lan donkişot dürüm ... niye gelmedin bugün..dümencidürüm...
lan donkişot dürüm ... niye gelmedin bugün..dümencidürüm...
şu özel işlerimi ayarlayayım kanka öyle 13 tl ile olmuyor benim evden çıkmam 50 tl olum yemekti sigaraydi abur cuburdu masraflı adamım sana da yük olmak istemem hem boş yolda nasıl çalılara uçtu moruk ben bütün gün trafikteyim allah saklasın
iyi bakalım kanka..
kanka süper moto bazması bişey var altında sanırım kendi el yapımı yapmış..
basmalar ön kaldırmalar har har har .... neyse dönüş yoluna geçtik.. tek sıra gidiyoruz.. bi ses koptu , bu arkadaş solluyor herkesi.. motoruda fena bağırıyor yani...
beş dakka sonra bi baktım tüm takım durmuş.. dedim mola falan var galiba.. bilirsin bende en arkadan aheste aheste geliyorum 80 motor var en arkadayım.. neyse uzunca çalıların içinden
4-5 kişi çıkmaya çalışıyor.. sonra bi baktım motor falan çıkarıyorlar.. o ne göreyim.. gidon falan yamulmuş.. adam çalılara uçmuş kanka.. wallahi onu orada allah korumuş.. Tünal abi kızdı falan..
ateşli gençleri pistlerde görmek isteriz öyle trafikte değil
İyi akşamlar motosikletini satmayı düşünenler olursa lütfen mesaj atsın 2000 tl peşin üstünü taksit düşünüyorum 3000 tlye veren olursa peşinde verebilirim Birde sizce en iyi yağ hangisi ybr için?
uyanık sporsun ekmek arası vesselam
olur mu olmaz mi diye merakla başladım..oldu da yoksa bunu kullanacak yerim yok semt içi geziyorum çoğu zaman
Şansıma tüküreyim baktığım motor satılmış
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
satılır tabi tam mevsimi 50 100 aşağıya verirsen motor da temizde ybr dediğin motorun dakikasında alıcısı çıkar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83582384/detay
arkadaşlar şu benim ilana bi el atın ya.
neden kimse arayıp sormuyor?
fiyat mı fazla?
motor ölü mü gözüküyor?
Urfa dayım 2 3 güne gidecektim Sinop a ama yetişmedi ne yapalım
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
kızlar günaydın..motorun ön dişliyi 15 yapmıştım geçen gün..iyiki yapmışım acayip rahatladı..herkese şiddetle tavsiye ediyorum özellikle 80 km ve üstü hızlarda devir düştü..çekişte farkedilir bir düşüş söz konusu değil..en güzel tarafı da vites araları uzadı gayet güzel oldu..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)