Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    arkadaşlar yan sanayi hava filtresi 5 tl olur mu ybrnin? yoksa bana mı ucuz geldi gerçi satan vatandaş ben çinde fason imal ettiriyorum diyor hatta dişlilerin falan üzerine adını yazdırmis

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2012 YBR 125 ESD
    Öncelikle herkese merhaba. Adım muhammet. Kanuni windy s kullanıcısıydım motorumu satıp ybr almayı dusunuyorum. Ama kararsızım yenı cıkan ybr esd ler ile 2005-2009 arası ybr ler arasında ne gıbı farklılıklar var yanı hangısı daha kalıtelıdır sızlerın göruslerınızı beklıyorum

gk070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    arkadaşlar bişey sorucam yeni alıcagım motorsiklete calınmasına karşılık kasko yaptırabilr miyim? fiyatları ne kadar aralıgındadır bi bilginiz varmı? bilgi verir misniz? motorsiklete kasko yapılabilyormu

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı muhammet_195 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese merhaba. Adım muhammet. Kanuni windy s kullanıcısıydım motorumu satıp ybr almayı dusunuyorum. Ama kararsızım yenı cıkan ybr esd ler ile 2005-2009 arası ybr ler arasında ne gıbı farklılıklar var yanı hangısı daha kalıtelıdır sızlerın göruslerınızı beklıyorum
    hoşgeldin muhammet... yeni çıkan esdlerde karbüratör farkı en belirgin özelliği.. mikuni karbüratör yakıt tasarrufu sağlamaktadır.. ben motorda her zaman sıfır alımlardan yanayım..
    ekmeği yenmiş makina alacağına sıfır almanı yani esd almanı öneririm.. bu gün yakıt ölçümü yaptım 2 günde istanbul sakarya ve şehir içi olamk üzere 30 TL ye 310 km yaptım..yani ortalama 0,10 kr ..

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı gk070 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bişey sorucam yeni alıcagım motorsiklete calınmasına karşılık kasko yaptırabilr miyim? fiyatları ne kadar aralıgındadır bi bilginiz varmı? bilgi verir misniz? motorsiklete kasko yapılabilyormu
    1000 cc nin altında motora kasko yapmıyorlar ya toplu sigorta paketi alacaksın onuda dahil ettireceksin oda tuzlu oluyo o iş yaş iş yani ama varsa bulursan banada haber ver
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı gk070 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sigorta şirketleri, motosiklet çabuk perte çıkan ve çalınan ,çalındığında da bulunamayan (hemen parçalanması) vasıtalar olduğu için kasko yapmıyorlar..
    yapanlarda yüzü astarını geçiyor.. Büyük markadaki milyarlık aletlere yapıyorlar.. Ve fiyatları arabalardan çok daha fazla tuzlu... yani sonuç hiç bir şirket ybr ye kasko yapmayacaktır

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    motorunuzu yanı başınızdan ayırmayın... her daim yanınızda tutum.. anne sıcaklığı gibi yanınızda hissetmekle yetinmeyin.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ulen bizim ekmekarsı nerde çadırı kaldırmış ybr formundan
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    kızlar bugün zinciri, arka lastiği, arka beşiği söktüm..bizim zincir o ringliymıs ya siz niye bana söylemiyorsunuz benzinle yıkadım bir güzel hatta yıkarken farkettim sorun olmadı ama..öne 15 dişli taktım tabi deneme fırsatım olmadı..60w lik beyaz ampulum varmis haberim yokmuş onu da taktım..uzunu patlak yani uzunlari açınca far sönük süper oldu..far için araya düğme koymama da gerek kalmadı ordan yırttım..hatta çok iyi aydınlatıyor xenon bağlamaktan da kurtuldum..yağını shell koydum atımın hava filtresini değiştirdim güzel bir rolanti ayarı yaptım gram ses yok (1.1 devir) debriyajı da ayarladım dişliyi değiştirince..bir tek şuan lastikler çapraz duruyor arka lastiği dengeleyemedim motor sürmeyi bilen birini bulamadım buralarda çünkü:(

Motosikleti
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kızlar bugün zinciri, arka lastiği, arka beşiği söktüm..bizim zincir o ringliymıs ya siz niye bana söylemiyorsunuz benzinle yıkadım bir güzel hatta yıkarken farkettim sorun olmadı ama..öne 15 dişli taktım tabi deneme fırsatım olmadı..60w lik beyaz ampulum varmis haberim yokmuş onu da taktım..uzunu patlak yani uzunlari açınca far sönük süper oldu..far için araya düğme koymama da gerek kalmadı ordan yırttım..hatta çok iyi aydınlatıyor xenon bağlamaktan da kurtuldum..yağını shell koydum atımın hava filtresini değiştirdim güzel bir rolanti ayarı yaptım gram ses yok (1.1 devir) debriyajı da ayarladım dişliyi değiştirince..bir tek şuan lastikler çapraz duruyor arka lastiği dengeleyemedim motor sürmeyi bilen birini bulamadım buralarda çünkü:(

