şimdi tam manasıyla yağmaya başladı leblebi büyüklüğünde balkondaydım varya gökyüzünde bir şimşekler çakıyor hayran hayran izledim
şimdi tam manasıyla yağmaya başladı leblebi büyüklüğünde balkondaydım varya gökyüzünde bir şimşekler çakıyor hayran hayran izledim
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
motorumu yıkadım temizledim dünde cilaladım ama bu çiçek tozlarından illallah geldiydi yağmurun yağması benim işime geliyor hiç olmazsa toz kalkar ortadan motoru silmekten gınağı geldiydi.
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
su kaydırıcılar yok mu ihtiyar motoru yıkadıktan sonra onlardan al bi tane uygula motorun üzerine sonra çok toz olunca su tut hepsi akıp gitsın su lekesi de kalmıyor
yarım saattir veya 45 dkdır kimse bütün forma bişey yazamıyor. İnternetlerde bişeymi var acaba? Bunun farkına vardım.varmı sizdede öyle bişey? Ben cepten yazıyom. Zaten hep cepten yazarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
ekmek arası internete giremez. Buda ekmekarasına çok koyar ttnet te internet kesikmiş.
evet net gitti ama geldi şuan
Bakalım artık nasip bütün olasılıkları ve alternatifleri değerlendircem ilginize çok teşekkürler arkadaşlar fakat ne alırsam alayım alır almaz (belki rodajı bekleyebilirim) ilk uzun yolum istanbula olacak Şenol abinin yanına duydunmu Şenol abi
---------- Post added 28-04-2012 at 00:14 ---------- Previous post was 27-04-2012 at 23:12 ----------
Birde bu arka lastiği genişletmeyi düşünen yada deneyen oldumu arkadaşlar? mesela 90-90-18 yerine tvs apachilerdeki gibi 110x90x18 takılabilirmi??
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bı ihtimal 100/90-18 takılabilir. Ağır gelir 110. Tork düşük zaten.
Hımm demek onun için pek denenmiş bu zamana kadar
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ramazan sen de hiç boşta ya da fazlalıktan benzin göstergesi içi var mı? ve eski ybrlerınkıler yenilere uyuyor mu biliyor musun gerçi aynıdırlar ama ? esdlerınkı çok yavaş inip kalkıyor ve anlık tüketimi tam yansıtmıyor uyarsa eski tiplerinkı ile değiştiricem
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
ipnelik şamandıra da aslında..ayni mı şamandıralar acaba biliyor musun?
eski tipte olan 2003 gösterge var ama onun maddi değeri gittikçe artıyor...ilerde işime yarayacak o yüzden onu bozmam.. ama elimde kanuni ramzey e ait 3-5 adet gösterge var onlardan uyan varsa söküp veririm ama şuan olmaz.... bu arada benzin göstergesinin altında bir direnç var o direnç bosulduğunda gösterge çok hızlı çalışıyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
esdlerın gösterge çok yavaş yükselip çok yavaş alçalıyor..
direnci düşük değerli ile değiştirsem daha hassaslasır gösterge o halde
2 direnc var içinde biri inmeye biri kalkmaya..yalnız ben ne yaptıysam gösterge en dibe dayandı depoyu boş gösteriyor acaba şamandıra mı takılı kaldı yan ayakta iken..anlaşılan onu da sökücez..bu direnclerın değerini hesaplattirip düşük değerli olanla değiştireyım bakalım istediğim gibi olacak mı olmazsa ayni direncleri tekrar geri takarım
göstergeye beyaz ampul takabilirmiyiz uygun ampulü biliyorsanız bi söyleyin size zahmette takayım bende sarı ışıktan tiskiniyorum geçen bi cb 125 sürdüm gösterge aydınlatması çok hoştu bembeyaz ne güzel bende öyle yapmak istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)