Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön 100/90/18 90/90/90 takabilirsin.... arka 90/90/18 100/90/18 110/90/18 bunu biz yaptık başka bir yerde yok birkaç sayfa önde resimleride var 120/90/18 takılabiliyor...
    evet abi 120 lik lastiğin resimleri görmüştüm, cevabın için teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı c3nk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet abi 120 lik lastiğin resimleri görmüştüm, cevabın için teşekkürler.
    rıca ederim ne demek.. bu aralar kafam hafif dumanlı... bazen kaçırdığım şeyler oluyor affola..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rıca ederim ne demek.. bu aralar kafam hafif dumanlı... bazen kaçırdığım şeyler oluyor affola..
    Duman iyidir,önünü gördüğün ve nefesini kesmediği sürece,yoksa bizde hastasıyızz
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Arkadaşlar bir şey soracağım, egsozun tam kalınlaştığı yerde altta bir delik var tam ayak yayının hizasında, az önce farkettim oradan suya benzer bir şey atıyor, su değil mi o?
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir şey soracağım, egsozun tam kalınlaştığı yerde altta bir delik var tam ayak yayının hizasında, az önce farkettim oradan suya benzer bir şey atıyor, su değil mi o?
    Evet doğrudur motoru sıcak bıraktığın için özellikle kışın terleme yapıyor onu dışarı atmak için konulmuş tahminimce benimkide oradan su atıyor soğuk havalarda çalıştırdıktan sonra
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Anladım, bende benzinde su var zannettim, o zaman sorun yok

Motosikleti
    2o12 YaMaHa YBR Esd
    ghostcorc arkadaşım zincir germeyi cok gordum ama ayarı esıt tutturamayacaqımdan korktuqum ıcın kendım yapmıyorum. yaqı zaten değiştiriyorum. gecende nazıllı yamaha servısıne gıdıp 3000 bakımını sordum adam yaptıqını anlatmadı ve dırek 45 tl dedı sınır oldum kase basmıyo olsalar hayatta gıtmıcem servıse ama mecburluk :( saolasın bılgılendırdıqın ıcın sadece zıncır gerdırım kase ısterım o zaman ıns atarlar kaseyı bende yamalube yerıne castrolu tercıh edenlerdenım
    :bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim motora serviste gulf marka yağ koydular biraz ısındımı hemen sibop sesi geliyor baya yüksek şekilde vites geçişleri iyi değil bazen geçmemezlikte yapıyor 15-50 castrol power 1 koysam bunlara bir faydası olur mu yoksa boş yere mi koymuş olurum yağı koyalı 300 km oldu motor şu an 950 kmde

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Valla Samsun daki serviste bana gulf 15 40 verdi koyarsın diye, iyiki koymamışım, bende supap şıkırtısı var gibi sanki belkide ilkte gulf koydular, yarın esdsi olan bir arkadaşın yanına gidip sesini dinleyeceğim fark var mı diye,
    Kendim değiştireceğim diye bende gittim shell advence vsx(ax7) 10 40 aldım, yarın değiştireceğim, belkide o ses düzelecek.

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla Samsun daki serviste bana gulf 15 40 verdi koyarsın diye, iyiki koymamışım, bende supap şıkırtısı var gibi sanki belkide ilkte gulf koydular, yarın esdsi olan bir arkadaşın yanına gidip sesini dinleyeceğim fark var mı diye,
    Kendim değiştireceğim diye bende gittim shell advence vsx(ax7) 10 40 aldım, yarın değiştireceğim, belkide o ses düzelecek.
    ben dinledim arkadaşın motorunu oda esd onda yok ama ne marka yağ var onu bilmiyoruz motorda

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Ben içindeki yağı hiç beğenmedim zaten 550 kmde simsiyah olmuştu, bakalım yağı değiştirince ses ne olacak?

Arkadaşlar dizlik alacağım tavsiyeleriniz lazım, kullanıp beğendiğiniz bir ürün var mı?

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Ben içindeki yağı hiç beğenmedim zaten 550 kmde simsiyah olmuştu, bakalım yağı değiştirince ses ne olacak?

Arkadaşlar dizlik alacağım tavsiyeleriniz lazım, kullanıp beğendiğiniz bir ürün var mı?
    aslinda dizlik pek kullanişli olmuyor pantolon alabilirseniz pantolon tavsiye ederim...alirsanizda mafsalli dizlik alın..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Evet mafsallı dizlik düşünüyorum zaten, şu linkteki scoyko hoşuma gitti veya venom, prohel çabuk kırılıyormuş birkaç yerde okudum.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/s...gosuz-55647169

Şimdi motorun farını ayarlamaya gittim, 5 dk dan fazla çalıştırdım ama o egsoz deliğinden gelen su kesilmedi yer ayaklık filan bariz ıslandı

Motosikleti
    Yamaha ybr esd 125
    arkadaşlar motosikletime sibob ve hava ayarı yapıldı. jiklede problem oluştu. motor sogukken yani jikle ihtiyacı mevcut olduğunda çekiyorum fakat bu sefer de motor rölantide durmuyor. jikle açıkken devir normalde bir noktada sabit kalır, motor ısısı yükseldikçe de sabitlendiği nokta yukarı dogru cıkardı. şimdi ise jikle çekildiği anda motor boguluyor ve devir gittikçe düşerek en sonunda alet stop ediyor. sebebini bilen varmı???

motorum mars sesi geliyor ama ateşleme yapmıyor neden olabilir

m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Ben de bir ara mecburiyetten Gul koymuştum. Motor aşırı ısınmaya başladı, çok kolay şişmeye başladı 500 km olmadan değiştirdim.
    Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bir ara mecburiyetten Gul koymuştum. Motor aşırı ısınmaya başladı, çok kolay şişmeye başladı 500 km olmadan değiştirdim.
    Bakalım şimdi içinde ne yağ olduğunu bilmiyorum, değiştirince fark olacak mı göreceğiz.

arkadaslar ybrnin yağ olayı çok basit gidin bir benzin istasyonuna değiştirisinler veya siz değiştirin videosu var çok kolay

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Evet mafsallı dizlik düşünüyorum zaten, şu linkteki scoyko hoşuma gitti veya venom, prohel çabuk kırılıyormuş birkaç yerde okudum.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/s...gosuz-55647169

Şimdi motorun farını ayarlamaya gittim, 5 dk dan fazla çalıştırdım ama o egsoz deliğinden gelen su kesilmedi yer ayaklık filan bariz ıslandı
    behçet sen yanlış okumuşsun dostum ben venom kullanıyorum 2 yıl olmasına sadece 2 ay var sadece lastikler uzadı hiçbir yerinde kırılma çatlama yok hafif bi kaza yapmama rağmen hala sağlam sadece lastikleri değiştirmek lazım artık venom güzel yani...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bazıları boş çuvaldan sallıyo gibi geldi bana

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 109 kullanıcı var. (0 üye ve 109 misafir)

Bu Konudaki Etiketler