Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Arkadaşlar hangi marka hangi tip buji önerirsiniz? İridyum bujilerin bir espirisi var mı?
    Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    koray önümüzdekı hafta ankaraya gidiyorum ben..ondan sonrakı hafta da kız istemeye gidiyorum olum..kız isteme haftasından sonrakı hafta da nikahım var..nikahtan sonrakı haftaya da sünnetim var ama sünnetime sen gel sana pilav yediricem hem de etli kanka

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih abi senin ön cam projen için bi procem var:

senin gidona takacağın cam tutma demirlerini otomobil bagaj hidroliğinden yapsana.

düşünsene ihtiyacına göre camını indirip kaldırabilirsin.

ben elektrilk motoru ve vidalı senkromeçli bir şey düşünüyordum ama hidrolik daha mantıklı.

motora yapacağım son 10 şeyden biri de bu olacak .

90 km gezdim. tam boğazdaki benzinden itibaren şu an gösterge tam dolu çizgisinin üzerinde.

motor jiklesiz çalışmıyor.

kendime not:

sınavlarım bi geçsin motorla bir gün uğraşıp tüm işini bitireceğim. 10 şey yapacağım motora. 1. ön kafayı söküp ek elektrik tesisatını elden geçireceğim ki bugün yarı işini bitirdim. 2. sisler kötü gözüküyor. sislerin etrafına tampon modifiyesinde kullanılan aluminyum korumalıktan parça yapacağım. 3. anfi kartını gösterge üstüne sabitleyip kartın etrafına Koray abi'ninki gibi sac yapacağım ama plastikten kesip biçip yapacağım. 4. ön cama Fatih abi'ye dediğim hidrolikten koyup araya iç lastik koyup ses yapmasını önleyeceğim. 5. mp3 çalarımın ses ayar düğmesini aynaya bağlayacağım. 6. 32 litrelik küçük çanta plakalığın oraya yan demirlerden tutturduğum plakaya sabitlenip eski cox 52 litrelik çantamı da normal topcase yerine koyacağım. yan çantalara fitil çekilip çantalar ve yan çantalar tekrar boyanacak. 7. yolcu ayaklığı uzatılacak 8. çantalara sinyal stop led döşenecek 9. lastikler değişecek 10. telefonu hoparlörün üstüne sabitleyebileceğim şekilde büyükçe bir telefon tutucu bulacağım. çakmaklık için usb çıkışlı adaptör alıp gerekli kabloları oraya taşıyacağım.

sanırım bunları yapmam bi günümü alır... çantalar bayağı uğraştıracak...
    o amortisörler hep açık durur istediğın zaman kaldırıp indirme yapamazsın kı?!

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım

koray abi hoş geldin geri dönmene sevindim
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

gk070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    koray abi hooss geldin abi

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Selam dostlar

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maximum bu nasıl bak bakım olur mu motora?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2880728/detay/

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

milletin uyku saatinde yazıyorsun tosunum
    abi rüzgar sesinden müzik sesi duyamazsın. kasktan bile ses zor gelir. anfi ve güçlü hoparlör şart.

bluetooth ile ilgili bir procem var:

çivi jak ve 3.5luk jakla mp3çalarımı anfiye bağlıyorum ve kablo güneşte bile kalsa eriyor kopuyor saçmasapan şekilde. bluetooth kulaklık alıp kulaklığın kablolarından paralel alıp çivi jaka monte edip bunu anfiye bağlayacağım. böylece telefonun bluetoothuyla anfi birbirine kablo ile bağlanacak. arada kablo olmayacak. bugün 19 liraya bir blutut kulaklık gördüm ama müzik çalamıyordu. sanırım bendeki samsungun gariban işi olmayan modelini parçalayacağım.

koray önümüzdekı hafta ankaraya gidiyorum ben..ondan sonrakı hafta da kız istemeye gidiyorum olum..kız isteme haftasından sonrakı hafta da nikahım var..nikahtan sonrakı haftaya da sünnetim var ama sünnetime sen gel sana pilav yediricem hem de etli kanka

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

o amortisörler hep açık durur istediğın zaman kaldırıp indirme yapamazsın kı?!
    Allah hayırlı etsin abi öncelikle.

http://www.yedekparcaford.com/images...2682_buyuk.jpg

abi şunlardan diyorum. bunun bir tarafı sabit diğer tarafı yukarı aşağı oynamıyor mu?

sağol canım benim teşekkür ederim işte o amortisörlerin sağlam olanları hep öyle açık durur ve sen bastırınca geri acar kendini..senin bozuk amortisör bulman lazım kı istediğın ayarda tutabilmelisın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

kulaklığın sürekli şarjda durması gerekir pil dayanmiyor çünkü..kaliteli ses alamazsiz mono ses veriyor çünkü..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

olmuyor maxi ben denedim çünkü
    maxi97 bunu beğendi.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamın aleyküm minnoşlar
    Aleykümselam
    Cemaat kürkçü dükkanına geri döndü

