S.a abiler motosiklet ehliyetine yazıldım da sınavda ne tarz sorular çıkıyor nasıl çalışmamı önerirsiniz bir yardımcı olursanız?
S.a abiler motosiklet ehliyetine yazıldım da sınavda ne tarz sorular çıkıyor nasıl çalışmamı önerirsiniz bir yardımcı olursanız?
gklp45 senin sorunun cevaplarını suan araştırıyorum 10 dk ya bi kaç tane link vericem oralardan bakalbilrisnde kafama takılan bi soru var bunları sizlere sormak istiyorum 25 agustos dogumluyum? 25 agustosta ehliyet kursuna yazılsam ehliyetimi ne mzan alabilrim en kısa zmanda? en ksıa şekilde bilgi verir misinz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
enn net ve kesin bilgi meb kendi sitesi buradan bakalblirsin sorulara
http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyu...ti.asp?ID=9422
geziye gelirsen incelersin ESD deki topuzları
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
önce ilk yardım sonra trafiğe iyi çalış motor bilgin ne durumda bilmiyorum ama internettende bulabilirsin
http://www.olcaysurucukursu.com/ilkyardim_resimli.htm
http://www.onlineehliyetsinavi.com/m...si_video_1.asp
Araştırırsan daha çok bilgi var
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
bu cumartesi bana Bandırma yolu gözüküyor galiba kuzenimin nişanı var
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
değerli yebere dostları. Benim lastiklerle aynı nuamara lastik kullanıyosunuz. 90/90 18 arka lastik. Şimdi sorucam sorumu alıcam borumu. Amaan lastigimi. Dilim sürçtü yav. benim ehtiyara aklımda iki lastik var. Mıchelın sport 90/90 18 öteki prelli mt 65 90/90 18 tubless olup olmaması farketmez. Prelli 120 tl civarıydı. 2005 e taktım. 96 ya takacam. Mıchelın çok hoş. Sizce hangisi?
adem abisi şu senin motorların bi derdi bitsin be yaw
kafana göre takıl ama bence 120 tl çok vermişsin pirelli ye ben çiftini 120 tl ye aldım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hacı seninkiler çakma prelli hellaam?
sen bilirsin adem istersen ben sana benim arka lastiği söküp yollayayım 99tl
burda çinli lastiğin çiftini bile 120 tl ye vermiyolar be kanka. Adam 140 dedi 120 ye zor indirttim
len adem bak anes motor u ara hakan beyle görüş en fazla çifti 140 tl dir motosiklet net e üyeyim de güzel indirim var %10
kargo da beleş kaçırma fırsatı
tamam kanki maaşı alayım arayayım. Ön lastik yeni daha 2 - 3 senelik arka teker tek satılmamı acep?
LS2 FF 370 kaskı İstanbul'da en uygun nerden bulabilirim arkadaşlar
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
adem 50 liraya swallow diye bi lastik var bi kaç kurye ile konuştum kaymıyo abi baya güzel dediler
adem tek te satılır ama kargo yu sana yaslarlar haberin olsun...
o zaman aynı fiyata yakın olur demi? ön lastiği 3 yıl saklasam bayatlarmı?
kanka ist alırsan sökme takma da yapıyor ama başka ile kargo olursa o beleş
adem kargo ücreti 5 tl kadar o kadar pahalı değil yani...
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)