yok valla hiç bisey hissetmedim panpiş
koray abi sen ıslatalım de abi ne zman istersen ben hazırım her zaman motorda sürekli bi sıkıntı cıkıyor bakalım nasip yaa bu ay alıcam artık gibi abi 30-31 mayısta alıcak gibiyim bakalım işalalh bi problem cıkmazz
slm ybr ciler.benim motorun egsozda ara ara sanki üzerindeki sac gevşekmiş gibi şıkırtı geliyor.vidalarını kontrol ettim bi problem yok.çıkışından çocuklar küçük taş parçası falan atmışlardır dedim söktüm egsozu salladım hiç bi ses yok.ama orta ayaktan indirdiğimde orta ayak egsoza vurduğunda birde boş viteste gaz verince o şıkırtı oluyo.başına böyle bi olay gelen oldumu.bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun.degilse egsozu komple değiştirecem.şimdiden epinize teşekkürler
selam dostlar. Gezi fotolarım yüklendi gezi bölümüne. Yorumlar beklenir
taksime gelemeyenler bakında teselli olun http://www.focushaber.com/videogaler...-cikti-v-20233
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
benim motoru yokuş aşağı boşa atınca garip bir uğultu oluyor vuuuuvt vuuuvt gibi motoru sanki biri tutuyormuş gibi akmıyor zorlanarak hızlanıyor neden olabilir?
5 dakka önce burada misket büyüklüğünde dolu yağdı doğanında dengesi bozuldu bu gün çok çok sıcaktı ...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
arkadaşım eksoz un içi kırılmıştır bi saç vidası attır sıkıntı kalmaz
motorcu ya git durumu anlat o nereye vida atacağını bilir...
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
kanka bi sen eksiktin bizde verdik ayarı sana
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hadi bakalım bugün ne tartışalım? Mesela ben castrol 15 w 40 aldım 2 tane. Malum motur iki tane. Yarı sentetik galiba. 16 lira tanesi. Bikaç kere önceden koymuştum iyi performance veriyodu benim usta illa 20 w 50 koy senin moturun yağı o diyor. 20 w 50 de biraz kasıyor. max performance hangi yağı koyarsak alırız? Pelüüüşş, ekmengarasııı? Ve saygı değer arkadaşlarım?
Ooooo cemaat çoktan dağılmış :(
Evet arkadaşlar asker uğurlamadan geldim şimdi, yolda benzin bitti yedeğe geçtim ve sonra doldurdum depoyu, motorum şu an 740 kmde ve 100kmde 2,42 Litre benzin tüketmişim
Nasıl ne diyorsunuz bu konuda?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
nasıl gençler ^^ arkadasın bu kendı motorumun resımlerınıde atıyom az sonra
Uploaded with ImageShack.us
O zaman benim 1 litre ile 47335282km gitmem lazım
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:34 ----------
Evet iklimler bile şaşırdı, karadeniz bölgesindeyiz ama bu mevsimde yağmur yağmıyor bir aydır hava hep bulutlu ama yağmur yok
---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:39 ----------
Beyaz koltuk açmış, güzel olmuş.
Alt sakalda güzel ama keskin hatlı ve yere paralel olsa 10 numara olurdu, ucu havaya doğru durmuş, motorla pek bütünlük sağlamamış.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
inaşllah gökanım, geç olsun temiz olsun.. acele etme..ama içindeki o adrenelini anlayabiliyorum.. bizde sabırsızlıkla bekliyoruz..camia ya bi ybr daha katılacak
---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:07 ----------
behçet ben aslen tokatlıyım ve yakın zaman da ne zaman olur bilmiyorumda bi o tarafa geleceğim.. gelirsem kesin uğrarım..
eyvallah abi, ayarımı aldım sustum oturuyorum
abi benim anfi var, hoparlör de var. sıkıntım telefonu anfiye bağlamak . neyse onu da hallettim. bu ay gene param kalmadı, ben de sürekli kırılan 3.5luk jakla çivi jakı kestim, kablo normalde kalın duruyor ama içinde resmen 4-5 ince bakır tel varmış o yüzden sürekli kopuyormuş. ben de en kalın otomobil için kullanılan çift telli bakır kabloyu (1.5 milim vardır) bu jaklara lehimledim. eskiden 4. tıktan sonra boğulan ses 6ya bana mısın demiyor. koca polis okuluna djlik yaptım resmen. bu arada bizim polis okulu öğrencilerinin hepsinin içinde apaçilik varmış .
bana pioneerin küçük twitırları lazım. ayna saplarının dik kısmının üstündeki yere vidalamayı düşünüyorum.
Zaten akmaması lazım Reis ; çünkü komresöre giriyor..
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:11 ----------
sen rahat ol kanka, o görev bana aitti ve layıkı ile yaptım.. Sen şimdi rahatça uyu sıvacı malası seni...
---------- Post added at 01:16 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
0,10 kr yakıyor behçet ...gayet muntazam..
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:16 ----------
aman estağfurullah maxi; motorsuz hayat kadınsız kalmaya benzer ..vericen kırbacı.. işin püf noktası burası
günaydın panpişler... pardon minnoşlar
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
ulem karaktersiz durmuş öldün mü boğlum
hayret benden sonra çadır kurmayı bırakmışın buralarda
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)