Bütün motorcuları çok severim. Dün çiçekbaba dağına çıktık 2000 küsur rakımlı. 2 metre kar vardı. Köyceğizin üstündeki dağ. Arkası denizli. Neyse öğleden sonra indik 14:30 gibi aşagı. Polis yolu kapatmış ana yola çıkarmıyor bizi. Bizde ara yollardan köy içinden baya bi gittik. Gene çıkcaz ana yola gene polis. Haydaa noluyo dedik. Meğer cumhur başkanlığı bisiklet turu varmış. Yollar ful kapalı çıkamadık. En sonunda bi fırsatını bulup marmaris yönünde kaçtık.çıktık yola 10 km de bir polis amcalar durdurup bekletiyor. Biz kayınçoyla 2 titan ikiside artçılı. Beklerken yanımıza
ybr esd yanaştı temiz bi motordu. Oda artçılı. Polis amcam start veriyo sanki. Yürüyün diyor önde 3 motor. Kayıncoya dedim brak geçsin. Hevesi içinde kalmasın. Normal kalkış yapıyorum. Esd sanki kapışır gibi gidiyor. Neyse biraz ilerde tokatladım geçtim. Yediremedi her polis startında yedi tokadı. Sonunda pes etti. Sonra mavi bi cbf geldi artçılı. Ben uymadım. Kayınço bol bol tokatladı yolda
oda datçaya gidiyomuş. Yolda polis amcalar soruyo yigen yolculuk nire? Diye. Biz bodrum dedik. Cbf datça dedi. Neyse uzatmayayım. Dünkü gezime bakmak isteyen arkadaşlar varsa face adresim
alimadem1@hotmail.com herkese açıktır. İsteyen bakar geçer, isteyen ekler. Herkese sevgiler,saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Benim yaşım geçti be abim. O işleri kayınçoma devrettim ben
bazen uzun yola çıkarım. Orlarda denk geliyo demin yazdım. Yolda tokatlar geçerim. Ama zevk için yarışmam. Kayınçoda bugün ankaraya gitti. Jandarma trafik yunus olarak. Zaten adıda yunus. Yani yunus yunus oldu
ybr ile her türlü teklifi kabul etti. Okadar kendine güvenen vardıki. Oynanmış
ybr ler falan. Hepsinin sonu hüsranla bitti. Cbf lerdende teklie geldi onlarda hüsran. Ne diyeyimki.