insane cok hoş görünüyor.. ve cok temiz işçilik yapmışssın tebrikler . umarım akü ve alternatör sorun yaratmaz...
insane cok hoş görünüyor.. ve cok temiz işçilik yapmışssın tebrikler . umarım akü ve alternatör sorun yaratmaz...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
arkadaşlar bazı sorularım olacak ben başlangıç motoru arıyorum ve ybr 125 i gözüme kestirdim bunun fiyatını peşin versem plaka ruhsat dahil 3500 ytl olurmu sizce ?
Dün saat 18.30 da asfaltı öpmeme kaskım engel oldu...Ayrıca sol göğüs cebimdeki sigara haşat olmuş ama beni korudu...Bence bir koruma aparatı olarak Mavi Viceroy ECE standartına layık olmalı Üzerimde bir sıyrık dahi yok.
Motoruma gelince;Koruma demirinin müthiş faydasını gördüm.Yalnızce sağ ayak peg inin altında ki topuzu kopmuş.en ufak bir çizilme,eğilme yok.Maşallah mavişime...
geçmiş olsun üstat allah korumuş
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
murat çok şık bir icat bulmuşssun,motorunada maşallah yeni sandım
Ride your way
Arkadaşlar beğenmenize sevindim, ilk başta ben pek emin değildim büyük durabileceğini düşünüyordum ama takıp da şöyle bir uzaktan bakında "olmuş" dedim
Bu arada gece performansı gerçekten alışkanlık yaratabilecek derecede iyi, eğer alternatör-akü ikilisinden bir mızmızlanma olmazsa devamlı olarak kullanabilirim gibi geliyor... Bir de açıkken çok ilgi çekiyor onu da ayrıca belirtiyim
Hayati geçmiş olsun, en kötü düşüşün olur inşallah...
çok geçmiş olsun hayati abi Allah bir daha yaşatmasın, koruma demirini motorumu alır almaz bende taktırıcam, faydası bir kez daha test edilmiş oldu.
hayati geçmiş olsun.bende 10 gün önce , daha önce kırdığım ayağımın üzerine düştüm ve hala bileğime tam olarak yüklenemiyorum. sen ucuz kurtulmuşsun sevindim. benim ayağımın tekrar kırılmasınıda koruma demirlerim önledi. ayağa kalktığımda söyledeiğim ilk şey , iyiki şu koruma demirlerini taktırmışım demek oldu.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
tüm ybr ciler merhaba bende handa cbr 125 kullanıcısıyım maddi nedenlerle motorumu satmam gerekiyor yerine bi ybr alsam diyorum. bi kaç sorum olacak
1- yedek parça fiyatları nasıl
2- km de ne yakıyor
3- son hızı bana yetermi max sürati nedir
şimdiden teşekkürler
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
cbr ortalama 3-3,5 milyara gidiyor
ybr ise 2 -2,5 milyar civarı arada 1 milyar oynuyor cbr ı satıp ybr almağa değmez bence.çünkü daha ruhsat masrafın olacak.
sorularına gelince;
1.yedek parçaları ucuz.( debriyaj balatası takımı 25-20 ytl,sinyal takımı 10 ytl ,arka çamurluk 30-45 ytl arası. yedek parçaları ucuz yani.)
2.kmde 80-95 kuruş yakar.
3.max sürati 115-120 km/h
[QUOTE=sonix;716816]cbr ortalama 3-3,5 milyara gidiyor
ybr ise 2 -2,5 milyar civarı arada 1 milyar oynuyor cbr ı satıp ybr almağa değmez bence.çünkü daha ruhsat masrafın olacak.
sorularına gelince;
1.yedek parçaları ucuz.( debriyaj balatası takımı 25-20 ytl,sinyal takımı 10 ytl ,arka çamurluk 30-45 ytl arası. yedek parçaları ucuz yani.)
2.kmde 80-95 kuruş yakar.
