varadero kardeşim motoruna sağlık
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
vayyyy sonunda benim buralardan bir motorcu çıktı! tek başıma dolanmaktan sıkılmıştım valla. en yakın zamanda gezi yapalım varadero .
bu arada 130 kmde çeyrek depo bitmek üzere.
karbüratörün yanındaki bi hortum çatlamış. jikleyi açan kolun hemen yanında kalın olan değil ince olan hortum.
bu hortum ne hortumudur? elimle parmakladım, tozlanmış yağ gibi bişey elime bulaştı. benzin buradan dökülüyor olabilir mi?
@sepetçioğlu evet bogaz dediğimiz kısım orası. bende orayı 1 parmak kadar geçmişti.
bu soru kac defa sorulmustr bılmıyorum ama ben 1 aydır arastırdım buladım. Yenı ybr alacagım. bazıları 2005-2008 modellerınden al dıyr bazıları 2012 al dıyor. Sızde hangısını alayım .Ne gıbı farklılıklar var. tesekkrler sımdıden
2011 e kadar olanlardan al 2012 ler yaramaz
bende 2008 var gayet güzel sorunsuz bi şekilde geziyorum gerçi 2011 lerde aynı sıkıntı yok zaten bizim forumda sorun konuşulmaz her daim şamata
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
2012 neden 5 para etmez dedın kı ??
Hım. Çinde üretiliyor diye duydum ama. Sen olsan uzun süreli bir motor alıck olsan hanı ömurluk derler ya aynı oyle hangı modelını alırdın
2011 kasa olanı alırdım ne yalan söyleyeyim veya 2009 2008 ama kırmzı veya bordo alırdım
2012 yi yakından inceledim boya kalitesi bana kötü geldi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
evet körfez camiası 19 mayısa siz den katılan yokmu hiç hiç gıkınız çıkmıyorda http://www.motosiklet.net/forum/etki...korteji-5.html
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
ayıp yau bi soru sorduk, bilen yok mu?
jikleyi çektiğimiz kolun yanında 2 hortum var. biri büyük biri küçük. küçük olan hortum yırtılmış. neyin hortumu bu? benzin mi?
Mümkünse bi foto çek bura yükle bi bakalım. Neyin nesıymiş? Foto çekip atabilirsen hemen yardımcı olmaya çalışırım. Ama görmeden bişe diyemeyizki arkadaşım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:35 ----------
o hortum nereye giriyo? Yırtık olan. Saglam olan da nereye giriyo? Onada bi bak yaz. Hadi ama bekliyom sabah 7 ye kadar burdayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:43 ----------
karburatör taşıntı hortumu olabilir. Ucu aşağı doğru gidiyosa. Depodan gelen benzin hortumu olsa habire benzin akıtır. Düşünüp düşünüp yazıyom. Görmeden bu kadar. Bide karburatöre giren gaz teli hortumu var. O olmasın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:59 ----------
gece gece bana hortumla bozdurttun kafayı. habire düşünüyom. Nedir bu hortum? Birazdan uyucam rüyamda ybr hortumlarıyla boğuşçam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:11 ----------
pelüş ve ekmekarası uyanın ve cevap verin. Bu hortum ne hortumu? Gecem zehir oldu bu hortum yüzünden.
günaydın millet nasılsınız.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyiyiz ramazan kardeş. Yanlız şu üsteki hortumun ne hortumu olduğunu söylersen daha iyi olcez.
Şu an bu konu içerisinde 228 kullanıcı var. (0 üye ve 228 misafir)