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

koray önümüzdekı hafta ankaraya gidiyorum ben..ondan sonrakı hafta da kız istemeye gidiyorum olum..kız isteme haftasından sonrakı hafta da nikahım var..nikahtan sonrakı haftaya da sünnetim var ama sünnetime sen gel sana pilav yediricem hem de etli kanka[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Şenol abi tavsiyene uydum ve hemen uyguladım Gayet güzel oldu, artık lambam istediğim zaman yanıyor Bilgi için sağol

Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arkadaşlar benim 96 titanın esgozu tabanca gibi patlıyo açıkçası çok hoşuma gidiyo. Bazen bilerek yapıyom. Kedi,köpek korkutmak için burda bazı ybr lerinde eksozunun tabanca gibi patladığını gördüm orjinal eksozu ile. Varmı aranızda eksoz patlatan? Pelüş? Ekmek arası? Diğer arkadaşlar?

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim 96 titanın esgozu tabanca gibi patlıyo açıkçası çok hoşuma gidiyo. Bazen bilerek yapıyom. Kedi,köpek korkutmak için burda bazı ybr lerinde eksozunun tabanca gibi patladığını gördüm orjinal eksozu ile. Varmı aranızda eksoz patlatan? Pelüş? Ekmek arası? Diğer arkadaşlar?
    Ben daha beceremedim onu
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

mates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba KEE 100 2017
    Merhaba arkadaşlar acaba ESD lerin deposu 2008 modellere uyarmı? herkese iyi akşamlar dilerim

adem çakal mısın apaçi misin ben anlamadım gitti seni olum egzos patlatıcam diye subapları avuçlamayasın dikkat et de

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

Alıntı mates adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar acaba ESD lerin deposu 2008 modellere uyarmı? herkese iyi akşamlar dilerim
    uyar ama yan kapaklar ve koltuğu da uydurmak lazım yoksa deponun ön yatağı aynı arka cıvata bağlantısı da aynı

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ekmek arası benim sübaplar, senin motörün sübapları gibi tenekeden değil. Bak belgesi bile var

ne belgesi var yavrum? yamaha diye beğenmedigin motor en azından honda gibi kendini bozmadı sen bi yeni hondalarin subaplarını elle de ondan sonra konuşalım

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybr yi patlatmadım daha ama çinli motorün egzoz patlıyordu vitesteyken hızlanıp kontağı kapatıp gazı köklüyordum sonra kontağı açınca resmen ateş atıyordu egzoz tabi birde patttt ediyordu

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    elektrik almadığım motorların sübaplarını ellemem ben.hondanın kendini bozduğunu hemen hemen her konuda bende söylerim. Cbf 150 ve cb 125 titanın yarısı bile olamaz. Sağlamlık, kalite,sorunsuzluk bakımından. Ybr de iyi motordur sadece hp si ve torku düşük. 2004 modelleri gibi 12.5 hp den devam etmeleri lazımdı. O zaman kral motor derdim. Ama olmadı işte.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    adem başlatma abisi beygirine torkuna kırarım yumurtalarını
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr yi patlatmadım daha ama çinli motorün egzoz patlıyordu vitesteyken hızlanıp kontağı kapatıp gazı köklüyordum sonra kontağı açınca resmen ateş atıyordu egzoz tabi birde patttt ediyordu
    İsteyerek kontaktan yapabiliyorum. İstem dışı olarak devirli kullanımda gaz açıp kaparken arada gümlüyor. eksozumda açık değil. Orjinal. Bitane orjinal eksozlu ybr patlattı. Ama eksozun içi oynanmış olabilir. Oda tabanca gibi patlatıyodu.

elektrik almadığım motorların sübaplarını ellemem ben.hondanın kendini bozduğunu hemen hemen her konuda bende söylerim. Cbf 150 ve cb 125 titanın yarısı bile olamaz. Sağlamlık, kalite,sorunsuzluk bakımından. Ybr de iyi motordur sadece hp si ve torku düşük. 2004 modelleri gibi 12.5 hp den devam etmeleri lazımdı. O zaman kral motor derdim. Ama olmadı işte.
    bu motora 15 beygir de koyabilirler yapamayacaklari sey değil ama 15 beygir bu şase için fazla bir güç olur ciddi anlamda tehlikeli bir motorsiklet üretmiş olurlar ve bu standartlara uygun olmadığı için satım izni bile alamazlar her ülkenin böyle değişik değişik normlari var

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler