delilöö sen merak etme kankam yanlız kalmaz her daim veririz gazı bu pazar abant yapabiliriz hava durumuna bağlı...
delilöö sen merak etme kankam yanlız kalmaz her daim veririz gazı bu pazar abant yapabiliriz hava durumuna bağlı...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ulan keşke bana yakın olsaydınız pelüş ve delii le öö bol bol gezerdik. Burdaki apaçi kafalardan iş çıkmıyo. Varsa yoksa kapışmak. Ben geçmekten bıktım onlar kapışmaktan bıkmadı. Mangal yapardık şöyle güzelcene of oof
off yA mangalda yumurta manyak olur du değil mi apache durmuş
evet sucuklu yumurta da güzel olur
mangal var dediler geldik, sucuklu yumurta çıktı
adem sen onları bulduğuna dua et
Fatih abi senin ön cam projen için bi procem var:
senin gidona takacağın cam tutma demirlerini otomobil bagaj hidroliğinden yapsana.
düşünsene ihtiyacına göre camını indirip kaldırabilirsin.
ben elektrilk motoru ve vidalı senkromeçli bir şey düşünüyordum ama hidrolik daha mantıklı.
motora yapacağım son 10 şeyden biri de bu olacak .
90 km gezdim. tam boğazdaki benzinden itibaren şu an gösterge tam dolu çizgisinin üzerinde.
motor jiklesiz çalışmıyor.
kendime not:
sınavlarım bi geçsin motorla bir gün uğraşıp tüm işini bitireceğim. 10 şey yapacağım motora. 1. ön kafayı söküp ek elektrik tesisatını elden geçireceğim ki bugün yarı işini bitirdim. 2. sisler kötü gözüküyor. sislerin etrafına tampon modifiyesinde kullanılan aluminyum korumalıktan parça yapacağım. 3. anfi kartını gösterge üstüne sabitleyip kartın etrafına Koray abi'ninki gibi sac yapacağım ama plastikten kesip biçip yapacağım. 4. ön cama Fatih abi'ye dediğim hidrolikten koyup araya iç lastik koyup ses yapmasını önleyeceğim. 5. mp3 çalarımın ses ayar düğmesini aynaya bağlayacağım. 6. 32 litrelik küçük çanta plakalığın oraya yan demirlerden tutturduğum plakaya sabitlenip eski cox 52 litrelik çantamı da normal topcase yerine koyacağım. yan çantalara fitil çekilip çantalar ve yan çantalar tekrar boyanacak. 7. yolcu ayaklığı uzatılacak 8. çantalara sinyal stop led döşenecek 9. lastikler değişecek 10. telefonu hoparlörün üstüne sabitleyebileceğim şekilde büyükçe bir telefon tutucu bulacağım. çakmaklık için usb çıkışlı adaptör alıp gerekli kabloları oraya taşıyacağım.
sanırım bunları yapmam bi günümü alır... çantalar bayağı uğraştıracak...
ekmekarası sucuklu yumurtayı pelüş yer
Bu yağ bizim motorlara olur mu arkadaşlar?
http://www.hepsiburada.com/Liste/mob...&SKU=OTM652073
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
buraya mesaj yazdığımda ybr başlığı kuruyor...
ben öyle bir erkek göremiyorum tutup da üyeliğini aktif edip burda ahkam kesecek..anca gecenin bi saati bana mesaj atar gevşek koray
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
BEFORE
AFTER
yıkamacı hiç yıkamasa daha iyiydi yani gidip başka yere bir daha yıkatıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
peynirli yumurta neyine yetmiyo folluk seni↲
evet beyler kankam koray geri dönecek sanırım
ahh bi gelsin bak ben ona ne resimli muhabbetler yapıyorum...
günaydın tek teker,çift çeker ybrci arkadaşlar
son resim: ben ve cıllık yumurtanin son pozu idi bir daha haber alınamadi ademden
ulen ekmekarası sucuklu yumurta pelüş günaydın. Eksosunuz çiğ benzin atmasın inş.
yumurtalara ölüm cılkık yumurta adem nerde acaba....
benim yumurtalar öyle tazeki gort tavuğun altına koy civciv çıkar. Bu ara kahvaltıda yumurta var
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)