Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Mayıs 2012, 12:49
Reklamlar
-
25 Mayıs 2012, 12:53
apache fena ezilmiş bu resimde :D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
25 Mayıs 2012, 13:04
herkese günaydın debriyaj ayarını yine kendim yapmaya karar verdim çinli kullanırken hep kendim yapıyordum gayette iyiydi bunuda tutturana kadar uğraşacam gördüğüm kadarıyla alt tarafta vida yok elle çevriliyor oradan başka birde manette ayar var herhalde başkada yok dikkat etmem gereken birşey varsa söylerseniz sevinirim ayar yaparken çektiğiniz bir video varsa onuda paylaşırsanız çok iyi olur
-
25 Mayıs 2012, 13:38
K o r @ y adlı üyeden alıntı
moto pensesi ne kanka, hele anlat bana bakim...
günaydın ramo ..
ulan panpiş yuh diyorum sana daha evlenmeden gözlerin bozulmuş evlenince ne halt edecen bilemiyorum yavrukuşum adam sana "pembe" diyo sen "pense"görüyorsun helal olsun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez heralde verilmiş sadakam varmış benim sigorta ayın 12 sinde sona ermiş ben motorla fing atıyorum bide 19 mayısa katılıp okadar kalabalıkta bide öncülük yaptık tünal abi ile vallaha iyiki bi kaza maza olmadı yoksa bitmiştik
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
YBR Camiası cümleten hayırlı cumalar ben kaçar cumaya, 2 gün olmayacağım bandırmaya gidiyorum 2 günlüğüne
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
25 Mayıs 2012, 13:42
ghostcorc adlı üyeden alıntı
ulan panpiş yuh diyorum sana daha evlenmeden gözlerin bozulmuş evlenince ne halt edecen bilemiyorum yavrukuşum adam sana "pembe" diyo sen "pense"görüyorsun helal olsun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez heralde verilmiş sadakam varmış benim sigorta ayın 12 sinde sona ermiş ben motorla fing atıyorum bide 19 mayısa katılıp okadar kalabalıkta bide öncülük yaptık tünal abi ile vallaha iyiki bi kaza maza olmadı yoksa bitmiştik
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
YBR Camiası cümleten hayırlı cumalar ben kaçar cumaya, 2 gün olmayacağım bandırmaya gidiyorum 2 günlüğüne
sana da hayırlı cumalar abi hayırlı yolculuklar şimdiden
-
25 Mayıs 2012, 15:06
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
herkese günaydın debriyaj ayarını yine kendim yapmaya karar verdim çinli kullanırken hep kendim yapıyordum gayette iyiydi bunuda tutturana kadar uğraşacam gördüğüm kadarıyla alt tarafta vida yok elle çevriliyor oradan başka birde manette ayar var herhalde başkada yok dikkat etmem gereken birşey varsa söylerseniz sevinirim ayar yaparken çektiğiniz bir video varsa onuda paylaşırsanız çok iyi olur
tel üzerindekı gerdirme ayarını tamamen kapat manet üzerinden takır tukur yapmadan kalkacak şekilde ayarla en kolay öyle ayarlaniyor..tel üzerinden ayarlayamazsan balatayı yakarsın..hiç uğraşma en iyisi
-
25 Mayıs 2012, 15:14
delileoo adlı üyeden alıntı
evet ışığı kesme yapmıyor far yine aynı aydınlatıyor da sen apaçi misin bundan kaplıcan fara? ne ayaksın olum sen? buraya gelirken folyo karbon falan al da ben kaplayayım sana köye gidince bi dürüm abimiz var o yaptı diye herkese anlatıcan ama yoksa yapmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
yıllar eskitememıs, nice kuryeler eskitememıs, yorulmamış ve daha apaçiyi peşine takmış sürükleyip
pardon cekip götürüyor..tvs sıfır bu arada ne yapsalar çalıştıramamıslar
bide ybryi beğenmezler apaçi al derler
öndekı 2004 ve yıkık bir
ybr..
