Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    tansiyonu çıkacak böyle şeyler söyleme simdi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı Emrecan_Akın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler arkadaslar ben de ybr almayı düşünüyorum cbf ile arasında kalmıştım ama ybr taksitli olduğu için daha avantajlı benim için. İstanbul'da oturan arkadaslar yardımcı olabilir mi? Almadan önce denemek istiyorum ybr'yi 3 yıl scooter deneyimim var, tanışmış oluruz, yemek ısmarlamış olurum. Ehliyetim de var tabii ki 1 yıl civarı oldu alalı. Yani sıkıntı yok, sadece ybr'yi denemem lazım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı İstanbulda
    semtini yazsaydın cevap vermemiz daha kolay olurdu arkadaşım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Alıntı gklp45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar abiler bi yardımcı olabilir misiniz? Ybr almayı düşünüyorum 2012 model plaka falan hariç motor 4.190 diyor ben 2.000 tl peşin üstünü taksit yapmayı düşünüyorum axessle 36 ay olabilir mesela toplam ne öderim ?
    git yapı krediye müşteri ilişkileri ile görüş bence
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın unutmuşum arkadaşlar beşiktaş abbasğa ama mecidiyeköy vs her yere gelebilirim ben istanbul içi kadıköy falan da olur. Yeter ki fikir sahibi olayım ybr de artçı olarak ve arkamda motosiklet sahibi arkadaşla kullanarak fikir sahibi olursam çok iyi olur.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

git yapı krediye müşteri ilişkileri ile görüş bence
    Yapı kredi ne için abi anlamadım?

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    2000 tl peşin diyorsunya geri kalanı için çok vade farkı yersin geri kalanı için kredi kullanırsan hem motoru peşin para alıp satıcıdan isteklerde bulunursun ön koruma demiri gibi hemde ben 4500 çektim 24 ay için 5180 ödüyorum geri yani 4500 e 680 tl vade farkı ki sen 2000 peşin vericam diyorsun yarısını kredi kullanman lazım daha az vade farkı ödersin ve benim aylık geri ödemem 214 tl
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Manisa'da belli bir aya kadar vade farkı almadan yapabilirim demişti abi 2.000 peşin verirsem

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ulen ekmek arası bizim şenol abiye veriyon gazı uçan daire hesabı yapıyon adam pazar günü arkamda kayboldu gitti bende dedim heh kapışacak bi ybr buldum sonunda kendime ama oda fos çıktı adam bırak yarışmayı 5. vitesin yerini bile unutmuş
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    senin kalemin benim olum bulaşma kimseye alacam ben senin ateşini

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hadi abisi sen bi askere git gel senle de kapışırız çömez seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    uleyn askere gitmeden sana 06 yı okutmazsam benim o 5 ay askerlik bana izdirap olur

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    hahahahah
    şenol abi öyle demiyo fatih... en hızlı o... en iyi o.... en sağlam motor onda....

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kanka yarış falan bana göre değil ama seni kırmayacağım artık sen 81 i okuma da
    len oğlum harbiden bırak artık bu işleri ybr nin her tarafı hız yapsa ne olur ama pazar günü biraz abandım biraz dediğime bakma 90 km yolu ışıklar hariç 100km/h aşşığııda hiç gitmedim birazda rüzgar vardı
    ama gelirken rüzgar azalmış bu sefer 110 u gördüğüm zamanlarda oldu artçı da vardı ama o yalova yolu harbiden kaymak gibi bastıkça basası geliyor insanın

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahahahah
    şenol abi öyle demiyo fatih... en hızlı o... en iyi o.... en sağlam motor onda....
    abisi bana şenol abi deme
    ha sen ha şenol abi tıs tıs sanki sahilde geziyonuz tospağa misali
    bir daha sizle geziye gelmem ben apache kankamla takılacam arada yarışırız sizle gezmekten hiç zevk almadım açıkçası

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    atlar aynı ya işte moruk jokey farkını göstermek istiyorum sana olum ama hazırlıklı ol sen yine de benim egzos gazını koklamaya..pırıl pırıl bi gaz koklican nefesin acilcak senin adına seviniyorum pelùş

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka yarış falan bana göre değil ama seni kırmayacağım artık sen 81 i okuma da
    len oğlum harbiden bırak artık bu işleri ybr nin her tarafı hız yapsa ne olur ama pazar günü biraz abandım biraz dediğime bakma 90 km yolu ışıklar hariç 100km/h aşşığııda hiç gitmedim birazda rüzgar vardı
    ama gelirken rüzgar azalmış bu sefer 110 u gördüğüm zamanlarda oldu artçı da vardı ama o yalova yolu harbiden kaymak gibi bastıkça basası geliyor insanın

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

abisi bana şenol abi deme
    ha sen ha şenol abi tıs tıs sanki sahilde geziyonuz tospağa misali
    bir daha sizle geziye gelmem ben apache kankamla takılacam arada yarışırız sizle gezmekten hiç zevk almadım açıkçası
    ulan işte, siz bunlardan zevk alıyonuz.. biz ogünleri çoktan geride bıraktık bekçi davut.. 600rr fz6 fazer deyince heralde sürat yaptığımı anlarsın..
    şimdi bu motora düşünce inan canım sıkılıyo..bende anın tadını çıkarım diye sağa sola bakarak gidiyom

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kanka sen kaşındım ama senin motorda oynanmamış bi yer yokki dişliler vs herşey modifişın yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    evet bizim fantezilerimiz bu tür sapıkça

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    şöfer bey sağda incek var....
    ne oldu leyn fatih, allahın zarganası tırstın mı oltaya takılacan diye ... pis bekçi
    sen çaprazda değilmisin leyn nuri alço kılıklı herif...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ulan işte, siz bunlardan zevk alıyonuz.. biz ogünleri çoktan geride bıraktık bekçi davut.. 600rr fz6 fazer deyince heralde sürat yaptığımı anlarsın..
    şimdi bu motora düşünce inan canım sıkılıyo..bende anın tadını çıkarım diye sağa sola bakarak gidiyom
    kanka ben senin şahsen 77km/h geçeceğini pek inanmıyorum 77 zaten yasal sınır olduğu için

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka sen kaşındım ama senin motorda oynanmamış bi yer yokki dişliler vs herşey modifişın yani
    ulen seni mi kırıcam ön dişliyi 14 le değiştirim geriye başka da hiçbirsey yok motorda..fabrikadan çıkarken ne koydularsa o yani..

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    şöfer bey sağda incek var....
    ne oldu leyn fatih, allahın zarganası tırstın mı oltaya takılacan diye ... pis bekçi
    sen çaprazda değilmisin leyn nuri alço kılıklı herif...
    ne çaprazı abisi sen beni ekmekarası mı sandın ben çaprazı bırakalı 8yıl oldu
    çapraza çıkacak bi adam varsa oda benim tek rakibim apache durmuş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 176 kullanıcı var. (0 üye ve 176 misafir)

Bu Konudaki Etiketler