oooo baya uğraşmıssının..lastik ayarını dişlere göre yapsan çaplık kalmazdı.. yada gelseydin yanıma yapardık birlikte....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ekmek arası yolda giderken arkadan bakıncamı çapraz gözüküyo?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    la oğlancı dürüm... ufo ile gezen motoru bızıklamaya başlıyor... far tasın eriyecek haberin olsun.. kendine yedek bi far tası al...
    nerde la er6 ... bizde makinanın resimleri gelecek diye bekliyoz... yoksa çamaşır makinası mı aldın la

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    tabi hersey istediğim gibi gitmedi:( gösterge ampullerini led ile değiştirirken nasıl olduysa bi yere şase yaptırmisim benzin depo şamandırasını yakmısım benzin göstergesi çalışmıyor artık..onu da haftaya alıp takarım durduk yere 35 lira kaçtı:( sağlık olsun..zaten her daim bakımlı motorum bu haftalık komple bakımını da tamamladi..2 tane de 3erli gündüz farı aldım çakar devre bağladım onu da yarın monte edicem..hahaha

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sana 50 kere dedim şu motorun sağını solunu bızıklama diye ama dinleyen kim neyse ben gelince bi ayar çekerim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    gündüz farını merakla bekliyorum..................

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oooo baya uğraşmıssının..lastik ayarını dişlere göre yapsan çaplık kalmazdı.. yada gelseydin yanıma yapardık birlikte....
    dişlilere göre yapıyorum ama zincire yön veren beşik üstünde bir plastik yatak var o totoş oynama yapabiliyor ondan en sağlamı motoru karşıdan gelirken seyredip yapmak moruk..
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekmek arası yolda giderken arkadan bakıncamı çapraz gözüküyo?
    gözükûp gözükmedigını bilmiyorum işte motor sürmeyi bilen birini bulamadım bizim sitede

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    dişlilere göre yapıyorum ama zincire yön veren beşik üstünde bir plastik yatak var o totoş oynama yapabiliyor ondan en sağlamı motoru karşıdan gelirken seyredip yapmak moruk.. gözükûp gözükmedigını bilmiyorum işte motor sürmeyi bilen birini bulamadım bizim sitede
    laf mı sokuşturuyon kanka.. sen acıktın heralde canın dürüm yemek istiyo

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    tabi hersey istediğim gibi gitmedi:( gösterge ampullerini led ile değiştirirken nasıl olduysa bi yere şase yaptırmisim benzin depo şamandırasını yakmısım benzin göstergesi çalışmıyor artık..onu da haftaya alıp takarım durduk yere 35 lira kaçtı:( sağlık olsun..zaten her daim bakımlı motorum bu haftalık komple bakımını da tamamladi..2 tane de 3erli gündüz farı aldım çakar devre bağladım onu da yarın monte edicem..hahaha
    abi o 2 direnci aynı değerdeki dirençlerle değişirsen düzelir. ben de 150 zcninkini yakmıştım. yakın değerde taktım, önceden 60 km gittiğim halde gösterge inmezken 20 km gittiğimde gösterge inmeye başlıyordu. yani orijinal göstergeden daha doğru gösteren gösterge yapmıştım

benim ybr gene fazla yaktı sanırım. 193 km ve çeyrek depo kaldı...

ya da gene asbestli benzin aldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    la oğlancı dürüm... ufo ile gezen motoru bızıklamaya başlıyor... far tasın eriyecek haberin olsun.. kendine yedek bi far tası al...
    nerde la er6 ... bizde makinanın resimleri gelecek diye bekliyoz... yoksa çamaşır makinası mı aldın la
    ben bu ampulu söküp garanti için gitmiştim servise sonra nereye koyduğumu bulup takamamıstim kanka..bugün şans eseri buldum taktım daha önceden kullandım sorun yapmıyor yani..bu arada bugün perpaya motoru görmeye şaka bi yana cafer abiyı görmeye gittim motorumu da gördüm ama kanka sittin sene resmini cekip koymıcam motorun..göz değiyor motoru altıma aldım mı getiririm bakarsın panpa..

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben varım ekmek arası getir motoru koskoca şehirde bi kişi bile bulamadınmı? Kolay formülünü yazayım. Düz bi yolda iki elini birden bırak. Eğer bıraktığın gibi gidiyosa düzdür. Eğer biraz seni sağa veya sola yatırıyosa çaprazdır. Veya düz durduğunda motor sağa sola kaçıyosa.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 296 kullanıcı var. (0 üye ve 296 misafir)

Bu Konudaki Etiketler