pelùş çamurluk duvara dayanmis kırılırsa korayım 6 ay yatamaz sislerine de su kaçmış zaten o bu gece yatamaz
pelùş çamurluk duvara dayanmis kırılırsa korayım 6 ay yatamaz sislerine de su kaçmış zaten o bu gece yatamaz
kanka kız çocuğu dedin de aklıma geldi koray ybr yi satabilirse bundan alacakmış kıyafetleriyle birlikte hemde
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:59 ----------
kanka sen esas muhabbeti kaçıdın pazar günü bi baktım şenol abi çamura batmış arkadaşlar çıkarmaya çalışırken bende bi fotografını çekeyim dedim
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
totoşa ben bugün dedim ama..horoz domalır tavuk gömer diye bu işler sırayla di mi pelùş sen de çok üstüne gitme uykusu kaçtı zaten hadi ulen hadi bırak yatayım yarın yine demir atım ile yollar ve cbfci güzel kurye kızlar beni bekler
İyi geceler beyler, ben kaçar, Allah'a emanet olun.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
bende kaçıyorum artık yeter bu kadar herkez nasibini aldı gülmekten altıma edecem ama sesimi çıkaramıyorum bebek uyanmasın diye yoksa sabaha kadar uğraş dur
yav arkadaş 260 km oldu gene deponun dibine yaklaştık. ne biçim bi ayarsızlık ya.
geçen depoda her fırsatta boşa atarak gaza abanmadan sürerdim. bu yüzden mi 410 km 10 litre yaktı ki? şimdi 300 görsem iyi diyorum.
biraz bastım evet ama bu kadar da fark olur mu? 6000 devirde vites değiştiriyorum. 100 kmde 7000 devirde vites değiştirmek bu kadar mı farkettirir?
benzin mi kalitesiz? anlamıyorum ki...
eşşeklik bende.
2008 model cbr 125 3.400 tl idi. 18 binde orijinaldi. eşşeğim ben eşşek...
ben titanın dötünü çıkarak gittiğimde 10 lt ile 335 km falan gidiyom. 150 cc bide dün hava filtresi ve karburatör temizliği yaptım. Daha fazla gidecek gibime geliyo hava filtresinden çamur aktı resmen. Hava ayarıda yaptım.
Ekmek arası kalk len dünya kadar iş seni bekliyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:47 ----------
sessiz sakin kullanımda 400 km yi aşar. Bunuda yazayımda ekmekarası dalga geçmesin
a.s adaşım naber..
---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:41 ----------
kanka sana kolay gelsin ben üyeliğimi iptal ediyom artık sen kendi kendine geydirirsin
len bence bana hiç bulaşma seni siteye madara ederim otur oturduğun yerde ya yanımda ol yada yok ol
abi orlara gittik yeter biz gitmediğimiz yerlere teker çevirmek istiyoruz inş. antalya bölgesinde sadece kaş demre tarafı kaldı gitmediğim diğer her yere gittim artık antalya dışına gidiyoruz bu pazar hava iyi olursa konya ya gidecez inş.
tabi sizin oraları büyük olunca gidecek yerler çok gez gez bitmez
selamun aleykum 2012 geçen hafta aldığım ybr min depoda 2 cm boyunda çizik oldu çocuklar çizmiş galiba :( depo kılıfı almak istiyorum ama acaba depo kılıfı takdığımda motoru yıkadıktan sonra falan altında su birikintisi kalıp beyazlaşır mı sizlerden fikir alayım dedim birde depo kılıfı boyaya zarar veririmi ısınınca falan şimdiden çok teşekkürler herkeze .....
depo kılıfını ıslatmamaya çalış aradan benzin dökmesın pompacilar arada bir de söküp depoyu sil birsey olmaz yeter kı ıslak tutma
YBR'yi satalı epeydir buraya yazmamıştım. Özlemişim.
Bu aralar yine YBR arıyorum. Bütün çevremde YBR var neredeyse herkese YBR almalarını tavsiye etmiştim. Ben öylece kaldım
Arkadaşlara selamlar.
███████ 4
Arayan çokta yok satıyor bende arıyorum ama sıfırı bile yok :(
Arkadaşlar 2012 model alsaydınız hangi renk alırdınız? Fikirleriniz önemli.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 452 kullanıcı var. (0 üye ve 452 misafir)