Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mayıs 2012, 10:57
Selâmü aleyküm arkadaşlar benim ybrde 2. vitese geçmeme sorunu başladı. ışıklarda falan kalkışlarda 2. vitese geçereken boşta kalıyo neden olabilir sizce gaza fazlamı yükleniyorum acaba. Pek sanmıyorum 1 sendir motoru aynı kullanıyorum. daha önce sorun yoktu
Reklamlar
-
29 Mayıs 2012, 11:05
07arda adlı üyeden alıntı
Selâmü aleyküm arkadaşlar benim ybrde 2. vitese geçmeme sorunu başladı. ışıklarda falan kalkışlarda 2. vitese geçereken boşta kalıyo neden olabilir sizce gaza fazlamı yükleniyorum acaba. Pek sanmıyorum 1 sendir motoru aynı kullanıyorum. daha önce sorun yoktu
bazen benimkide öyle oluyor iyi çekmiyorsun diyorlarda ben 30 senelik minsk marka motora 150 kg odun yükleyip onu dağdan getiriyorum debriyaj odun vites zaten geçmiyor onu çekmeye alışık olduğumdan iyi çekememe gibi bir durumum yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
wertcvb adlı üyeden alıntı
evet kardeşim bende buralıyım 19 aralık spor salonu var orda ikamet ediyorum..kısmetse birgün tanışırız
inşallah abi spor salonunu biliyorum orda oturan tanıdıklarım var tanışırız inşallah
-
29 Mayıs 2012, 11:19
07arda adlı üyeden alıntı
vites pedalın gevşemiştır..cıvatasına biraz teflon bant sar gevşemesın..sökmüsken de pedalı bir diş aşağı tak çok daha rahat edersin
-
29 Mayıs 2012, 11:22
Abiler kararsız kaldım motor arayısları içersindeyim
Tvs mi Ybr mi
Altın elbiseli adam bu soruyu sormayın kan cıkar demişti ama
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
29 Mayıs 2012, 11:26
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Tvs mi
Ybr mi
Kardeşim kusura bakma senin motor almaya falan niyetin yok dost acı söyler...Kaç gündür bakıyorum ona bişey dersin buna bişey dersin gene ybr yi ağzindan düşürmezsin bırak bari milleti oyalama cevap bekleyen bi dünya soru var kendinle uğraştırma milleti...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
29 Mayıs 2012, 11:28
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Kardeşim kusura bakma senin motor almaya falan niyetin yok dost acı söyler...Kaç gündür bakıyorum ona bişey dersin buna bişey dersin gene
ybr yi ağzindan düşürmezsin bırak bari milleti oyalama cevap bekleyen bi dünya soru var kendinle uğraştırma milleti...
Düşüncenize saygılıyım sahsi fikriniz yorumunuz içinde Tsk ederim arıyorum daha ne alıcagıma karar fln veremedimden yardım istiyorum
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
29 Mayıs 2012, 11:32
Tvs mi
Ybr mi
kesinlikle tvs al ybr esd ler beş para etmez motor o depodaki grenajlar falan kaza yapınca kırılsın diye yapılmış tvs de onlar var ama onlar kırılsın diye yapılmamış sen en iyisi tvs al
-
29 Mayıs 2012, 11:33
Düşüncenize saygılıyım sahsi fikriniz yorumunuz içinde Tsk ederim arıyorum daha ne alıcagıma karar fln veremedimden yardım istiyorum
Bana kalırsa gerekli yardımlar fazlasıyla yapildı hala ısrar ederek neyin peşindesiniz onu anlayamadım herşey ortada bence artık abartmayın işin şeyi çıkıyor bi noktadan sonra..
-
29 Mayıs 2012, 11:35
Neyse soru sormam hataydı zaten!! Ybr hakkındaki düşüncelerim hala aynı 2010 dan sonra bozdu.
