Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Mayıs 2012, 11:08
55 lira neye vermiyorum kı hacı hem çıkan tekeri maxiye yollim onunkıler benim cstden kötü durumda işini fazlasıyla görür o teker alırsa ademe yollarım 2sinden birinin işi görülsün hacı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2012, 11:10
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Fatih bu lastiklerin ıslak yol performansı ve virajlarda yol tutuşu nasıldır..
Anlaşıldı merkez
senle konuşmam lazım.. bakalım yarın uğrarım... şimdi bizim iş yerinde piyes var.. ona gidiyorum.. bide iş yetmiyomuş gibi jön olduk
-
24 Mayıs 2012, 11:12
K o r @ y adlı üyeden alıntı
senle konuşmam lazım.. bakalım yarın uğrarım... şimdi bizim iş yerinde piyes var.. ona gidiyorum.. bide iş yetmiyomuş gibi jön olduk
pazar günü program yapalım,yağış olmazsa.
-
24 Mayıs 2012, 11:14
delileoo adlı üyeden alıntı
55 lira neye vermiyorum kı hacı hem çıkan tekeri maxiye yollim onunkıler benim cstden kötü durumda işini fazlasıyla görür o teker alırsa ademe yollarım 2sinden birinin işi görülsün hacı
ucuz kanka.. en kötü 55 liraya 1 yıl kullanırsın... 1 depo benzin parası..al gitsin... hoş lastik yaw... senin motor kaç binde lastik değişiyon kanka...
---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
pazar günü program yapalım,yağış olmazsa.
hafta sonu benim müstakbel yeni anne ve babamla tanışma yemeğim var abi....
-
24 Mayıs 2012, 11:19
km 13736 suan itibarı ile günlük 100 150 artıyo kanka..lastiklerin sorunu yok da ne bilim hem birinin işi görülür hem de beni rahat dürtüyo senin anlayacağin
-
24 Mayıs 2012, 11:22
panpiş sen yoksa kendi motorunla mı çalışıyorsun .... ayrıca sen biraz agresif kullanıyorsun ondan lastikler gitmeye başlamış..ben 10,000 deyim burada hakan diye bi arkadaş var, lastikleri yeni mi aldın diyo.. benim hedef 25,000 km bunları kullanmak.. yani seneye değişir anlıcan
-
24 Mayıs 2012, 11:24
eyvallah fatihim seninde kandilin mübarek olsun... pis salkano seni, çinli fason motorcu... çakma
ybr ci
iltifatların için teşekkürler abi teveccühünüz
tarla mı sürecez olum
sen tarımla uğraşıyorsan o ayrı mevzu...
abi dişli ama motoru yormuyor ben memnunum hem tarla sürerim hemde asvalta gezerim sizin lastiklerde yapabiliyor mu bunu
Fatih bu lastiklerin ıslak yol performansı ve virajlarda yol tutuşu nasıldır..
Anlaşıldı merkez
abi virajlarda önceki kullandıklarıma göre konuşuyorum çok çok iyi ben kütahyadan alanyaya geldiğimde 300 km boyunca yolda yağmur yedim hiç sıkıntı çıkarmadı yollarda virajlara ıslakken bile 80-90 dalıyordum çok şükür memnunum
-
24 Mayıs 2012, 11:28
fat280 adlı üyeden alıntı
iltifatların için teşekkürler abi teveccühünüz
abi dişli ama motoru yormuyor ben memnunum hem tarla sürerim hemde asvalta gezerim sizin lastiklerde yapabiliyor mu bunu
abi virajlarda önceki kullandıklarıma göre konuşuyorum çok çok iyi ben kütahyadan alanyaya geldiğimde 300 km boyunca yolda yağmur yedim hiç sıkıntı çıkarmadı yollarda virajlara ıslakken bile 80-90 dalıyordum çok şükür memnunum
olum bu ismi fatih olanların özelliği mi ya, kötü malı övmek...
şöyle anlatayım canım benim... küçük panpiş
prellinin fabrikası burada... içeride çalışan birsürü arkadaşım var... burayı iyi oku..
prelli hatalı lastik üreten ve ıskarta çıkaran en büyük fabrika.. kalite kontrol diye bişey yok... prelli almayın.... prelli almayın..
-
24 Mayıs 2012, 11:35
olum bu ismi fatih olanların özelliği mi ya, kötü malı övmek...
