Uploaded with ImageShack.us
şeytan iş bulamayınca oğluna bişey yaparmış ya benimkide o misal.. 2 gün önce can sıkıntısından birazz bişeyler yaptım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan plakayı da 06 yap tam angara bebesi moturu olsun aslında sinyallere pat pat koysan daha bi değişik olmaz mı? bi ybr var önü kırmızı siyah karışık renkli ybr..arka kuyruk grenajlari fosforlu fıstık yeşili cbr 125r..
hiç duydun mu o boru motorun sesini acayip güzel çıkartıyor ama biliyor musun
Ben motoru 2400 kmde aldım.şu anda 5000de.yağ değişimi falan yapıyorum kendim.ama 3000 bakımı diye bir şey var mıydı?bir sonraki bakım 6000. kmde mi olacak? 6000 kmdeyse eğer ne yapıyorlar ve kaç para tutar?
yardımcı olacak yok mu ?
bakımlar 3bin kmde 1 yapılır..10bin kmye kadar yağ değişir sağı solu temizlenıp yıkanip yağlanır zincir mesela..10binden sonra ve her 10binde 1, buji hava filtresi değiştirebilirsın yani 10 bine kadar sadece değişen yağ..servıs 50 ile 75 arası para alır bakımlar için buji ıvır zıvır değismeli olan 75 80civarı 10bin bakımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
ben değiştirmem abicim dersen değiştirmeyebilirsin sonuçta hava filtresinı temizle..bujide kararma varsa temizle..yağını değiştir..devam et..ama işini sağlama al buji 5tl hava filtresi 5 tl..motorun da 10bin kmde bi 10 liranı yesin artık hakkıdir
Uzman tv de falan 1000 6000 12000 18000 bakımı olur diyoduda.her 6000de bir ondan sordum.yani 6000 de gitmeme gerek yok? sadece zamanı gelince yağını değiştireyim ve zincir bakımını yapayım başka yapmam gereken yok yani? bir de bu hava filtresi nerede ben onu bile bilmiyorum henüz nasıl temizleyeceğim ki ve buji yi
10bin olmadan hava filtresinı ve buji yi elleme..hava filtresi sağ yan kapağın altında..6tane cıvatasi olan siyah bir kutu içinde..bakımı da 3bin km aralıklarla yap gerisi hikaye
Kullanıcı el kitabına göre öyle bakımlar kitapta bin 3000,altıbin,12000,18000,24000 diye gidiyo ama millet pimpirikli ve yağlara daha doğrusu insanlara güvenilmediği için 3000 de bir bakım oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
12000 de bir buji değişimi var 6000 de hava filtresi temizlenip 12000 de bir değişiyor .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Öldüm gülmeten adamı acayip gaza getirmişler seyredin millleeeettttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=eMskW...ayer_embedded#!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
Görmediklerimiz http://www.youtube.com/watch?feature...&v=M2tzPm2bbOs
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
bizim topik ölmüş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abicim sen bi açıksın sonra 3gün yoksun seni fasulyeden sayıyoruz artık
ama eğer her gün bi mesaj atarsan işler değişir
evet fatih motorlarda sıkıntı yok zaten olsa da ben burada paylaşmıyorum gidiyorum arkadaşın yanına adam ayar çekiyor ama sadece yıl başında bi arıza vardı oda iç statör yakmıştı 5 aydır tık yok
maşallah
aynen artık benzin de ucuzladı doldurup geziyoruz sıkıntı yog
Şu an bu konu içerisinde 396 kullanıcı var. (0 üye ve 396 misafir)