ihtiyar benim de seni gözüm tutmuyor çok tehlikeli adamsın vesselam
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
ihtiyar hiç destek de olmuyorsun ayıp ediyon valla
ihtiyar benim de seni gözüm tutmuyor çok tehlikeli adamsın vesselam
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
ihtiyar hiç destek de olmuyorsun ayıp ediyon valla
İyi geceler durmuşum bi sen kalmışın forumda ... naber kankam
Kimse uyanmadımı
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
kanka ev boyuyorum ya off diyorum off
daha duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar iyi günlerin. kolay gelsin durmuş kardeşim bu havadada ne ev boyanırya bende şöyle bir şile yapayım belki ağvaya kadar uzanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
sen internetin nimetlerinden yararlanmayı bilmiyorsan internet ne yapsın gir internetten ver siparişi gelsin kapına kadar allah allah
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
iyi akşamlar hafif eğimli yollarda gaszı bırakınca motorun egzozu pat pat pat pat sürekli pat sesi yapıyor neden yapar bunu ?
benimkı neden yapmıyor koray efendi?
Aynı şikayet bende de var, mantıklı bir açıklaması var mı?
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
gerçi ben rampa aşağı bile motoru yüke bindirmiyorum genelde gaz vererek yani uçarak iniyorum ama yüke bıraktığım zaman bile patırtı yok özellikle kontrol ederim ben..mal mal motora binen adam değilik kanka
bana göre bu sorun değil, bunu tüm motorlar yapıyor arkadaşlar.....
Benimkinde de öyle bir ses yok
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
motoru sürerken duyulmuyor kendi motoruma artçı olarak binince fark ettim teşekkürler cevaplar için
zinciri yağlayacağım derken sağ baş parmağım dişlilerin arasına girdi.İnşallah kötü bir durum yaşamam dua edin arkadaşlar...
geçmiş olsun bu tip olaylar hep oluyor yağdanlıkla eli yaklaştırmadan damlatmak gerek
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)