3.max sürati 115-120
Motorumun 4000 ytl ye alıcısı var o konuda endişe etmiyorum 2000 ytl civarıda da bi ybr alırsam para sıkıntımı giderir. (noter satışlarıydı ruhsat değişmesiydi bilgim var dostum ama yinede teşekkürler acemi değilim yani)
Bilgiler için teşekkürler
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Hakikaten koruma demirinin çok faydası var.Malummu oldu ne? Daha taktıralı da 2-3 hafta ancak olduydu.
3-4 gün önce de ybr min ön grenajına yeni bir siperlik yaptım.Eski sayfalardan göreniniz vardır belki.Önceden yaptığım biraz kaba ve yüksek olduydu.Şimdikinin resimlerini çektiğimde beğenize sunacağım.
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.İnşallah sizlerin başına gelmez böyle birşey.
Öndeer sana da ayrıca geçmiş olsun.2000 senesinde ben de sol dizimin dış yanını kırdıydım.O kaza aklıma geldikçe hala tüylerim dikiliyor.Kaskımda kırılmılştı o zaman.Dizim hala zaman,zaman ağrıyor.
esen kalın...
hayati.. cok geçmiş olsun... umarım son kazan olur... Bu arada şu Mavi Viceroydan bizde mi taşısak son cebimizde ha...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Herkese iyisabahlar tabi hepiniz uyuyosunuzdur bu saatte
forum güncelleme :D yapalım bakalım
hayati geçmiş olsun bu arada
beniğm ybr de 1380 km oldu maaşallah daha tık yok 200 km yol yaptım dün marmok aktura gittik falan motor biraz zift oldu çamurluk falan ama güzeldi birazda sıcak zift demişkende aklıma geldi bu zift nasıl temizlenir bilen varmı aranızda kazasız sürüşler iyi günler.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Siperliğin en son hali bu.Daha öncekini scooter'a benzettiydiniz.Bakalım buna ne diyeceksiniz.
msoysarac sigara paketi,benden tam not aldı. Zaten kazadan hemen sonra bitane yakmak için saldırdım,içindeki sigaralar 8 olmuştu...Yine de içilebilirdi
Sacrosanct Zifti en güzel gazyağı çıkarıyor.İyi bir yıkamacı sana yardımcı olur.Çünki ardından basınçlı sıcak suyla yıkamak iyi olacaktır.
ybr 125 almayı düşünüyorum bu ilk motosikletim olacak. 2 sorum olcaktı; sizlere danışmak istiyorum.
1) bu motorla uzun yola 2 kişi çıkılabilirmi. bu durum özellikle rampalarda bana sorun yaratırmı.
2) bu motoru binaya sokmak için 10 basamak merdivenden indirip çıkarmam gerekiyor; ayrıca 4m. kadarda dik bır yerden çıkarmam gerekiyor.
elimle sürükleyerek indirip çıkarabilirmiyim.
güçlü biri sayılırım ama bu mücadele zamanla beni bezdirirmi sizce?
yoksa başka çarelermi düşüneyim.
1) bu motorla uzun yola iki kişi çıkabilirsin yukuşta çekişi biraz düşüyor ama yinede kötü deildir.
2) valla ben 3 basamaklık yerden çıkarmak için özel tahta sunta yaptırdım 10 basamak çok zor olur diye düşünüyorum hemde tek kişi motoru düşürürsün falan sonra üzülürsün dostum. hadi çıkardın diyelim ama bu hergün hergün bıktırır seni. sEN BENCE BAŞKA ÇARELER DÜŞÜN
Hayati saolasın dediğin gibi yapacağım
bu arada senin siperlik bu sefer harbi iyi olmuş bence bende bi tane böle bişey düşünüyorum tabi kış için sana kaça mal oldu bide nasıl kestirdin taktırdın bi anlatman mümkünmü
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Şu an bu konu içerisinde 110 kullanıcı var. (0 üye ve 110 misafir)