-
29 Mayıs 2012, 11:39
tamamdır 2010dan sonra ybr bozdu ben az önce 72bin kmde 2011 model gördüm daha motoruna anahtar değmemıs..yamaha çok bozdu çok ama servislerin işini bozdu..
-
29 Mayıs 2012, 11:40
Neyse soru sormam hataydı zaten!! Ybr hakkındaki düşüncelerim hala aynı 2010 dan sonra bozdu.
kaç tane ybr eskittinde bu kanıya vardın yoksa gece gündüz forumlarda milleti fıtık ederek mi bu kanıya vardın..Altin çamura düşse yine altındır kendini bilmez birinin söylediği 2 cümleyle bu motoru sarsamazsın senin gibilere çin mali bile çok dostum.. beğenmedin modelin topiğine takılma
-
29 Mayıs 2012, 11:41
tamam işte alma sen ybr alırsan ben satarım zaten sen git iyi bildiğini al
-
29 Mayıs 2012, 11:46
kaç tane
ybr eskittinde bu kanıya vardın yoksa gece gündüz forumlarda milleti fıtık ederek mi bu kanıya vardın..Altin çamura düşse yine altındır kendini bilmez birinin söylediği 2 cümleyle bu motoru sarsamazsın senin gibilere çin mali bile çok dostum.. beğenmedin modelin topiğine takılma
Arkadasım benim senin fikirlerine saglılı oldugun kadar seninde fikirlerime saygılı olmanı beklerim. Yamaha her modeli ayrı gzeldir 2004-2010 arası zevkler ve renkler tartısılmaz deyilmi motoru sarsmak niyetinde deyilim Motor güzel fakat eski kasaları daha güzel bunu demek istiyorum. Senin gibilere deyipde küçük düşürme kimseyi daha cok söylenecek söz var kac motor eskittin lafına gelirsek ilk motorum olucagı için o kadar üstüne düşüyorum ama hata yapmısım yazmakla O cin malı bile fazla lafına söylenicek cok iyi bi lafım vardı ama ben birsey demicem ...
-
29 Mayıs 2012, 11:50
Arkadasım benim senin fikirlerine saglılı oldugun kadar seninde fikirlerime saygılı olmanı beklerim. Yamaha her modeli ayrı gzeldir 2004-2010 arası zevkler ve renkler tartısılmaz deyilmi motoru sarsmak niyetinde deyilim Motor güzel fakat eski kasaları daha güzel bunu demek istiyorum. Senin gibilere deyipde küçük düşürme kimseyi daha cok söylenecek söz var kac motor eskittin lafına gelirsek ilk motorum olucagı için o kadar üstüne düşüyorum ama hata yapmısım yazmakla O cin malı bile fazla lafına söylenicek cok iyi bi lafım vardı ama ben birsey demicem ...
eski kasalarada cılız diye b.k atardın kardeşim sen eminim buna adam çağa ayak uydurdu daha kaslı motor görünümü verdi gene yaranamadı sahibinden de 85 binde ybr var kuryetelde çalışan birisi bi ara bakalım kaç kere motor açılmış neler değişmiş bi bilgi al..kagit üzerinde ahkam kesme bana...söyleyecegini söyle özelim acık benim telefon numaramda yazıyo içinde kalmasın..
-
29 Mayıs 2012, 11:56
eski kasalarada cılız diye b.k atardın kardeşim sen eminim buna adam çağa ayak uydurdu daha kaslı motor görünümü verdi gene yaranamadı sahibinden de 85 binde ybr var kuryetelde çalışan birisi bi ara bakalım kaç kere motor açılmış neler değişmiş bi bilgi al..kagit üzerinde ahkam kesme bana...söyleyecegini söyle özelim acık benim telefon numaramda yazıyo içinde kalmasın..
