Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi bakalım kanka sen bilirsin.. dün ümraniye ye geldim , olum harbiden istanbula baskı balata dayanmaz.. bu ne yahu...
    sen ne gördün kı bide benim buraya gel trafiği gör

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen ne gördün kı bide benim buraya gel trafiği gör
    vallaha bugün birkere daha nefret ettim avrupa yakasının trafiğinden benim telsizi perpada çalışırken oradaki bir elektronikçi arkadaştan almıştım kulaklık lazım oldu araştırdım internetten hem uyumlu yok hemde fahiş fiyat istiyorlar atladım gittim perpaya arkadaşa hem uzun zamandırda görüşmemiştik iyi oldu ondan önce feyzi oğluna uğradım michelin lastik için dükkanı taşımışlar bir sokak ileriye yarın açılışı varmış nuh diyor peygamber demiyor 100 kaat tanesi lastiğin galiba IRC takacağım bende herif yumuşak kullanırsan en fazla 10000 Km diyo ömrü.
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    irc kıs lastiği al o zaman ihtiyar çifti 125 lira..kışı da çıkarırsın seni de 30binden fazla götürür o lastikler..ama mislenın de ömrü 20binden fazla diye düşünüyorum..10bin olsa kuryeler kullanmaz adamlar 2 ayda 10bin yapıyorlar çünkü..

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ırc güzel lastik..duro yuda tavsiye ederim.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Şuan dışarda hava aniden kapadı ve gök gürledi bu hiç ama hiç hoşuma gitmedi....
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan dışarda hava aniden kapadı ve gök gürledi bu hiç ama hiç hoşuma gitmedi....
    buırda hava kapandı gök gürledi ve sonrasıda geldi yağmur damlaları düşmeye başladı....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Koray dışarıya çıktım baktım anadolu feneri tarafı simsiyah ve bulutlar size doğru geliyor 15-20 dakkaya sizin orasıda kararmaya başlar size doğru geliyo gördüğüm kadarıyla

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hacı bura günlük güneşlik. Atlayın motorlara gelin buraya

gk070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    ademmim :-) titancı dede:D yazın sonuna dogru bi antalya turu atsanıza:-) sizi yepyeni esd dem ile karşılarım tabiki buradaki genc motorcu arkadaşlarla ufakta bi gezi düzenleriz ne dersin :-) genclerle takılmaya bende bi gencim :-) senin ihtiyarla bizim tempomuza ayak durabiliceksen beklerim :-)

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    buradada tektük düşmeye başladı gürlüyo uzaktan uzaktan

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı gk070 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ademmim :-) titancı dede:D yazın sonuna dogru bi antalya turu atsanıza:-) sizi yepyeni esd dem ile karşılarım tabiki buradaki genc motorcu arkadaşlarla ufakta bi gezi düzenleriz ne dersin :-) genclerle takılmaya bende bi gencim :-) senin ihtiyarla bizim tempomuza ayak durabiliceksen beklerim :-)
    Hacı çok gelmek isterim. Ama çok uzak yav. Haftada bi gün iznim var. Bi günde olcak iş değil. Bende 10 yıldır aynı titana biniyom. Artık büyütme zamanı geldi diye düşünüyom. Tabi köşeyi dönebilirsem ilk hedeflerim cbr 250r, suzuki inzuma. Herkese sevgiler saygılar.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    hım peki öyle diyorsan :D 1 gün için sıknıtı olur zzaten günün yolda gecer izin flana alabilirsen beklerim hacı abi bakarsın kafam eserse mevsimde güzel olursa şöyle sonbaharda yapıştırırız fethiyeye geliriz orada bulusuruz :-) bakalım sonbahar gelsinde ayarlarız

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    okey tamam. Fetiye olabilir. Burdan gidiş, geliş 600 km. Ordan nekadar?

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    valha fethiye 200 km olarak gözüküyor internette pek bilmiyorum korkutelinde yapıştırım ama sana gene cok uzak olucak 600 km bodrum bu kadar uzak mıyaw :D bakalım belki dirke bodruma yapıştırız :D

Motosikleti
    fena yağıyor arkadaşlar..................

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    izmir burdan 270 km. Fethiye 300 km den fazla yav. Sabah 8 de çıksam molalarla öğleden sonra ancak varırım. Bide geri dönüş var. Nasıl gezcez yav? Vakit kalmıyo. Bakalım bi mucize olurda nakit ve zamanı denkleştirebilirsem 2 günlüğüne gelmeye çalışırım. Antalyadan tropıcsera adlı bu formdan arkadaşım var. Kemal kutlu arkadaşım. Bu formdan tanıştık onuda al gel.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    bakalım benide tanıştır tanışalım onlada yamaha clup diye antalyada grub bile kurmayı düşünüyorum cevremdekinlerin hepsi motorcu :-) genelliklede ybr ve esd ler var grub olarak geliriz:D belki 10 motor flaan :D mükembel bir gezi olur

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    inşallah arkadaşım. Banada haber et ama. Bu taraflara gelirseniz. Ok!

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    fena çakmaya başladı yağmurda başladı

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    :D tabiki tanışmak görüşmek ortak geziler düzenlemek isterim böyle bişey olursa haber verrim mutlaka sen forumu takip et buradan ögrenirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

hayırlısıyla motorumu bi alayimde :-)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 144 kullanıcı var. (0 üye ve 144 misafir)

Bu Konudaki Etiketler