arkadaşlar yan sanayi hava filtresi 5 tl olur mu ybrnin? yoksa bana mı ucuz geldi gerçi satan vatandaş ben çinde fason imal ettiriyorum diyor hatta dişlilerin falan üzerine adını yazdırmis
arkadaşlar yan sanayi hava filtresi 5 tl olur mu ybrnin? yoksa bana mı ucuz geldi gerçi satan vatandaş ben çinde fason imal ettiriyorum diyor hatta dişlilerin falan üzerine adını yazdırmis
Öncelikle herkese merhaba. Adım muhammet. Kanuni windy s kullanıcısıydım motorumu satıp ybr almayı dusunuyorum. Ama kararsızım yenı cıkan ybr esd ler ile 2005-2009 arası ybr ler arasında ne gıbı farklılıklar var yanı hangısı daha kalıtelıdır sızlerın göruslerınızı beklıyorum
arkadaşlar bişey sorucam yeni alıcagım motorsiklete calınmasına karşılık kasko yaptırabilr miyim? fiyatları ne kadar aralıgındadır bi bilginiz varmı? bilgi verir misniz? motorsiklete kasko yapılabilyormu
hoşgeldin muhammet... yeni çıkan esdlerde karbüratör farkı en belirgin özelliği.. mikuni karbüratör yakıt tasarrufu sağlamaktadır.. ben motorda her zaman sıfır alımlardan yanayım..
ekmeği yenmiş makina alacağına sıfır almanı yani esd almanı öneririm.. bu gün yakıt ölçümü yaptım 2 günde istanbul sakarya ve şehir içi olamk üzere 30 TL ye 310 km yaptım..yani ortalama 0,10 kr ..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
sigorta şirketleri, motosiklet çabuk perte çıkan ve çalınan ,çalındığında da bulunamayan (hemen parçalanması) vasıtalar olduğu için kasko yapmıyorlar..
yapanlarda yüzü astarını geçiyor.. Büyük markadaki milyarlık aletlere yapıyorlar.. Ve fiyatları arabalardan çok daha fazla tuzlu... yani sonuç hiç bir şirket ybr ye kasko yapmayacaktır
motorunuzu yanı başınızdan ayırmayın... her daim yanınızda tutum.. anne sıcaklığı gibi yanınızda hissetmekle yetinmeyin.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ulen bizim ekmekarsı nerde çadırı kaldırmış ybr formundan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kızlar bugün zinciri, arka lastiği, arka beşiği söktüm..bizim zincir o ringliymıs ya siz niye bana söylemiyorsunuz benzinle yıkadım bir güzel hatta yıkarken farkettim sorun olmadı ama..öne 15 dişli taktım tabi deneme fırsatım olmadı..60w lik beyaz ampulum varmis haberim yokmuş onu da taktım..uzunu patlak yani uzunlari açınca far sönük süper oldu..far için araya düğme koymama da gerek kalmadı ordan yırttım..hatta çok iyi aydınlatıyor xenon bağlamaktan da kurtuldum..yağını shell koydum atımın hava filtresini değiştirdim güzel bir rolanti ayarı yaptım gram ses yok (1.1 devir) debriyajı da ayarladım dişliyi değiştirince..bir tek şuan lastikler çapraz duruyor arka lastiği dengeleyemedim motor sürmeyi bilen birini bulamadım buralarda çünkü:(
ekmek arası yolda giderken arkadan bakıncamı çapraz gözüküyo?
tabi hersey istediğim gibi gitmedi:( gösterge ampullerini led ile değiştirirken nasıl olduysa bi yere şase yaptırmisim benzin depo şamandırasını yakmısım benzin göstergesi çalışmıyor artık..onu da haftaya alıp takarım durduk yere 35 lira kaçtı:( sağlık olsun..zaten her daim bakımlı motorum bu haftalık komple bakımını da tamamladi..2 tane de 3erli gündüz farı aldım çakar devre bağladım onu da yarın monte edicem..hahaha
gündüz farını merakla bekliyorum..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
dişlilere göre yapıyorum ama zincire yön veren beşik üstünde bir plastik yatak var o totoş oynama yapabiliyor ondan en sağlamı motoru karşıdan gelirken seyredip yapmak moruk.. gözükûp gözükmedigını bilmiyorum işte motor sürmeyi bilen birini bulamadım bizim sitede
abi o 2 direnci aynı değerdeki dirençlerle değişirsen düzelir. ben de 150 zcninkini yakmıştım. yakın değerde taktım, önceden 60 km gittiğim halde gösterge inmezken 20 km gittiğimde gösterge inmeye başlıyordu. yani orijinal göstergeden daha doğru gösteren gösterge yapmıştım
benim ybr gene fazla yaktı sanırım. 193 km ve çeyrek depo kaldı...
ya da gene asbestli benzin aldım.
ben bu ampulu söküp garanti için gitmiştim servise sonra nereye koyduğumu bulup takamamıstim kanka..bugün şans eseri buldum taktım daha önceden kullandım sorun yapmıyor yani..bu arada bugün perpaya motoru görmeye şaka bi yana cafer abiyı görmeye gittim motorumu da gördüm ama kanka sittin sene resmini cekip koymıcam motorun..göz değiyor motoru altıma aldım mı getiririm bakarsın panpa..
ben varım ekmek arası getir motoru koskoca şehirde bi kişi bile bulamadınmı? Kolay formülünü yazayım. Düz bi yolda iki elini birden bırak. Eğer bıraktığın gibi gidiyosa düzdür. Eğer biraz seni sağa veya sola yatırıyosa çaprazdır. Veya düz durduğunda motor sağa sola kaçıyosa.
Şu an bu konu içerisinde 296 kullanıcı var. (0 üye ve 296 misafir)