Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı memrek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,

kappa ön cam ve yan çanta taktım motora,enduro gibi oldu.resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum.Motora bakmaya bile doyamıyorum
    forumlarda arama yap bende merak ettim şimdi

yada msn ye beni ekle fotoları bana yolla ben koyayım.ctikiz@mynet.com
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Alıntı memrek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,

kappa ön cam ve yan çanta taktım motora,enduro gibi oldu.resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum.Motora bakmaya bile doyamıyorum
    Valla iyi masraf yapmışın anlaşılan, kappa camların da yan çantaların da fiyatlar el yakan cinsten...

Alıntı insane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok canım öyle şey, ben en iyisni bilicem diye bir kaide yok yani Ama arabalar ile motorları karşılaştırmamak lazım üstelik de yağlarını, çünkü motosiklet yağları motorların çıktığı yüksek devirlere dayanacak şekilde üretiliyor, bu yüzden de "motosiklet yağı" ve "araba yağı" ayrı kutularda satılıyor.
    Vakit ayırdığın için teşekkürler insane;

Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum...

Alıntı Muxa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olurmu öyle şey...

Her anahtarın bir numarası vardır...Her numara farklıdır...E haliyle her anahtarda farklıdır..

Denemesi bedava ;)
    bende oyle diyorum aynı fikirdeyiz ama küçük sinek olurya mide bulandırır mevzusu....
    Kask tak!

Motosikleti
    Suzuki Bandit 600
    Alıntı Muxa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 ü geçebiliyormusun acaba öğrenebilirmiyim?
    valla kardeş 2 kişi 80 yaptım açıkçasıda 1000 km yapmadan pek basmak istemiyorum daha 100 yapmadım. çok zorlarsam yapar diye düşünüyorum ama şimdilik gereği yok diye düşünüyorum.
    *** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
    Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...

Motosikleti
    Comet
    aldığım ybr nin eski sahibi opet full force marka benzin kullanmış ,tesliim

aldığımdan beri akaryakıt almadım.ben total 95 kulanmak istiyorum çünkü eski

motorumda iyi bir izlenim bıraktı ben de .siz hangi benzin den nasıl bir performans

alıyorsunuz?
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Comet
    sayfa çok gerilere düşümüş...

güncelleyelim

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Ben en iyi performans ve menzil orantısını BP 95 oktandan alıyorum...

2.sayfaya düşmüşüz

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    sayın YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    ya nerde bi ybr görsem hep plaka ya egik ya okunmuyor hale gelmiş oda özellikle getirilmiş nedense
    ANKARA MT

Motosikleti
    YBR 125
    SaYIN, YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

Motosikleti
    Comet
    Alıntı msoysarac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SaYIN, YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...
    tam performans istiyorsan metzeller alacaksın ,ucuz ama idare etsin diyorsan duro marka alabilirsin

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    slm arkadaşlar.
    ybr nin sağ aynasını ayarlarken kırdım. acaba fiyatını bilen veya daha önce değiştiren yada bizim motora uyan başka marka motorların aynaları varmı?
    aynasız olarak motor sürmek ve ayna alırkende kazık yememek için cevaplarını bekliyorum. herkese kazasız belasız güzel günler ve dikkatli sürüşler.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Motosikleti
    ybr 125
    aynalar çifti 10 ve ya 15 gibi bişeydi.Tam çıkartamadım ama o civarda idi.Ayrıca bugun ybrmi 70 km civarı sürekli taşlı çakıllı çukurlu dik yokuşlarda kullandım.Yine beni üzmedi
    Lastik işine gelirsek ben kullanmıyom ama bir tanıdığım metzellerden oldukça memnun.

Muxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Allah allah ayna için bana burda 35-40 arası bir fiyat söylemişlerdi...

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum).

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    "Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum)."

insane ayıptır sormasıda kaça maloldu metzeller sana?

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı insane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum).
    insane Metzeller me22 cok hoş desenleri olan bir lastik.. tubelles yapmak istemesem kesinlikle me22 alırdım. yine de emok dönüşün fikirlerini bekleriz... yolun açık olsun..

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum)."

insane ayıptır sormasıda kaça maloldu metzeller sana?

Çiftini 90 liraya aldım.......

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)

Bu Konudaki Etiketler