iyilik senden nbr
evde gece lambasının ampülü ile uğraşıyorum olmadı gitti ne antika bişey yaw
iyilik senden nbr
evde gece lambasının ampülü ile uğraşıyorum olmadı gitti ne antika bişey yaw
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ampül uzmanlık alanım varsa aklına takılan bir şey sor
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
ya hallettim de sanki yamuk diş tutuyor ama ayarladım..
bizim hatuna bi arkadaşı ev hediyesi almış yoksa şimdiye kadar ben onu sobaya atardım işte
Çin işiyse onların duyları çok dandik oluyor, ilk bozulan yerleri duyları oluyor
Slm arkadaşlar. Bakıyomda bugün herkes ev işleriyle uğraşmış bende bugün badana,boya, temizlik, çamaşır bulaşık bu arada oğlan büyüdü tek tv yetmez oldu, bitane spotçudan tv aldım. Çiftli lmb (elembi mi ne diyolar ondan) uydu kutusunuda sıfır aldım. Çoçuk çizgi film bakçam diye bize tv baktırtmaz oldu. Bende tv taktırdım. 4.5 yaşında kerata. Bu arada mini ybr varmı? Oğluma alcam
oo adem nerdesin sen yaw
sana cg sayfasında gene geydirdim
ama çamaşır bulaşık bekçi adamı bozar
İyi geceler beyler, ben kaçar.
iyi geceler behçet...
pelüüşş ne yazdın len benim sayfama? Sayfa buhar olmuş uçmuş gitmiş. Bulamıyom sayfayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
çok güzel cevaplar oturttum sana
gençler ve ehtiyarlar, baylar ve bayanlar. Günaydın, hayırlı günler.
Uploaded with ImageShack.us
eskilerden bir kaç kare atayım dedim.............
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
bunlarda arşivimde tuttuğum güzel bilgilerdir... bilmeyenler için faydolı olsun diye çizilmiştir.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bedne ilk resimleri görünce ramazan abi silindir sekman takımı gene mi bozuldu dedim şuan motorun durumu nasıl abi salcano silindiri işe yaradı mı yoksa oda mı dandik çıktı bilgi alalım ki birşey olursa salcano takmayız ybr takarız
salcano silindirinde sorun yokta motorun 2 kez daha krank değişti.. en son 600 liraya orjinal krank alındı... tam dedik her şey sıfır şimdi sorun yok diye debraj tasındaki ufak bir boluk yüzünden debraj mili kırıldı.... bir kez daha açıldı oda değişti... şimdi bişey olmaz inşallah.. gerçi bişey olması için bir parça kalmadı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bebe motoru gibi kullanılmıyor bu bir... ikincisi çıkma parça adı üzerinde her zaman sorun açıyor... sıfır ve orjinal parça alıp takmak lazım yoksa böyle oluyor.... biz zevk için motora bineriz para pul için değil.. canımız çeker yanlarız canımız çeker teker yaparız canımız çeker lastik yakarız.... kaç kere düz yol dururken balçıktan çamurdan gittik geldik hesabı yoktur... ee hal böyle olunca durumda bu oluyor... bu arada ilk seferlede kullanılan sunfix yağlama kanallrını tıkadığı için böyle olmuştu.... aklıma geldi birinde ybr ile 2,5 metre yüksekten atlamıştı bir arkadaş....
benim ybr nin 3000 km tam dolmadan arka lastik değişti... çünkü bir arkadaş ybr lastik yakmaz demişti bende latik patlayana kadar yakmıştım.... sonuç 70 lralık lastik... allah razı olsun mahonyy vermişti o zaman takacağım lastiği... al sana örnek... benim şuan ön sağ amartisör keçesi patladı oda tarlada giderken.....
normal abi bende buralarda sakin kullanan biri değilim zaten dağ yollarında çok agrasif kullanıyorum benimde keçenin birinden az yağ kaçıyordu şuan kesildi sebebi sizinki gibi dağ taş yollarında kullanmamdan dolayı ybr her zaman iyi motordur zaten düzgün kullanırsan ömürlük gider sorun açmadan
Şu an bu konu içerisinde 271 kullanıcı var. (0 üye ve 271 misafir)