şöyle anlatayım canım benim... küçük panpiş
prellinin fabrikası burada... içeride çalışan birsürü arkadaşım var... burayı iyi oku..
prelli hatalı lastik üreten ve ıskarta çıkaran en büyük fabrika.. kalite kontrol diye bişey yok... prelli almayın.... prelli almayın..
abi ben övmem ki kullandığımı anlattım koray abi üstelik türk malı değil benim lastik brezilya malı made in brezil yazıyor üzerinde
ben kullandığımı söyledim isteyen istediğini alır :D bu arada abi sende michelincisin inkar etme
-
24 Mayıs 2012, 11:38
panpiş sen yoksa kendi motorunla mı çalışıyorsun .... ayrıca sen biraz agresif kullanıyorsun ondan lastikler gitmeye başlamış..ben 10,000 deyim burada hakan diye bi arkadaş var, lastikleri yeni mi aldın diyo.. benim hedef 25,000 km bunları kullanmak.. yani seneye değişir anlıcan
ıstanbul burası adımımı evden atıyorum eve gidiş geliş 40 km moruk öğlen ve aksam kardeşin yanına kaçıyorum 25erden 50kmde o..etti mi sana 100 km..kafama göre çalışıyorum bazen müşterilere motorla gidiyorum onlarda alıştı zaten bazen mişibuşi lancer var onunla gidiyorum..lastikler 35bin devirir de ne bilim ben sıkıldım bu lastiklerden değiştiricem ya
-
24 Mayıs 2012, 12:02
abi ben övmem ki kullandığımı anlattım koray abi üstelik türk malı değil benim lastik brezilya malı made in brezil yazıyor üzerinde
ben kullandığımı söyledim isteyen istediğini alır :D bu arada abi sende michelincisin inkar etme
ıstanbul burası adımımı evden atıyorum eve gidiş geliş 40 km moruk öğlen ve aksam kardeşin yanına kaçıyorum 25erden 50kmde o..etti mi sana 100 km..kafama göre çalışıyorum bazen müşterilere motorla gidiyorum onlarda alıştı zaten
bazen mişibuşi lancer var onunla gidiyorum..lastikler 35bin devirir de ne bilim ben sıkıldım bu lastiklerden değiştiricem ya
ikinizde bırakın ulem bu işleri... apaçi ler sizi...
özellikle dürüm şu forumun yazı dilinde bilem 10 karakter var ama sende o bile yok.. yalan makinası.. ama sen gelmezsen ben gelirim rahat ol...
-
24 Mayıs 2012, 12:11
olum ben sana benzin desteği çıkabileyim sen geldiğin zaman öyle boş gelme at kuyrugu
-
24 Mayıs 2012, 12:44
Selam arkadaşlar hepinizin kandili mubarek olsun.. 400 km yi devirdik rodajı bitse tadından yenmez ama motor ısındıktan sonra vitesler çok sertleşiyo anlamadım ayaga kalkıp destekliyorum ben yağdan diye düşünüyorum motora koyduğumuz yağlamı yağlanıyor vites sizce..
kuşbakışı yaptım motora 22. kattan
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
24 Mayıs 2012, 12:48
Hey dostum o lastikler ne kadar yakışıklı öyle? Tam aradığım lastik. Sayfayı kaydettim. En kısa zamanda inşallah.
-
24 Mayıs 2012, 13:02
ben o kadar yüksekten aşşağıya bakamam...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Mayıs 2012, 13:05
adem80 adlı üyeden alıntı
Hey dostum o lastikler ne kadar yakışıklı öyle? Tam aradığım lastik. Sayfayı kaydettim. En kısa zamanda inşallah.
beğendiğine sevindim her mevsim kullanılabilir bir lastik abi alırsan memnun kalacağına inanıyorum
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aynen abi bende bakamam yükseklik korkusu var
bu arada nasıl oldun abi durumun nasıl ağrı sızı hala varmı?
-
24 Mayıs 2012, 13:19
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Bende resim çekmek için baktım bi baktım bina sanki baktığım yere gidiyo motor misali
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
24 Mayıs 2012, 16:37
Pirelli'nin o kadar ıskarta lastik çıkarması kendimce iyi bir şey. Çünkü bu Pirelli'nin kalite kontrolünün iyi olduğu, en ufak bir hatada bile lastiği dışa çıkararak müşteriye daha iyi lastik daha sorunsuz lastik satmak istediğini gösterir bence.
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
-
24 Mayıs 2012, 16:47
evet alkol ün sonu yok ama bende bırakmak zorunda kaldım.. ama eski resimlere bakıyorum....
neyse sağlık olsun bizde ayran içeriz...
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Mayıs 2012, 16:52
iyiki bıraktın içmek hem sağlığına hemde cebine zarar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 217 kullanıcı var. (0 üye ve 217 misafir)
Bu Konudaki Etiketler