Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olmasına olurda, araba için üretilmiş o. Tam randıman alamazsın. Bisürü motosiklet yağı çeşidi varken neden o yağ? Her benzinlikte motosiklet yağı vardır. 4 t . Veya büyük alışveriş merkezlerinde, motosiklet tamircilerinde vs.
    Bu da 10 40 onlarda 10 40 arada ne fark var ki? Fiyatı nerdeyse yarı yarıya daha uygun çünkü.
    Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yumurta çok kasarsın olum sen simdi topik koray olsa pelùş de ona salça olurdu salçali kasarli korayli folluk yumurta olurdu topik maximum bu nasıl bak bakım olur mu motora? http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2880728/detay/

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buraya mesaj yazdığımda ybr başlığı kuruyor...
    milletin uyku saatinde yazıyorsun tosunum
    maxi97 bunu beğendi.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu da 10 40 onlarda 10 40 arada ne fark var ki? Fiyatı nerdeyse yarı yarıya daha uygun çünkü.
    ben sadece tavsiye verdim. Mesela benim titana 15w40 castrol yağ iyi gidiyor. Ama bende ekzantrik zinciri yerine itecek falan olduğu için araba gibi, 20w50 de kullansam, araba yağı,dizel yağ da kullansam farketmez. Ybr ler benim motora göre biraz kibar kaçıyo. Obu sebepten kibar yağ daha iyi gelir. benim kullandığım castrol de motosiklet için değil,araba veya benzinli motorlar için. Ama mükemmel performans aldım o yağdan. 13 lira civarındaydı litresi.

slm.arkadaşlar bende su soğutmalı kanuni ms3 250 otomatik var.satıyorum.3,500 a pazarlığını yaptım.ama yerinede ybr 125 almak istiyorum.nasıl bir motor.beni bu konuda beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.sağolun

temiz birsey bulup alırsan ölene kadar yağ benzin ıvır zıvır masrafı ile kullanırsın diye özetliyebilirim..115 120den yukarı çıkmaz..depoyu fullediğinde bitene kadar ne zaman fullediğini unutturur..

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    selamın aleyküm minnoşlar
    maxi97 bunu beğendi.

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleykümselam kor@y abi valla bugün dedim geri dönecek diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    temiz birsey bulup alırsan ölene kadar yağ benzin ıvır zıvır masrafı ile kullanırsın diye özetliyebilirim..115 120den yukarı çıkmaz..depoyu fullediğinde bitene kadar ne zaman fullediğini unutturur..
    benim motür 100 yapıyo 8000 devir gibi ondan sonra gitmiyor debriyaj ayarını serviste yaptırmasam garaantiye bir etkisi olur mu?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleykümselam kor@y abi valla bugün dedim geri dönecek diye
    okudum mustafacım .... ben yokken ne yaptınız bakim... ayrılık benim için çok kötü oldu ama öylede olması gerekiyordu...
    kıramadığım arkadaşlarımın yüzünden tekrar buralardayım.... iyi ki de gelmişim

m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Peki şöyle bir soru sorayım o zaman yaz kullanımı için

Castrol: (4t)

10 / 40 yarı sentetik mi?
    15 / 40 yarı sentetik mi?
    10 / 50 tam sentetik mi?
    Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Durmuş ; bende sana özel bi adet dürüm var ... onu ne zaman yedireyim kanka...
    Fatih; ne zman adam olacan sen .... olum siz ikiniz akraba evliliğimisiniz hee

okudum mustafacım .... ben yokken ne yaptınız bakim... ayrılık benim için çok kötü oldu ama öylede olması gerekiyordu...
    kıramadığım arkadaşlarımın yüzünden tekrar buralardayım.... iyi ki de gelmişim
    rodajı bitirdim abi sen yokken iyiki geldin

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    rodajı bitirdim abi sen yokken iyiki geldin
    Çok iyi reis ... sormak istediğin ,hoşuna gitmeyen , veya aklına takılan herşeyi sorabilirsin... Benimle birlikte
    bu motorun kitabını yazan herkes yardımcı olacaktır

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:58 ----------

Alıntı m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki şöyle bir soru sorayım o zaman yaz kullanımı için

