Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Haziran 2007, 16:56
memrek adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar,
kappa ön cam ve yan çanta taktım motora,enduro gibi oldu.resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum.Motora bakmaya bile doyamıyorum
forumlarda arama yap bende merak ettim şimdi
yada msn ye beni ekle fotoları bana yolla ben koyayım.ctikiz@mynet.com
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
13 Haziran 2007, 18:57
memrek adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar,
kappa ön cam ve yan çanta taktım motora,enduro gibi oldu.resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum.Motora bakmaya bile doyamıyorum
Valla iyi masraf yapmışın anlaşılan, kappa camların da yan çantaların da fiyatlar el yakan cinsten...
-
14 Haziran 2007, 00:37
insane adlı üyeden alıntı
Yok canım öyle şey, ben en iyisni bilicem diye bir kaide yok yani
Ama arabalar ile motorları karşılaştırmamak lazım üstelik de yağlarını, çünkü motosiklet yağları motorların çıktığı yüksek devirlere dayanacak şekilde üretiliyor, bu yüzden de "motosiklet yağı" ve "araba yağı" ayrı kutularda satılıyor.
Vakit ayırdığın için teşekkürler insane;
Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum...
-
14 Haziran 2007, 11:30
Muxa adlı üyeden alıntı
Olurmu öyle şey...
Her anahtarın bir numarası vardır...Her numara farklıdır...E haliyle her anahtarda farklıdır..
Denemesi bedava ;)
bende oyle diyorum aynı fikirdeyiz ama küçük sinek olurya mide bulandırır mevzusu....
-
14 Haziran 2007, 19:56
Muxa adlı üyeden alıntı
100 ü geçebiliyormusun acaba öğrenebilirmiyim?
valla kardeş 2 kişi 80 yaptım açıkçasıda 1000 km yapmadan pek basmak istemiyorum daha 100 yapmadım. çok zorlarsam yapar diye düşünüyorum ama şimdilik gereği yok diye düşünüyorum.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
15 Haziran 2007, 00:31
aldığım ybr nin eski sahibi opet full force marka benzin kullanmış ,tesliim
aldığımdan beri akaryakıt almadım.ben total 95 kulanmak istiyorum çünkü eski
motorumda iyi bir izlenim bıraktı ben de .siz hangi benzin den nasıl bir performans
alıyorsunuz?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
16 Haziran 2007, 16:50
sayfa çok gerilere düşümüş...
güncelleyelim
-
16 Haziran 2007, 22:00
Ben en iyi performans ve menzil orantısını BP 95 oktandan alıyorum...
-
17 Haziran 2007, 18:57
2.sayfaya düşmüşüz
-
17 Haziran 2007, 19:49
sayın YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
17 Haziran 2007, 20:15
ya nerde bi ybr görsem hep plaka ya egik ya okunmuyor hale gelmiş oda özellikle getirilmiş nedense
-
17 Haziran 2007, 21:46
SaYIN, YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
17 Haziran 2007, 22:13
msoysarac adlı üyeden alıntı
SaYIN, YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...
tam performans istiyorsan metzeller alacaksın ,ucuz ama idare etsin diyorsan duro marka alabilirsin
-
17 Haziran 2007, 22:44
slm arkadaşlar.
ybr nin sağ aynasını ayarlarken kırdım. acaba fiyatını bilen veya daha önce değiştiren yada bizim motora uyan başka marka motorların aynaları varmı?
aynasız olarak motor sürmek ve ayna alırkende kazık yememek için cevaplarını bekliyorum. herkese kazasız belasız güzel günler ve dikkatli sürüşler.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
-
17 Haziran 2007, 23:13
aynalar çifti 10 ve ya 15 gibi bişeydi.Tam çıkartamadım ama o civarda idi.Ayrıca bugun ybrmi 70 km civarı sürekli taşlı çakıllı çukurlu dik yokuşlarda kullandım.Yine beni üzmedi
Lastik işine gelirsek ben kullanmıyom ama bir tanıdığım metzellerden oldukça memnun.
-
18 Haziran 2007, 14:21
Allah allah ayna için bana burda 35-40 arası bir fiyat söylemişlerdi...
-
18 Haziran 2007, 14:47
Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum).
-
18 Haziran 2007, 18:19
"Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum)."
insane ayıptır sormasıda kaça maloldu metzeller sana?
-
18 Haziran 2007, 21:10
insane adlı üyeden alıntı
Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum).
insane Metzeller me22 cok hoş desenleri olan bir lastik.. tubelles yapmak istemesem kesinlikle me22 alırdım. yine de emok dönüşün fikirlerini bekleriz... yolun açık olsun..
-
18 Haziran 2007, 21:48
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
"Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum)."
insane ayıptır sormasıda kaça maloldu metzeller sana?
Çiftini 90 liraya aldım.......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)
Bu Konudaki Etiketler