Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Haziran 2007, 10:59
15 YTL ye mal oldu.Önce ön grenajın siyah,yarı şeffaf kısmını tutan 4 adet plastik vidayı çıkarttım.Onu şablon olarak kullandım.Vida deliklerini de ısıtarak deldim.Daha sonra asetat kalemi ile çizdiğim yerlerden yüksek devirli çok ince taşla kestim.Bu aşama oldukça itina istiyor,çünki heran çatlatıp kırabilirsiniz camı.Daha sonra yüksek ısılı kuru hava üfüren saç kurutma makinasına benzer bir cihazla son şeklini verdirip yerine vidaladım.Hazır satılan siperliklerin kalınlığı 1.8 mm.olanını tavsiye ederim.
Şunu kesinlikle iddia ederim;siperlik hızlanma ve son süratin daha fazla olması açısından çok yararlı.
Reklamlar
-
24 Haziran 2007, 11:23
merhaba arkadaşlar ybr gurubuna bende katıldım artık . 1350 km de 2005 model temiz bi alet buldum ve aldım .
Allah bana kazasız sürüşler nasip etsin.
-
24 Haziran 2007, 12:32
ks89 hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler..
motoru kaça aldın.
arkadaşlar ben 2004 10 000 km 1750 ye buldum fiyat olarak iyimi sizce.
-
24 Haziran 2007, 17:35
ideaid adlı üyeden alıntı
ks89 hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler..
motoru kaça aldın.
arkadaşlar ben 2004 10 000 km 1750 ye buldum fiyat olarak iyimi sizce.
almayı düşündüğün motor pendikte ve kırmızı mı?sahibinin adı ramazan
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
24 Haziran 2007, 20:33
evet,pendikten tanıyonuzmu yoksa.
-
24 Haziran 2007, 21:00
ideaid adlı üyeden alıntı
evet,pendikten tanıyonuzmu yoksa.
bende o motora müşteri olmuştum kendileri ilk sahibi değilmiş,birde fiyatta hiç indirim yapmamıştı,şimdi de kendisi indirmiş fiatı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
25 Haziran 2007, 03:27
hayati adlı üyeden alıntı
15 YTL ye mal oldu.Önce ön grenajın siyah,yarı şeffaf kısmını tutan 4 adet plastik vidayı çıkarttım.Onu şablon olarak kullandım.Vida deliklerini de ısıtarak deldim.Daha sonra asetat kalemi ile çizdiğim yerlerden yüksek devirli çok ince taşla kestim.Bu aşama oldukça itina istiyor,çünki heran çatlatıp kırabilirsiniz camı.Daha sonra yüksek ısılı kuru hava üfüren saç kurutma makinasına benzer bir cihazla son şeklini verdirip yerine vidaladım.Hazır satılan siperliklerin kalınlığı 1.8 mm.olanını tavsiye ederim.
Şunu kesinlikle iddia ederim;siperlik hızlanma ve son süratin daha fazla olması açısından çok yararlı.
anladım saolasın hayati şimdilik yazın düşünmüyorumda kışa doğru mutlaka yapacam yada şu 90 100 euro'ya satılanlardan alıcam çünkü kışın mutlaka şart bişey
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
25 Haziran 2007, 10:39
-
25 Haziran 2007, 11:44
@memrek tam benim almak istediğim soft çantalardan almışsın.Çok kullanışlı ve hoş görünüyor.Nereden ve kaça aldın?Bilgilendirirsen sevinirim.Feyizoğlu sitesinde kappa marka olanı 180 YTL civarında.
-
25 Haziran 2007, 12:05
@memrek tam benim almak istediğim soft çantalardan almışsın.Çok kullanışlı ve hoş görünüyor.Nereden ve kaça aldın?Bilgilendirirsen sevinirim.Feyizoğlu sitesinde kappa marka olanı 180 YTL civarında.
slm.sirkeci de motorcular çarşısı var motor ile ilgili istediğin herşeyi bulabilirsin.çantaları 95 ytl ye aldım.
-
25 Haziran 2007, 12:12
bilgi için sağol dostum.Herşey gönlünce olsun...
-
25 Haziran 2007, 16:16
-
26 Haziran 2007, 11:41
merhabalar
geçen gün : 3 aydır garajda yatan motorumu çıkardım ilk çalıştırmada biraz beni zorladı benzini azdı çünkü, 10 dakikalık jigle den sonra atladım üzerine 2 km lik ev-iş arası yolu 50 km yaparak aldım çok özlemişim ... gerçi gene garajda duruyor geçen gün plajda kollarımı bacaklarımı fena yaktım ve alerjiyle karışık acıyı çekiyorum mecbur binemiyorum...
-
26 Haziran 2007, 21:58
bir kaç ybr de gördüm ön çamurluğun altına çamurluk gibi bir şeyler takmışlar,acaba satılan bir şey mi? yoksa kendimiz uyduralımmı?
-
26 Haziran 2007, 22:35
O çamurlukta görünen parça,mobylet tipi motorlara takılan hazır bir parça.Taktıran bir arkadaşımın yorumuna göre;ıslak zeminde ve çamurda ayakların ve motorun kirlenmesini önlüyormuş.Ama kaldırım gibi yüksek bir yerden inerken kaldırıma temas edip kırılma riski varmış...
aynı motorun renginde ve tatbiki çok kolay ve ucuz bir parça.yarar/zarar hesabı yapılmalı...
-
26 Haziran 2007, 23:03
O çamurlukta görünen parça,mobylet tipi motorlara takılan hazır bir parça.Taktıran bir arkadaşımın yorumuna göre;ıslak zeminde ve çamurda ayakların ve motorun kirlenmesini önlüyormuş.Ama kaldırım gibi yüksek bir yerden inerken kaldırıma temas edip kırılma riski varmış...
aynı motorun renginde ve tatbiki çok kolay ve ucuz bir parça.yarar/zarar hesabı yapılmalı...
valla abi yağmur yağmasa bile belediye sabahları yol kenarındaki yeşilliklerden ziyade yolu suluyor her gün dizlerime kadar kirleniyorum.
hanım mız mız ediyor
-
26 Haziran 2007, 23:56
babaçi adlı üyeden alıntı
valla abi yağmur yağmasa bile belediye sabahları yol kenarındaki yeşilliklerden ziyade yolu suluyor her gün dizlerime kadar kirleniyorum.
hanım mız mız ediyor
Evde hanımdan dayak yemektense taktırmak daha evladır,
-
27 Haziran 2007, 00:02
Arkadaşlar Bugün itibari ile bende bi tane ybr aldım bi sorum olacak bunların önündeki yani far kısmındaki siperlik fiyatları nedir ama az önce resimlerde gördügümden degil orjinal siperlikleri var daha hoş duruyor birisine sordum onlar 2004 modellerinde standarttı dedi şu anda kendim alıp taktırmam gerekiyormus ve bir sorum daha olacak bu egszo sesi çok cılız onu nasıl halladebiliriz eniştem bu işin ustası neredeyse 30 yıldır servis işi ile ilgileniyor sakın yapma dedi eksoz ile oynamamam gerektigini söyledi ne dersiniz
-
27 Haziran 2007, 00:22
@enkahraman Enişten çok haklı,ön grenaj işine gelince;eğer motorun 2005 ve üzeri ise alacağın grenajın fiyatı 65 ytl civarı.
Hayırlı olsun.
-
27 Haziran 2007, 00:27
bu nasıl fark böyle anlamadım burada birine sordum bana 200 ytl civarı dedi bi yanlısınız olmasın benim dedigim grenaj,danmı bahsediyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)
Bu Konudaki Etiketler