benim 15 ti 16 yaptım. Hala 200 metrede 5 istiyo tek kişi.
benim 15 ti 16 yaptım. Hala 200 metrede 5 istiyo tek kişi.
VW 1.4'den 160 beygir çıkarıyor ancak turbo+kompressor ile çıkarıyor. Motosiklet motoru gibi atmosferik VW motorları 1.4 85 beygirdir. Atmosferik olarak en iyi beygir üreten motor Mazda RX8 motorudur. 1.3 litre 231 beygir. Ancak farklı teknoloji bir Falken motorudur.
---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:06 ----------
Yani motorlarımızın gücü normal düzeyde. Yakıt tüketimi, sağlamlık göz önünde alınmış tasarlanmasında. YZR R1252ler biraz daha güçlüler kullanım amaçları farklı olduğu için.
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
sağol abi, sende aradın sordun.. ne işim var mt gezisinde..ben gezemiyormuyum.. benzin benim motor benim...
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:59 ----------
sana kız veren adamın yaşamsal fonksiyonları yerinde mi kanka... yoksa onada mı ayarı verdin yalan makinası çıktın ulem sen... neyse senden haber bekliyorum bana alo dersin atlar gelirim... hain dürüm...
---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 01:02 ----------
eyvallah fatihim.. kendime acı çektirdiğimin ve yoğun çevre baskısından dolayı sahalara dönüş yaptık..
it ürür ,kervan yürür... koy gitsin
---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:05 ----------
saol gökanım... sende al da artık motoru ıslatalım.. senin memlekette hondaların yamahaların kitabını yazmıştım... ey antalya eyyy
---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:07 ----------
önce açıkta kalan totoşunu kapat ,sonra ktm duke ye bak.. sen garip bi bekçi parçasısın olum.. hadi tükan önünü kapama çek pisikletini
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:10 ----------
yürü ulen , bunu japon mühendisler üretirken düşünememiş mi? allahın ampilikukusu ..... motorun baskı balatayı çabuk bitireceğini ,ve motorun ömründe yediğini benim sana söylememe gerek yok.. üstelik türkiyenin en yoğun trafiğinde sürüyorsun ,sürekli yarım debriyaj...
---------- Post added at 01:16 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
neyse sizden hayır yok, sütünüzü içmişsinizdir zaten... sabah okul var, beslenme çantanızda hazırdır umarım...
iyice şeker kız candy oldunuz la başıma... fatih zarganasıda çaprazda galiba...
İyi geceler herkese.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
günaydın abilerim nasılsınız bakalım
hahah şimdi eşmeye zargana ile buluşmaya gidicem.... bakalım yine bi tarafları oynamazsa bugün buluşcaz
Şimdi bu hafta Abant gezisi ile başlamak üzere programı yazıyorum....
Abant
Kuş Gölü
Ulubat Gölü
vapurla geçsen daha kolay olmaz mı abi?
slm millet nasılsınız
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Herkese günaydın
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
hmmm... ............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
motorla yol yapmasan gezi neye yarar...
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:19 ----------
Biraz önce PELÛŞ ile birlikte idim... Eşme sahil... sapanca gölü kıyıları... Sohbet ettik dertleştik... Artık balık avı işine sarıyoruz...
Buradan tuttuğumuz balıkların resminide paylaşırım...
maximuzZz bak canım benim bu alet senin istediğın işi fazlasıyla gören bir alet hatta daha ucuzlari da var buyur http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...86455664/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
tüüü tüüü maşallah kız çocukları ne güzel çıkmışsınız siz öyle
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)