http://d1205.hizliresim.com/x/t/6q1bp.jpg
kanka bu resmi tvs mi ybr mi cbf mi diye sorun veletlere gösterelim.. hiç bi yorum yapmaya gerek kalmıyor.. herşey ortada
ghostcorc adlı üyeden alıntı
o durmuş karaktersizi pense yazmıştı sonra panelden düzeltmiş abi..ona istaneden sordum.. sanada hayırlı cumalar ve hayırlı yolculuklar....
egelim 43 adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı uğurlu olsun bol kmler dilerim
-
25 Mayıs 2012, 15:36
s.a millet bu lastikler hakkında fikirlerinize ihtiyacım var..kullanan varmı aranızda objektif yorumlar bekliyorum.
http://www.anesmotor.com/?urun-1385-...rka-Takim.html
-
25 Mayıs 2012, 15:46
abi prelli marka lastiği övecek 2 arkadaş var.. onlarda ikitane fatih... objektif yorum istersen mişlen al kafan raht etsin.. hamuru yumuşak.. yere temas etmesi maksimum.. ha tarla sürekceksen prelli al
-
25 Mayıs 2012, 16:13
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
abi ben dedim decemi fazla da yorum yapmak istemiyorum sonra beni pirelliyi övüyor deyorlar
K o r @ y adlı üyeden alıntı
abi prelli marka lastiği övecek 2 arkadaş var.. onlarda ikitane fatih... objektif yorum istersen mişlen al kafan raht etsin.. hamuru yumuşak.. yere temas etmesi maksimum.. ha tarla sürekceksen prelli al
abi ben övmüyorum kullandığım için söylüyorum senin gibi kullanmadığım halde michelini övmüyorum
-
25 Mayıs 2012, 17:45
tel üzerindekı gerdirme ayarını tamamen kapat manet üzerinden takır tukur yapmadan kalkacak şekilde ayarla en kolay öyle ayarlaniyor..tel üzerinden ayarlayamazsan balatayı yakarsın..hiç uğraşma en iyisi
o zaman yine tamirciye gideceğim benim debriyaj maneti sıkıp bırakınca tam yerine oturmuyor biraz geride kalıyor herhalde ayarsız olduğu için
-
25 Mayıs 2012, 17:48
o lastiği bende kullaniyorum çok güzell bi lastik belki mişlen kadar kaliteli değildir ama orta sertlikte bi hamuru var cross lastiği gibi görünsede çok güzel asfalt tutuşu var benim ön arka lastiklrim takım halinde çok memnunum..ayrıca tarla sür diyen arkadaşları kınıyorum
-
25 Mayıs 2012, 18:05
-
25 Mayıs 2012, 18:07
hacı kaç gayme bu lastik rialli den mi getirttin
-
25 Mayıs 2012, 18:10
a.slm..ben yaklaşık 3 aydır bu lastikleri kullanıyorumm..
yagmurdada kullandım ve çogu kez kuru zemindede..
lastikler gayet güzel ve zemini gayet iyi tutuyo..
yanlız dişli oldugu için hızı çok az miktarda düsürebilio..
-
25 Mayıs 2012, 19:04
sedat_57 adlı üyeden alıntı
hacı kaç gayme bu lastik rialli den mi getirttin
moto ay diye bi firma var onlardan aldım 65 lira fiyatı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
maximuz yarın sökerim lastiği sonra da kargolarım sen bana özelden adres at ya da hangi kargoyu istiyorsan onu yaz yarın yollasam en geç pazartesi elinde olur
-
25 Mayıs 2012, 19:13
moto ay diye bi firma var onlardan aldım 65 lira fiyatı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
maximuz yarın sökerim lastiği sonra da kargolarım sen bana özelden adres at ya da hangi kargoyu istiyorsan onu yaz yarın yollasam en geç pazartesi elinde olur
durmuş abi senin şuan üstündeki arka lastiğin markası ne abi ?
-
25 Mayıs 2012, 19:39
cst abicim ne oldu hayırdır
-
25 Mayıs 2012, 19:51
dünkü resimde daha parlak görünüyodu ama mat ve yumuşak hamur gibi duruyo lastikler on numara hayırlı olsun
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
25 Mayıs 2012, 20:01
cst abicim ne oldu hayırdır
yani orjinal lastiği mi abi ybrnin
yok sende irc var diye biliyordumda resimde ybrnin orjinal lastiğini görünce ondan sordum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)
Bu Konudaki Etiketler