Benden de bir 3500 çalışır
Arkadaşlar ben bu 2. el işinden sıkıldım sıfır bakayım dedim ama 2012 modellerin renklerini hiç sevmedim yaa, şu depo yanındaki kapaklar emanet gibi olmuş, bir tek siyahı uyumlu ama oda renkten kaybediyor.
Benden de bir 3500 çalışır
Arkadaşlar ben bu 2. el işinden sıkıldım sıfır bakayım dedim ama 2012 modellerin renklerini hiç sevmedim yaa, şu depo yanındaki kapaklar emanet gibi olmuş, bir tek siyahı uyumlu ama oda renkten kaybediyor.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Fazlası saçma zaten :D
behçet ben kırmızı hastasıyım 2012 nin kırmızı sı nı yakından gördüm içine etmişler resmen
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi 150 zc forumundan 2 kişi biri 1500e biri 1550ye sattı. 1550 verilen motosiklet benimkiyle aynıydı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83582384/detay
şu ilana bi el atın satayım şunu.
ha bu arada Malatya'da "rent a bike" açtım. günlüğü 10 tlden zcmi kiraya veriyorum .
Ben fümeyi çok beğenmiştim olmadı mavi olur dedim, en yakın Kastamonu da bayi var ondada kırmızı kalmış sadece :(
Samsun da buldum 2012 siyah 150km de 4000 diyor gidip bakacağım.
3800 e alırsın pazarlıkla onu :D
behçet içine sinmeyen renk alma sonradan pişman oluyor insan benden demesi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
2011 kırmızı müthiş ya bence
Koruma demiri ve arka çantası da varmış, o paraya verse iyi gibi.
---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:47 ----------
2012 de bir tek siyah uyumlu oda çok toz tutar yaaa :(
4.800 dedi bana ya manisada plaka falan herşey dahil oha dedim amca ne diyon
Kafayı yemişler ya Yanlış anlaşılmak istemiyorum da sende yenisin ya ondan dicem honda cb125 var o kafamı çok kurcalıyor bakalım..
Valla benim aklımda cbf 150 bile olmadığı için ona bakmadım bile beyazı hoş duruyor ama sadece duruş yetmiyor işte
Cbf mi ne cbf'i plakasızı 4.800 :D 3.650 iyi gibi geldi bana dış görünüşü de hoş evet beyazı baya güzel ben düşüneceğim kullananlar var çok memnunlar sadece ufak bir titreşim varmış o da hissedilmeyecek kadar azmış ve rodajdan sonra geçer diyorlar
Yeni olması sıkıntı işte yedek parça sıkıntı çıkabilecek sorunları kimse bilmez ama yinede alınmaz değil tabiki.
Benim ybr seçmemin nedeni orijinal parçası dahi bol ve ucuz yan sanayi olanı da var, en ufak bir sorun çıkmaz çıksa da gel sor burda hemen al cevabını vs vs. uzar gider.
oda aynı sadece yedek parça nasıl olacak bilmiyorum bakım vb çok basit onunda netten herşeyini öğrenirsin sadece yedek parçası ne kadar ilk motosiklete 4.800 vermek çok geliyor bana be :D
adamlar cbnın satışını arttırmak için cbfe sanki üst sınıf motormus gibi zam yapıyor..yamaha fiyatı sabit tutarak en iyisini yapıyor..ybryi alan zaten 500e 1e bakmayıp alıyor satarken zarar etme diye birseyi yok
ümit hep aklımdaydın .. bi kaç arkadaş daha vardı tanışmak istediğim.. ama malum çok kalabalıktı.. hatta tahmin edilenin üstünde bi rakam vardı ortada.. millet kurtlanmış
kısmet olmadı..ama bi daha ki gezide kesinlikle görüşelim.. bide kız arkadaşımıda getirmiştim.. ilkkez motosiklete bindi..sürekli yanında bulunmak durumunda kaldım..
kılıbik olduğunu illa belli edecen yani di mi?
Şu an bu konu içerisinde 155 kullanıcı var. (0 üye ve 155 misafir)