 dan sonrasını arkadas daha ne diyim ?? Varmı lafı olan Ona bakılırsa 2004-2010 Arası daha cok kuryelerde onlarda 150.000 gidio napcaz

Motosikleti
    CBR 125R
    daha 2010 model olanlarda o kadar kullanan olmadığı için
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Motosikleti
    Birazdan 2012-3000 Km Esd son hız 2 kişi denemesi yapıcaz hem video hem fotograf cekicem-Yagmur yagdı fakat kurudu hem cekilmiş Teke tek kapısma videosu var 5.Viteste kesicide gidiyordu Allah yardımcımız olsun kactım ben.

Motosikleti
    CBR 125R
    rektefiye yaptıranıda duymadım daha zaten

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birazdan 2012-3000 Km Esd son hız 2 kişi denemesi yapıcaz hem video hem fotograf cekicem-Yagmur yagdı fakat kurudu hem cekilmiş Teke tek kapısma videosu var 5.Viteste kesicide gidiyordu Allah yardımcımız olsun kactım ben.
    dikkat et

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    len durmuş gittim 15 T dişli aldım.. senin aklına uyduk bakalım.. sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.. eğer motoruma bişey olsun, sena marş düğmesi diye basar dururum..

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:40 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deli oğlan bu hafta bana da uğra su karbon ısını hallet be yavrum
    boş mezar mı buldun
    hain zargana... seni nasıl tokatladım ama...
    maxi97 bunu beğendi.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S150 LX 2012
    ben kısaca kararsız arkadasa sunu demek istiyorum tvsmi ybrmi demiş kardeşim sorun çok komik hint malıyla japon kıyaslaması sakın yapma ha çin ha hint .benim param kıymetlidir çöpe atamam diyorsan ybr alacaksın yok para neki diyorsan elinin kiriyse tvs alıcan ybr olsun .cbf olsun kendinı kanıtlamış araçlar bencede böle sorularla meşgul etme milleti.benim motorumda kanuni windy s 150 ybr olsun cbf olsun tokatlayıp geçiyor fakat geçse ne yazar vızır vızır titriyor .100km bindikten şonra ybr ciler relax olur ben her tarafım kasılmış vazıyete girmiş egzersiz yaparım tvsnınde benim motordan farkı yok berbat titriyor birde pahalı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler