Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Mayıs 2012, 19:45
beyler ogsozu değiştirdiğimizde yakıt ne kadar etkılenıyor çünkü esd lerde eksozdan karburatore(tahmınımce) bır hortum gıdıyordu?? bu arada 2012 esd mın ılk bakımını 575 km de yaptrmıştım şimdi 2000 km oldu ben servıse sadece zıncırı gerdırmek ıcın gıtmek ıstıyorum yaqınıda kendım deqıstıreceqım o yuzden bakım defterıne kase basmıyorlar baska neler yaptırabılırım 2000 bakımında ??
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
Reklamlar
-
10 Mayıs 2012, 20:02
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin aradım bir kaç kez açmadın....
Sağol. amin.. görmedim haci aradiğini zaten eyreti bi telefon kullaniyorum şu an daha servisten alamadim diğerini..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Sedat hayırlı olsun. Kelepir arıyodun bulamadın galiba normal fiyata almıssın gibi geldi bana
yok haci kelepir değil parasini hak eden motor ariyodum sen yanliş anlamişsin motor güzel bakalim şimdilik masraf açarsa o zaman yamahaninda satan adaminda şaka bi yana motoru ehli kimseden aldim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
10 Mayıs 2012, 20:16
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Daha gencim yaw, sevmem ben kurtlar vadisi havasında abi denmesini. Daha 32 yaşındayım.
Bana kanki, dostum, arkadaş diyebilirsiniz
iç dünyam filli boya gibi rengarenk
Herşeyi geçtim. 5.000 TL vereyim. geleyim alayım. daha da vermem diyenler bitiriyor. Sanki ondan başka alıcı yok.
Abi motor kaç km de?
-
10 Mayıs 2012, 20:17
erol sedat bize geliyor sende atla gel...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Mayıs 2012, 20:18
2006 model ybr'm var 30.000 km de lastiklerini tubeless yapsan sorun olur mu acaba? Jantıma uyar mı? lastikten başka masrafım olur mu?
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
-
10 Mayıs 2012, 22:00
takarsın rahatlıkla ama lastikten başka sibop masrafin olur 2ser liradan 4 lira
-
10 Mayıs 2012, 22:25
delileoo adlı üyeden alıntı
takarsın rahatlıkla ama lastikten başka sibop masrafin olur 2ser liradan 4 lira
Peki o siboplardan alsam ve taksam hava kaçırma gibi bir sorunum olur mu? Tubelese uyumlu mu jantlarımız?
-
10 Mayıs 2012, 22:31
m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı
Peki o siboplardan alsam ve taksam hava kaçırma gibi bir sorunum olur mu? Tubelese uyumlu mu jantlarımız?
2 tane tubeless sibop alıp tak bas havayı şişir ama yanakları tam yapıştırmazsan uğraşsırsın ilk şişirmede
-
10 Mayıs 2012, 22:36
delileoo adlı üyeden alıntı
2 tane tubeless sibop alıp tak bas havayı şişir ama yanakları tam yapıştırmazsan uğraşsırsın ilk şişirmede
Çok meşakkatli o iş yahu bence direkt lastikçide makinada yapsınlar,ben ustayla pirellileri oturtana kadar akla karayı seçtim heleki janttaki boyalar biraz aşınmışsa hava vurmak ölüm
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
10 Mayıs 2012, 22:47
psyche adlı üyeden alıntı
Çok meşakkatli o iş yahu bence direkt lastikçide makinada yapsınlar,ben ustayla pirellileri oturtana kadar akla karayı seçtim heleki janttaki boyalar biraz aşınmışsa hava vurmak ölüm
lastikleri alıp takmadan önce yapılacak iş belli yanakları birbirine yakın olduğu için oturtamiyor çoğu vatandaş..halbuki takmadan önce lastiğin yanaklarını dışa doğru esnetıp biraz açsalar janta takınca yanaklar kendiliğinden oturuyorlar verecen havanın gözüne
-
10 Mayıs 2012, 22:52
koray ne oldu yaw. Nereye gidiyorsun. Sedat ın motoru maşallah çok temiz tekrar hayırlı olsun.
-
10 Mayıs 2012, 22:54
Bizim ilçedeki müthiş ustalar biraz zor yapar onları ama hadi hayırlısı Cevaplar içinde teşekkür ederim ayrıca
-
11 Mayıs 2012, 00:28
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Maxi şu yan çantalarını merak ettim, kendin mi yaptın? Birkaç fotoğraf atta görelim
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:57 ----------
Benim motorda supap sesi var galiba
sesli çalışıyor gibi geliyor
Daha 430km de, 500 de yağını değiştireceğim, o zaman bir ustaya göstereyim bakalım ne söylecek?
daha tam bitirmedim. kapak kısmına fitil çekeceğim.
koray abi hayırdır? "foruma artık girmek istemiyorum" gibi bir başlıkta "ybr başlığında paso muhabbet dönüyor iztemezük" gibi laflar edilmişti ondan mı? bu değildir de aklıma geldi?
