Önce geç istanbul'a geç gelen dalaman uçağım yüzünden gecenin köründe yola çımak zorunda kaldım. (marmokun hemen sonrası datçadaydım, marmok sonrası marmokun izlerini de ayrıca bir rapor olarak belki yazarım, çok birşey yok ama olsun) Neyse konu EMOK,
Hazırlıklar tamam...
Atladık motora gidiyoruz, yollar boş, güzel ama tek başına olunca insan korkuyor hafiften, iyi ki şu sis lambalarını takmışım, hem sise yakalandığımda kullandım hem de ziiri karanlıkta köy yollarında viraj alırken hayatımı kurtardılar...
Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik,
ve sonunda vardık...
Kamp alanın gidip kısa bir uyku çektikten sonra acıkan karınları doyurmak lazımdı artık... Karnımızı doyururken akşam konserde sahnede kimler olacağına dair karşı masadan ip ucu alabiliyorduk,
Ve akşam sahnede,
Barış Manço ve Cem Karaca şarkıları ile coştuk konser boyunca...
Gece soğuk ve rüzgar etkisini iyice hissettirmeye başlamıştı artık, gecenin zor geçeceği belli olmuştu ve sonuç olarak dandik uyku tulumum içinde kendimi bir ince sweatshirt+2 t-shirt+motosiklet montu ile yatarken buldum, utanmasam motor botları ile giricektim tuluma...
Sonra ertesi gün oldu ve biz hala donmadığımızdan toparlanma vakti geldi ve toplanaraktan kamp alanını terk etmeye hazırlandık...
Kamp alanını terkettikten sonra bir ar ol üstü dyip Oylat mağarasına uğradık, mağara içide fotoğraf çekmek yasak ama girişi fotoğraflayabiliyorsunuz,
Oylattan sonra inegölde bibuçuk inegöl köfteyi mide ile buluşturup akabinde tempolu bir şekilde rüzgara karşı savaşaraktan istanbula doğru yol aldık,
ve bitti
Paylaşım için çok teşekkürler Murat.Ayrıca eline yüreğine sağlık.Allah motoruna zeval vermesin.
süper olmuş murat.maşallah ybr'ye ve sana... paylaşım için tşkrler.bu arada bende metzeller lastiklerimi taktım. gerçekten cok iyi performansı var.SAKURA da rezillik çekermişim ya.. şimdi bununla yatabiliyorum rahat rahat...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Teşekkürler arkadaşlar, bu arada fotoğraflar daha büyük aslında ama site ufaltıyor o yüzden biraz eciş bücüş olmuşlar... Metzeller ile 1000km kadar yol gittim ama kullanım süresince ya tekerleklerin rodajındaydım ya da arkada yukarıdaki fotoda gördüğünüz yük olduğundan fazla viraj sınırlarını zorlayamadım, lastiklerin yan kısımlarını yontmaya yeni başlıyorum o yüzden biraz zorlayınca hafiften kaymalar olyor şu anda
Resimler için sagolun arkdaşlar
Bizde oylece bakalım.
Neyse şu atamalar hemen gelsinde bende düzenimi kurmak istiyorum artık
arkadaşlarım bir arkadaşıma ybr125 almayı dusunuyoruzz http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4279500 böyle bir ilan war sizce bu ilana guvenilirmi dogrumudur bu ilan saygılarımla...
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kpss olmasaydı bende gelecektim ama olmadı işte.oysaki 60 km falan uzaktaydı bana. neyse seneye inşallah. gerçi bizim eskişehirdende bi grup arkadaş katılmıştı.resimler falan eklemişler, baya güzel geçmiş.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
ya arkadaşlar peki arkadaşımın 1.65 boyu war sizce ayagı yere yetermi ybr de
ve bende 2 gün sonra aranıza katılacagım hayırlısıyla 0 km ybr almayı dusunuyorum 3.300 YTl ye anlaştık bunun içinde(Kafa Grenajı,disk kilidi,ve kask )hediye ettiler sizce 3300ytl çokmu benı kandırmasınlar siyah ybrm ile inşallah cuma gunu aranıza katılacagım yarında olabilir saygılarımla....
ben aslında cbr istiyorum ama arkadaşlarla aradaki iyi-kötü yanları konuştukça her an ybr alabilirim
zaten alırsam bol bol sizleri rahatsız ederim
hepinize iyi sürüşler
İnsane fotoğraflar çok güzel olmuş bende marmokun ilk günü gittim ve kimseler yoktu sıkıldım çıktım sonrada işten dolayı vekit bulup gidemedim sağlık olsun maşallah sen iyi gezmişin birde sana söylemek istediğim birşey var. Senin ön siperlik baya rüzgar kesiyormu eğer kesiyorsa çok hoş bi görüntüsü var ben buralarda bulamıyorum öyle bi siperlik fiyatı nedir acaba birde internetten, kargodan falan getirtebilirmiyim yardımcı olursan sevinirim.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Sürer sürer
Benimde boy o kadar 125 likler ve 250 liklerden süremeyecegim yoktur.Bizzat gt250 dede test ettim ybr sanki daha yüksek geldi
Olmazsa bile ybr nin orjinalinde gelen arka amoortisor ayarlarını bi kademe indirebilirsiniz
Abanowww
Herzaman limuzincim gel buyııırr önce çayımızı iç
Bu motorcularda güdüsel sanırım
Dünde ben bodruma gitmek için harita çıktısı falan aldım,güzelgahtır falan
geceden hazırlıkları yaptık sabahtan arkdaşla yola cıkacaktım ama ewdekiler karşı çıktılarVe gitmedim.
Şu an bu konu içerisinde 463 kullanıcı var. (0 üye ve 463 misafir)