merhaba arkadaşlar 2012 model ybr almak istiyorum 3800 liraya 15bin kmde buldum sizce fiyat uygun mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
cevap verecek olan yok mu?
merhaba arkadaşlar 2012 model ybr almak istiyorum 3800 liraya 15bin kmde buldum sizce fiyat uygun mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
cevap verecek olan yok mu?
İnternetten alışverişi hiç yapmadım.Mecbur kalırsam yaparım ama tercih etmem.Benim derdim iridyum bujinin ybr de nasıl olduğunu öğrenmek sadece.Anlaşılan bu konuda da kimsenin pek bilgisi yok benim gibi.Bende NGK nin normal bujisini almaya karar verdim.
Bu arada fırçalar gibi cevap hiç hoş olmamış.
frkn32 geçmiş olsun.Sen nasıl yaptın bilmiyorum ama motoru çalıştırmadan yağlamak en iyisi.
Motorun üstündeki yağa gelince karbüratörden çıkan bi boru var.Tahliye borusu galiba.Ondan akan benzinde motora dökülüp tozla birleşince yağ gibi duruyor motorun üstünde.Bende öyle olmuştu aynı şey olabilir.
15bin ne kı ahmet efendi adamlar 70bin devriyor gık yok motorda cbf ile karıştırma ybryı ben dürümdöner abin
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
selamun aleykum kız çocukları..eski kullanıcı adımı ve şifremi buldum..artık onu kullanıcam..ben dürümdöner abiniz
http://www.izlesene.com/video/tektek...tobani/6189155
tekteker ramço 10 teker ramço...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
günlük 70 km yapan bir şahıs kı ıstanbul gibi yerde sadece işe gidip gelme ile bile aylık 3bin km yol yaparsın..bu da 6,7 ayda 2012 model bir motorsikletin 15bin km yol yapmasını sağlar..yani çok bi km değil..benim motorum 12bin km oldu 2011in 11.ayında aldım..ve ben bu motorla bir yılda 70bin km yol yapsam sen kmye bakmadan motorun 70binde olduğunu hayatta anlayamazsin honda değil bu 2 günde egzantrik ötme yapsın 40bin kmde yağ yaksın
S.a bizimkiler 10 bin devirden sonra kesiciye giriyor onu 8 bin felan nasıl yaparım , arkadaşlar benim motoru aldığında yarış motoru sanıp abanıyolar gaza devir 10 bin olmadan vites atmıyorlar
A.s kesici ayarlanıyormu ? Yada nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ama konunun daha kestirme bi çözümü var VERME SENDE !!! YBR yi yarış motoru zanneden adamdan zaten hayır gelmez
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Diyeceksin abicim motoru vermeyince kötü olacaksa seninle zaten o arkadaşınla arkadaşlık durumunu tekrar gözden geçirmek gerekecektir bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
10 gün oldu motoru alalı ben bile 1000 km yol yaptım,bakıma gidecek motor...önceki motorum olan sym ile 7 ayda kış sezonu 9 bin km devirdim.10 günde bini çeviren ben 3 bini rahat çevirirm rahat ol,o konuda sıkıntı yok...yılda 70 bin zorrrrt diyebilirm sana ancak,çalıştığın dürümcüde altında eziyet çektirdiğin eşşeklerle anca yaparsın
insanin kendi malini kullanmasi başkadır başkasının malini kullanması başkadir..ben kuryelik yapıyorum yeri geliyor günlük 20 çeviriyorum yeri geliyor 120 çeviriyorum..motora essek niyetine binmezsen hiçbirsey yapamazsin..gümrük kuryesi arkadaşım var adam günlük 300 çeviriyor 77bin kmde motoru ama motor da bir çizik olmaz mı? Aynı vatandaş cbfine 40binde motor yaptırdı
benim benzin ölçmem hatalı olabilir. bogazdaki benzin 50 km farkettirir mi yahu?
85 km oldu benzin hala full çizgisinin üzerinde. genelde abanarak kullanmama rağmen... bakalım bu depoda ne kadar yakacağım.
iridyum bujiyi de 15inde takıyorum. böylece ilk çalıştırma düzelecek.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)