Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Mayıs 2012, 14:31
muhammet_195 adlı üyeden alıntı
tekteker_ramço sen denizliden misin ?
yok istanbuldanımda bir ayağım denizlide ..orda askerimde o yüzden motrorumun biri 20 plakadır............
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
http://www.izlesene.com/video/tektek...rsedes/6168787
aha bu merso videom... düüzgün videolarımı şeçtim..hız sınırı ve kural ihlali yok...
aha bir tanede kango olsun... şimdilik bu kadar..
http://www.izlesene.com/video/kango-...-ramco/6168813
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
01 Mayıs 2012, 17:05
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
taş fırın ybr cisi olarak sen liğt arkadaşlara yardımcı ol....
ya boşver yarası olan gocunurmuş hahaha
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
01 Mayıs 2012, 17:28
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Mayıs 2012, 17:52
Sevinin millet,honda cbf yi 4,800 yapmış...ybr satış patlaması yapar artıkın
Demekki zamdan önce almasaymışım motoru bende ybr ci olacakmışım
-
01 Mayıs 2012, 20:19
benim ybr en fazla 3 hafta yattı 3 hafta sonra tek marşta jiklesiz çalıştı maşallah ama gaza basınca stop ediyordu
-
01 Mayıs 2012, 20:23
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
benim ybr en fazla 3 hafta yattı 3 hafta sonra tek marşta jiklesiz çalıştı maşallah ama gaza basınca stop ediyordu
benim ybrlerimin hiç biri jiklesiz çalışmadı.. şimdiki ybr mde çalışmıyor...............
-
01 Mayıs 2012, 20:31
benim ybrlerimin hiç biri jiklesiz çalışmadı.. şimdiki ybr mde çalışmıyor...............
belki bir ayarsızlık falan vardır gerçi sen iyi anlıyorun motor işinden
-
01 Mayıs 2012, 20:35
belki bir ayarsızlık falan vardır gerçi sen iyi anlıyorun motor işinden
benim ybr ve ayarsızlık.. arkadaşlar ybr nin doğasında bu var.. jiklesiz çalışmaz.. ama hava ayarını kısarsanız motor biraz fazla yakar ve jiklesiz çalışır.. 3 motor istanbuldan ankaraya gittik.. diyer 2 motora benim motor depoda 100 km fark attı.. aynı hız aynı sürat aynı yol ve aynı kiloyduk hemen hemen.....
-
01 Mayıs 2012, 20:42
-
01 Mayıs 2012, 21:14
gk070 adlı üyeden alıntı
ahmet n. hayırdır kardeş ne ayaksın gündüzlememi ?
Hiç Yakıştıramadım Sana Sen Tnıyormusun Ahmet N.'yi ki kardeş marden ne ayasın falan olmadı her YBR si olanın ahkam keseceği yer değil burası bizlerin onun la şahsi muhabbeti var yani yüzyüzede görüşüyoruz nazımız ondan ama senin gaza gelişini anlayamadım neye istinaden onuda çözemedim olmadı hiç olmadı bu sonra beni kimse kaale almıyo kimse bana cevap vermiyo diye biyerlerini yırtma..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
01 Mayıs 2012, 21:15
ghostcorc adlı üyeden alıntı
Hiç Yakıştıramadım Sana Sen Tnıyormusun Ahmet N.'yi ki kardeş marden ne ayasın falan olmadı her YBR si olanın ahkam keseceği yer değil burası bizlerin onun la şahsi muhabbeti var yani yüzyüzede görüşüyoruz nazımız ondan ama senin gaza gelişini anlayamadım neye istinaden onuda çözemedim olmadı hiç olmadı bu sonra beni kimse kaale almıyo kimse bana cevap vermiyo diye biyerlerini yırtma..
