Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Mayıs 2012, 23:03
delileoo adlı üyeden alıntı
oooo aleykum selam kız çocuğu
ulen bebeler ben bu aksam eve gelirken bi pbxle yarıştım kösele ayakkabılı beyaz çorapli bi herif sürüyordu az daha kafama vuruyordu gecemıyecem diye bi ara korktum ama sağolsun 15dişli sayesinde 5e takınca son düzlükte yanından ufak ufak uzadım deli oldu ağa
küçücük tekerleklerle bir viraja girişi var ben zaten eski lastikler olsa bol virajli yolda yarıştik hayatta yakalayamazdım onu
ulem durmuş şu 15 dişi bana çok övdün .. tamam lan alıyorum .. yanına geliyorum birlikte takıyoruz.. sonra izmite kadar deneyecem.. otobandan....
beğenmezsem burada çıkarırım... ok .. anlaştık..
Reklamlar
-
28 Mayıs 2012, 23:07
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
28 Mayıs 2012, 23:11
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ulem durmuş şu 15 dişi bana çok övdün .. tamam lan alıyorum .. yanına geliyorum birlikte takıyoruz.. sonra izmite kadar deneyecem.. otobandan....
kanka bak eğer 15 dişli takarsan seni bolu dağı rampasında öyle bi geçerim ki 3km fark atarım
bence hiç değiştirme orj den şaşma
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
sos112 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kasko hala araştıranlar varsa ben 2 yerden fiyat aldım ANADOLU 1.400 tl dedi Koç ALLİANZ 700 tl aklım dışarda kalıcağına yaptırdım 200 peşin verdim gerisini 100 tl olarak 5 taksit çok mu sizce ?
sos ne yaptın dostum bence 700 çok değil ama bizim motor kaç tl ki bence kapalı otoparka bıraksan daha ucuz a gelirdi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
28 Mayıs 2012, 23:11
slm nasılsınız ne var ne yok... ybr parçalrı yolda... yakında resimler geliyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Mayıs 2012, 23:12
kanka haftasonu ankara yolcusuyum..sen al dişliyi ben kocaelinden geçerken sana uğrar takarım..
-
28 Mayıs 2012, 23:36
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
slm nasılsınız ne var ne yok... ybr parçalrı yolda... yakında resimler geliyor...
hayırdır rambo...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
29 Mayıs 2012, 00:29
selamın aleyküm yumoşlar...
Aleykümselam
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
29 Mayıs 2012, 00:36
F54 adlı üyeden alıntı
hayırdır rambo...
ön amortisör borusunu değiştireceğim ...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mayıs 2012, 01:06
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
evet orası buralıyım abi sen nerelisin[COLOR="Silver"]
evet kardeşim bende buralıyım 19 aralık spor salonu var orda ikamet ediyorum..kısmetse birgün tanışırız
-
29 Mayıs 2012, 01:15
-
29 Mayıs 2012, 01:41
selamun aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar.lastik hakkındaki fikirlerimi yazamamıştım onları paylaşıyım sizinle.mıchelin lastikler.gerçekten çok memnunum arkadaşlar.viraj olsun frenleme olsun süper.ben gerçekten çok fark hissettim. isteyene bi kullanıcı olarak, tavsiye ederim
-
29 Mayıs 2012, 02:10
@superaytek, güzel olmuş eline sağlık. ümitle sen benden kopyaladınız helal olsun
-
29 Mayıs 2012, 09:50
delileoo adlı üyeden alıntı
oooo aleykum selam kız çocuğu
ulen bebeler ben bu aksam eve gelirken bi pbxle yarıştım kösele ayakkabılı beyaz çorapli bi herif sürüyordu az daha kafama vuruyordu gecemıyecem diye bi ara korktum ama sağolsun 15dişli sayesinde 5e takınca son düzlükte yanından ufak ufak uzadım deli oldu ağa
küçücük tekerleklerle bir viraja girişi var ben zaten eski lastikler olsa bol virajli yolda yarıştik hayatta yakalayamazdım onu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
ben o paraya önce gidip bi takım lastik güzel bir alarm ve gemi zinciri gibi de kalın bi kilit alırdım..tabi peşinata yani
evet haklısın valla ama lastikleri alıcam kasko evdekilerin hediyesi oldu 1 kere çaldırdım 0 motoru 4 yıl oluyo yok hala keske onada yaptırsaydım paraya kıyıp diyorum
F54 adlı üyeden alıntı
kanka bak eğer 15 dişli takarsan seni bolu dağı rampasında öyle bi geçerim ki 3km fark atarım
bence hiç değiştirme orj den şaşma
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
sos ne yaptın dostum bence 700 çok değil ama bizim motor kaç tl ki bence kapalı otoparka bıraksan daha ucuz a gelirdi
doğru ama okadar lanet biyerki burası bi, otopark bile yok :(
ghostcorc adlı üyeden alıntı
çok değilde ona güvenip motoru salarsan dışarı sonrada başına bir şey geldiğinde aynısını yerine koyabileceklermi..önce eşşeği sağlam kazığa bağlayacaksın sonra kaskoya emanet edeceksin aga ..
koycaklar galba aga 4.300 tl kasko bedeli anahtarlı çalınmayıda kapsıyor ama ben yinede elektrik direğine bağlıyorum disk kilidi ve kaplo kilitle eşşek sağlamda çok şükür ama aylık 60 tl ye geliyo aslında istanbul gibi biyerde yazık günah çalsalar bidaha zor zaten 2. bu birincisini kamyona yüklediler kilidi kırıp
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
29 Mayıs 2012, 10:08
S.a beyler günaydın bu 2012 ybreleri satarken enjeksiyonlu diyip satıyorlar millet inanıyor desem enjeksiyonlu diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
öndeki motorun rüzgarına giriyor yoksa çok zor 160
-
29 Mayıs 2012, 10:12
günaydın beyler nasılsınız... bu gün kargom gelecektir konu baya şenlenecek...
-
29 Mayıs 2012, 10:15
günaydın beyler nasılsınız... bu gün kargom gelecektir konu baya şenlenecek...
günaydın ne kargosu geliyor kısmetse
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
29 Mayıs 2012, 10:19
sos112 adlı üyeden alıntı
günaydın ne kargosu geliyor kısmetse
süpriz... resimleyince görürsünüz....
-
29 Mayıs 2012, 10:25
süpriz... resimleyince görürsünüz....
hayırlısı olsun ozaman resmi bekliyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
S.a beyler günaydın bu 2012 ybreleri satarken enjeksiyonlu diyip satıyorlar millet inanıyor desem enjeksiyonlu diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
öndeki motorun rüzgarına giriyor yoksa çok zor 160
Bende bikaç yerde okudum yakıt enjeksiyonlu diye ama bilmiyorum
-
29 Mayıs 2012, 10:28
yok abi 2012 ye bindim inceledim enjeksiyonlu motorda karbüratör ün işine hem enjeksiyondan hemde karbüratör den mi yakıt çekiyor bu motor :D
-
29 Mayıs 2012, 10:44
yakıt çekmiyo bu motor acaba karbüratördemi yok şaka tabi satarken bi kahve yapmıyo işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 184 kullanıcı var. (0 üye ve 184 misafir)
Bu Konudaki Etiketler