-
11 Mayıs 2012, 00:34
bu esd modeliyle 130 görenler varmi hafif eğimli yolda..yoksa benim göstergem mi fazla yaziyo şayet fazla gösteriyosa hiç şikayetci değilim çok hoşuma gitti :D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
11 Mayıs 2012, 00:43
beyler iyi geceler
kanka ma kim artizlik yaptıysa ifadesini alırım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Mayıs 2012, 01:04
maxi97 adlı üyeden alıntı
Maxi ben de aleminyumdan olmadı sacdan yaptırmayı düşünüyorum, fazla geniş olmamak üzere yine üstten açılır olacak ama daha önce arka bagaj ve yan bagaj demirlerini almam lazım.
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
beyler iyi geceler
kanka ma kim artizlik yaptıysa ifadesini alırım
İyi geceler Fatih
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
11 Mayıs 2012, 01:04
-
11 Mayıs 2012, 01:10
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Maxi ben de aleminyumdan olmadı sacdan yaptırmayı düşünüyorum, fazla geniş olmamak üzere yine üstten açılır olacak ama daha önce arka bagaj ve yan bagaj demirlerini almam lazım.
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
İyi geceler Fatih
sacdan yaparsan ve antipas atmazsan çok güzel paslanır. antipas boyasını da 2-3 kat atman gerek...
aluminyum hem hafif hem dayanıklı. yalnız nasıl kaynatacaksın orasını bilmiyorum. vida yerleri açıp vidalarsın artık.
sana tavsiyem kapağını büyük yap. ben karışan eden olmasın diye kapağını küçük yaptım ve sorun yaşıyorum. keşke bmw yan çantaları gibi yapsaydım...
o alacağın yan çanta demirleri kazada koruma sağlamıyor, ben bilmemkaçlık demir profilden chopper şoför pegi gibi arkaya bir parça yaptım. 2 tane 11lik citava ile de bidonları bu ayaklığa bağladım. geçenlerde bi kamyon sağlam vurdu bana. bidon sol önden darbe aldı. resimde demirin eğikliği görülebilir.
-
11 Mayıs 2012, 01:20
sedat_57 adlı üyeden alıntı
bu esd modeliyle 130 görenler varmi hafif eğimli yolda..yoksa benim göstergem mi fazla yaziyo şayet fazla gösteriyosa hiç şikayetci değilim çok hoşuma gitti :D
Ben en son 60 gördüm
---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
sacdan yaparsan ve antipas atmazsan çok güzel paslanır. antipas boyasını da 2-3 kat atman gerek...
aluminyum hem hafif hem dayanıklı. yalnız nasıl kaynatacaksın orasını bilmiyorum. vida yerleri açıp vidalarsın artık.
sana tavsiyem kapağını büyük yap. ben karışan eden olmasın diye kapağını küçük yaptım ve sorun yaşıyorum. keşke bmw yan çantaları gibi yapsaydım...
o alacağın yan çanta demirleri kazada koruma sağlamıyor, ben bilmemkaçlık demir profilden chopper şoför pegi gibi arkaya bir parça yaptım. 2 tane 11lik citava ile de bidonları bu ayaklığa bağladım. geçenlerde bi kamyon sağlam vurdu bana. bidon sol önden darbe aldı. resimde demirin eğikliği görülebilir.
Aleminyum levha alıp güzel gine büktürüp, köşelerine de o plastik şeylerden perçinledi mi gayet güzel olur, ek birleşim yerlerine de fitil veya benzeri bir şey uydurulabilir, üst kapakta geriye doğru açılsa sadece arka tarafından perçinlenir, kenarlarına da yine fitil çekilir, kilit mekanizması da uydurduğun zaman çok orijinal olur.
Tabi bunları yapabilmek için İstanbul da olmak lazım
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
11 Mayıs 2012, 01:51
s.a arkadaşlar....
kor@y üyeliğini iptal ettirmiş bende şimdi gördüm.
Akşamleyin beraberdik,birer sigara tüttürdük,fatihi,yasini andık,kulaklarını çınlattık.
Üyeliğini iptal edecek bir havası yoktu...gayet doğal,normaldi,alla alla vardır bir bildiği.Neyse tekrar dönmesini ümit ederek yapışacaz yakasına.Oyle kolay kurtulacagını zannetmesin.
F54 adlı üyeden alıntı
beyler iyi geceler
:
Fatihim cbf topiğinde çıkıştım sana biraz,kusura bakma o an kafamda başka sorunlar bisürü problem,gerginlik,asabiyet,sinir hali ne ararsan vardı...iş mevzularında kafa kıyaktı yani,ortalığı kırıp dökmekle meşgülken senin yorumlar ilişti görüme...o psikollojiyle veryansın ettim sana...arkadaşımsın,kardeşimsin,değerli bir dostumsun,kusuruma bakma sen benim.ara sıra deliliğimi affet
Bu arada şu cbf-ybr muhabbetinide bırakalım,abiciğim kim neyi tercih ederse etsin saygı gösterelim...ister bisiklete benzesin ister yağ yaksın herkes malından memnunsa,onu seviyorsa,işini görüyorsa problem yok
dediğim gibi sana yazdıklarım o anlık başka mevzulara bozuk psikolojimin sana olan yansımasıydı,yani senlik değildi,benlikti herşey...kabağı senin kafanda kırdım ama şuan benim kafam acıyor
Korayın mevzular değişik galiba,tel den aradım,uykulu uykulu bişeyler geveledi durdu...yarın anlarız derdini tam olarak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 283 kullanıcı var. (0 üye ve 283 misafir)
Bu Konudaki Etiketler