Boşver abi,arkadaş yeni üye aramızda,gençliğine ver gitsin..zamnla oda alışır bizim muhabbetimize oda takılır muzipliğimize ))
-
01 Mayıs 2012, 21:16
şenol abi özelden yazdım bi bakar msın
-
01 Mayıs 2012, 21:17
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Boşver abi,arkadaş
yeni üye aramızda,gençliğine ver gitsin..zamnla oda alışır bizim muhabbetimize oda takılır muzipliğimize
))
abibi yanlış anlaşılma olmuş herhalde sen sıkma canını moralini bozma bir laf vardır bildin mi sıkma tatlı canını okşa patlıcanını
-
01 Mayıs 2012, 21:24
abibi yanlış anlaşılma olmuş herhalde sen sıkma canını moralini bozma bir laf vardır bildin mi sıkma tatlı canını okşa patlıcanını
Arkadaşlarım gk070 arkadaşımız yeni üye,hoş karşılayınki kaybetmeyelim daha başlamadan
Olur ara sıra boyle şeyler önemli değil...
işin aksi ne bilmiyorsunuz;bu gün iş mevzuları dolasıyla çok gergindim,arkadaşta üzerine tuz biber oldu...neyse takılmayalım mevzuya..
Dediğim gibi bizim amacımız kazanmak olsun her zaman;kaybetmek,incitmek,kırmak değil...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
şekerim törtılım sende öyle bi anlatıyosun ki sanki duyanda derki ,ne yapalım paramız
ybr ye yetti..
herkes
ybr ci olamaz.. olanda ömrü yettikçe eskitemez... aha motorunun bugün 3. günü daha 150 km desin
yok kesme yaptı yok koltuk çıkıp duruyo diyosun..
neyse bi yağ değişim zamanın gelsinde o zmanda yağ eksiltiyo dersin...
ben sana demedim mi İbrahim
Tamam damat ferit tamamyarın bi tur veririm olur biter,niye bu kadar kıskanıyosun mötürümü
-
01 Mayıs 2012, 21:24
ahmet n. usta özeldende dedim ama millet baya bi yanlış anladı heralde hatam varsa kusra bakma miletin içinde diyeyimde sonra garip msjlar alıyorum tekrar diyorum hatam varsa kusra bakma usta
-
01 Mayıs 2012, 21:28
şekerim sıkıntı yok al burada ybr topiğinde söylüyorum.. motorun bizimkinden daha konforlu.. zaten bu motora tam 1 yıl bindim benden iyi kimse tanıyamaz..
yağı suyu sıkıntı değil.. aynı klasman motorlar olduğu için her zaman bi rekabet vardır.. şireydırım törtılım... ama ybr nin hakkı yenemez..
-
01 Mayıs 2012, 21:29
-
01 Mayıs 2012, 21:31
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
yok oyle yağmaaaaaa;
Ahmet N. usta değil,usta splinır olacaktı
koray,fatih,şenol abiiiii bakın kendi ayağıyla geldi ekibe
yeni törtılll
koray sana bırakıyorum Gökhan kardeşimize kadroda hemen bir istihdam oluştur
Kardeşim ben den yana problem yok,takma kafana oke....olabilir insanız hatada kusurda bize mahsustur.için rahat olsun sana karşı kimse tavır gösteremez yoksa karşılarında beni bulurlar
ben onların splintır ustasıyım :
törtıl neredesin yahu... canım sıkılıyo... evdemisin ...
-
01 Mayıs 2012, 21:35
şekerim sıkıntı yok al burada
ybr topiğinde söylüyorum.. motorun bizimkinden daha konforlu.. zaten bu motora tam 1 yıl bindim benden iyi kimse tanıyamaz..
yağı suyu sıkıntı değil.. aynı klasman motorlar olduğu için her zaman bi rekabet vardır.. şireydırım törtılım... ama
ybr nin hakkı yenemez..
ybrde tam züğürt motoru haaaa
törtıl neredesin yahu... canım sıkılıyo... evdemisin ...
Evdeyim;sen işe gitmiyormusun bu gece....
-
01 Mayıs 2012, 21:36
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)
Bu Konudaki Etiketler