YBR sever dostlar, nasipse önümüzdeki hafta 26 Haziran Salı günü eşim ve ben Edirne,İstanbul, Ankara,Aksaray, Adana, Osmaniye, İskenderun ve Kahramanmaraş seyahatine çıkacağız.Gezi boyunca izlenimlerimi ve çekeceğim fotoğrafları inşallah döndükten sonra beğeninize sunacağım.
arkadaşlar bugün aynaları aldım. sağ aynayı kırdım ama tek satmadılar bende takım olarak aldım. yalnız 2005 modellerdeki aynasından bulamadım. 2004 modellerin orjinal aynası vardı onu aldım bende. fiyatı takım olarak 25 liraydı ama kargo havale falan bana 35 e patladı.ama olsun aynasız olmuyo ya. bide daha spor görünsün diye bazı arkadaşlar aynaları söküp öyle geziyolar. nası kullanıyolar o halde hiç anlamadım doğrusu.şahsen ben kullanamadım.
yalnız bi motorcudada nikelajlı aynalar vardı ama benim motorla civata dişleri tutmadı. eğer olsaydı çok güzel olacaktı ama nasip işte.
Yeniçeri ; merakla gezi hatıralarını ve deneyimleri bekliyorum. hayırlı seyahatler.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4279500
ybr almayı düşünen arkadaş varsa belki işine yarayabilir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bu arada emok hazırlıkları dahilinde motora bir de sis lambası takıyorum bu hafta... Tüm montaj bitince bir fotoğraf çekip sizlerle paylaşıcam.
fikir vermesi için, lambalar şu şekilde...
çok yakışmış keşke bide uzaktan resmini koysaydın güzel olmuş....
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
resimdeki gibi grenaj yaptırabileceğimiz bir yer bilen varmı?
istesende o resimdeki gibi olmaz zaten. çünkü o motor ybr değil.ama ybr ye zaten grenaj işi pek olmaz. yakışmıyo bence. bide grenaja vereceğin parayı motoru satıp üstüne eklesen sıfır ybr alırsın yeniden.en azından bi 1000 lira falan isterler bence komple grenaj için. kalıp falan dökecek sıfırdan uzun iş yani.(eğer yaparlarsada bursadan başka yerde pek uğraşmazlar. sende bursadazın zaten , sanayiyi fiber ustalarını bi dolaş istersen.belki elinde hazır kalıp olan vardır.)
o motor ybr dikkatli bakarsan farkedersin
Arkadaşlar koyduğum resimdeki motor YBR değil, Transalp... YBR'ye montajı yapılmış resimleri inşallah akşama ekliyorum.
haftasonu izmir-kusadası gezimin fotoları
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...gi-gezisi.html
bugun itibariyle motor 2300 km de
Evren bende marmok a gideceğim inşallah bir terslik olmazsa cuma sabah 5 te cıkacagım yola 2 motor gideceğiz kac saatte orda oluruz ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
@insane ben de ne zamandır düşünüyordum şu sis farı işini fotolarını bekliyorum sabısızlıkla...
İnşallah Emok ta görüşürüz.
Arkadaşlar sonunda sisleri bağladım, aşağıda da fotoğraflar var, gerçekten çok etkili oldular ama akü-alternatör ikilisi bu sisleri nasıl karşılayacak onu da ilerleyen günlerde göreceğiz
Bu arada sisler merceli farlı ve 12V - 37,5 W x 2 şeklinde güç çekiyorlar...
Fotoğrafları çabuk ekleyebilmek için cep telefonu ile çektim, şimdilik idare edin...
gayet hoş olmuş güle güle kullan. yalnız akünün amperini büyültmen gerekebilir.o akünün bunları karşılayacağını pek sanmam.
insane eğer bulunduğun bölgede yada hergün gidip geldiğin yol üzerinde yamaha servisi varsa(senin için sorun olmazsa) benim için sağ dikiz aynası fiyatını sorarmısın. ben burada 2004 model için bulabildim anca ve mecburiyetten onları taktım. fakat görüş açısı bizim 2005 modeldeki aynalardan daha kötü. eski aynalarının yerini tutmuyor. burada servise sordum 46 lira dediler 2005 model sağ aynaya. oysa ben 2004 model aynaların takımını kargo havale dahil 35 e aldım. acaba burdaki servisteki fiyatlarmı çok kazık yoksa istanbuldada fiyatlar burdakiyle aynımı. sana zahmet olacak ama eğer bi cevap yazarsan çok minnettar kalacağım . saygılarımla
insane emeğine sağlık.Güzel olmuş.Ben de bir fikir edinmiş oldum sayende.Güle,güle kullan iyi günlerde...
Merhaba deponun üzerine komple damalı stiker kaplasam polis sorun çıkartırmı acaba? vede nasıl durur?
egsos sesi çok cılız geliyor nasıl yaparda daha tok bir ses elde edebilirim ve motora bi zararı olurmu?
Şu an bu konu içerisinde 154 kullanıcı var. (0 üye ve 154 misafir)