Ybr saglam ona sözüm yok sadece beyenmedigimi söyledim deyilmi ben diyorum 2010 dan sonraki modellerini beyenmiyorum sen diyorsun kac kere acılmıs motor al bak diye..Gereksiz bi konu rahatsız oluyorsan 1 cümleyle söyleyip polemik yarartmaman gereklidi.Yardımcı olucak bir cok kişi vardır burda Sen haricc !!
-
29 Mayıs 2012, 12:02
Ybr saglam ona sözüm yok sadece beyenmedigimi söyledim deyilmi ben diyorum 2010 dan sonraki modellerini beyenmiyorum sen diyorsun kac kere acılmıs motor al bak diye..Gereksiz bi konu rahatsız oluyorsan 1 cümleyle söyleyip polemik yarartmaman gereklidi.Yardımcı olucak bir cok kişi vardır burda Sen haricc !!
ben 2010 dan sonra bozdu deyince motor mekanik görünüm herşeyi anlıyorum belli bişey çağriştirmiyor.. emin ol sadece cevap vermiş olmak için cevap aliyorsun..senin uzaktan uzaga soru sordugun adamlarla ben karşılıklı çay kahve içiyorum kimin ne oldugunu konuşuyoruz biz sen canını sıkma
-
29 Mayıs 2012, 12:06
ben 2010 dan sonra bozdu deyince motor mekanik görünüm herşeyi anlıyorum belli bişey çağriştirmiyor.. emin ol sadece cevap vermiş olmak için cevap aliyorsun..senin uzaktan uzaga soru sordugun adamlarla ben karşılıklı çay kahve içiyorum kimin ne oldugunu konuşuyoruz biz sen canını sıkma
Ben onu kastetmiyorum işte Dıs aksam (Plastik-Karanaj) Olarak konusuyorum motor gene ybr motoru ona dicek lafım yok saglam -Neyse kavgaya gerek yok yanlıs anlasıldıysam özür dilerim.
-
29 Mayıs 2012, 12:18
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
bazen benimkide öyle oluyor iyi çekmiyorsun diyorlarda ben 30 senelik minsk marka motora 150 kg odun yükleyip onu dağdan getiriyorum debriyaj odun vites zaten geçmiyor onu çekmeye alışık olduğumdan iyi çekememe gibi bir durumum yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
inşallah abi spor salonunu biliyorum orda oturan tanıdıklarım var tanışırız inşallah
herzaman beklerim kardeş
-
29 Mayıs 2012, 12:25
sen YAMAHA YBR 125 ESD alma git TVS al çünkü YBR almak bir tutku işidir bir gönül işidir tatlı bir arkadaşlığın şiddetli bir aşkın başlangıcıdır onun üzerine oturup özgür olduğunu uçtuğunu ayaklarının yerden kesildiğini hissetmek duyguların en güzelidir çünkü bu ruh halindeyken seni birazcık dahi rahatsız edip huzurunu bozmaz onun üzerindeyken yolu sen değil o belirler çünkü üzerindeyken kendinden geçersin o yüzden sende bu ruh halini göremediğimden sen git TVS al Biz YBR cileride rahat bırak TVS topiğinde takıl...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
29 Mayıs 2012, 12:38
kovalamayın bebeyi yahu..bak canım ben sana yeni ybrnin kötü yanlarıni sayayım da öğren..koltuğu eski ybr ve cbfe göre biraz serttir 2 kişide sıkışıktır hele kuru kemik bi kıçın varsa 150kmyi aşınca yolculuğun kıçın acıyabilir..cılız, zayıf durur ama sürüşü apaçi gibi seni yormaz..120den yukarı çıkmaya kalkınca rüzgardan çok etkilenir ama 120ile giderken bırak tvsyi cbf bile ybrden daha fazla titrer..parça fiyatlarına gelince rakibi yok hem ben daha geçen gün resim koydum 2004 ybr 2012 tvsyi iple çekerken..azıcık akıllı mantıklı düşün öyle soru sor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 190 kullanıcı var. (0 üye ve 190 misafir)
Bu Konudaki Etiketler