Castrol: (4t)

10 / 40 yarı sentetik mi?
    15 / 40 yarı sentetik mi?
    10 / 50 tam sentetik mi?
    Yazın veya kışın motorun yağ vizkositesi ile oynama..Bizim ülke sıcaklıklarımıza göre 10/40 ideal bir değerdir..
    Tam sentetik devam et... Aklından yarı sentetik veya diğer değerleri çıkar

Çok iyi reis ... sormak istediğin ,hoşuna gitmeyen , veya aklına takılan herşeyi sorabilirsin... Benimle birlikte
    bu motorun kitabını yazan herkes yardımcı olacaktır

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:58 ----------

Yazın veya kışın motorun yağ vizkositesi ile oynama..Bizim ülke sıcaklıklarımıza göre 10/40 ideal bir değerdir..
    Tam sentetik devam et... Aklından yarı sentetik veya diğer değerleri çıkar
    eyvallah abi sağol şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür sadece debriyaj ayarı yapılacak yakıtıda iyi dağ bayır dolaştım 1 lt ile 40 km yaptı iyiki almışım şu motürü

aleykum selam totoş seni koray panpa bujin bu kadar temiz değilse foruma gelme

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

eyvallah abi sağol şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür sadece debriyaj ayarı yapılacak yakıtıda iyi dağ bayır dolaştım 1 lt ile 40 km yaptı iyiki almışım şu motürü
    gerçekten iyi anlayan birine götür yaptır manet ve tel üzerinden bi ayar yapacak başka birsey yapmaya gerek yok..ama motorun gidişini acayip etkiliyor..

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    oh oh iyi reis... allah uzun km ler nasip etsin... debriyaj ayarını bir kere iyi bir ustaya yaptır ondan sonra bozulmaz zaten... ben aldığım günden beri zincir bile germedim.. debriyaj falan bana ağır işler yani.. 10,000 km deyim

---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

aleykum selam totoş seni koray panpa bujin bu kadar temiz değilse foruma gelme http://d1205.hizliresim.com/x/p/6c9ug.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

gerçekten iyi anlayan birine götür yaptır manet ve tel üzerinden bi ayar yapacak başka birsey yapmaya gerek yok..ama motorun gidişini acayip etkiliyor..
    ulem hain dürüm... özledim seni haa önümüzdeki ay buji yağ ve hava filtresi değişecek o zaman benimkinede bakarız kanka... ama benim buji elindeki gibi adi çin işi değil... iridyum kanka iridyum..
    35,000 km garantili.. ama ben 10,000 de değişiyorum

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Durmuş seni dürüm + hamburger yerken yakalamışlar kanka.. zorun neydi ..

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:34 ----------

Zargana Fatih ; haftaya pazar Abant yolcusu kalmasın hava durumunu soruyordun al sana hava muhalefeti......
    Bi gözün sağa bi gözün sola bakmasın sakın.. Yoksa seni rezil rüsva ederim.....

Şu topiğe bi gezi yazısı yazıp foto atayımda millet gazlamak görsün

hahaha topik koray

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    hahaha topik koray
    Kankam ne zaman buluşuyoruz yahu... anlaşıldı senin geleceğin yok..ben geleyim bari...
    Önümüzdeki hafta değil ondan sonra ki hafta sendeyim... Bi çayını içeriz artık

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Kanka buda benden sen ve fatihe gelsin

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

Büyü bozuldu vicdanınla kalmaya cesaretin yok ki .... Fatihhhhhhhhh bilirsin sen

ya bu disk fren sürtüyor servise götürdüm adam söktü taktı şimdi daha çok sürtüyor ne yapacam ben buna

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ya bu disk fren sürtüyor servise götürdüm adam söktü taktı şimdi daha çok sürtüyor ne yapacam ben buna
    Birazcık balataların aşınsın geçer... Eğer geçmezse muhtemelen jantın veya diskin eğiktir...

---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    şimdi 15 w 40 castrol aldım. 13 liraydı en son aldığımda, 16 lira olmuş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 185 kullanıcı var. (0 üye ve 185 misafir)

Bu Konudaki Etiketler