Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Nisan 2012, 23:57
adem80 adlı üyeden alıntı
Benim döküntü 96 titanla gıcır gıcır ybr esd leri yolda tokatlamanın tadı hıç bişeyde yok arkadaşım. Kusura bakma. Hele bide esd tek kişi, ben artcılı olduğumda. cg lere kafa tutmayın olsun bitsin.
Ahahaha yok be birader ne kafa tutması
Ben A noktasından B noktasına en güvenli gitmenin derdindeyim bana gelmez o işler kafa tutmak,tutulmak,geçmek,kapışmak envai çeşit gereksizlik.
Kaldı ki altımızdakiler de commuterlar yani şöyle yapılmış çift bi mobilet de gelse 300-500 liralık o titanlarıda deler ne yapcaz o vakit
Kırmızı ışıktayım gene egzosu delik düz depo cg tarzı bişe bi ileri bi geri ara gazı vermeler motoru sıkıştırmalar uzun süzmeler falan noluyoz lan dedim,sarıyle beraber bu Allah ne verdiyse kaptırdı sonra arkadan kafayı çevirip bana bakıyor ne yaptım diye aynası yok kask da yok tabi baykuş gibi dönüyor kafa 360 :D neyse ben gene fıtı fıtı kalktım devam ediyorum,şişsin istedim egosu,gün boyu sanayide çalışıyor adam,sosyal hayatı yok,kız arkadaşı yok,gece hayatı içkisi yok ne yapsın tüm avuntusu altındaki motorvari alet ve oyun alanı,bırakın oynasınlar
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Reklamlar
-
27 Nisan 2012, 00:12
dürümdöner adlı üyeden alıntı
adem senin soluğunu keserim
hem artçı ile hem düzde hem rampada
ayağını denk al
böyle diyenleri çok gördüm. Şöyle ufak bi turladıktan sonra yüzleri turşu satıyor
-
27 Nisan 2012, 00:32
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Nisan 2012, 00:40
psyche adlı üyeden alıntı
Ahahaha yok be birader ne kafa tutması
Ben A noktasından B noktasına en güvenli gitmenin derdindeyim bana gelmez o işler kafa tutmak,tutulmak,geçmek,kapışmak envai çeşit gereksizlik.
Kaldı ki altımızdakiler de commuterlar yani şöyle yapılmış çift bi mobilet de gelse 300-500 liralık o titanlarıda deler ne yapcaz o vakit
Kırmızı ışıktayım gene egzosu delik düz depo cg tarzı bişe bi ileri bi geri ara gazı vermeler motoru sıkıştırmalar uzun süzmeler falan noluyoz lan dedim,sarıyle beraber bu Allah ne verdiyse kaptırdı sonra arkadan kafayı çevirip bana bakıyor ne yaptım diye aynası yok kask da yok tabi baykuş gibi dönüyor kafa 360 :D neyse ben gene fıtı fıtı kalktım devam ediyorum,şişsin istedim egosu,gün boyu sanayide çalışıyor adam,sosyal hayatı yok,kız arkadaşı yok,gece hayatı içkisi yok ne yapsın tüm avuntusu altındaki motorvari alet ve oyun alanı,bırakın oynasınlar
Bütün motorcuları çok severim. Dün çiçekbaba dağına çıktık 2000 küsur rakımlı. 2 metre kar vardı. Köyceğizin üstündeki dağ. Arkası denizli. Neyse öğleden sonra indik 14:30 gibi aşagı. Polis yolu kapatmış ana yola çıkarmıyor bizi. Bizde ara yollardan köy içinden baya bi gittik. Gene çıkcaz ana yola gene polis. Haydaa noluyo dedik. Meğer cumhur başkanlığı bisiklet turu varmış. Yollar ful kapalı çıkamadık. En sonunda bi fırsatını bulup marmaris yönünde kaçtık.çıktık yola 10 km de bir polis amcalar durdurup bekletiyor. Biz kayınçoyla 2 titan ikiside artçılı. Beklerken yanımıza ybr esd yanaştı temiz bi motordu. Oda artçılı. Polis amcam start veriyo sanki. Yürüyün diyor önde 3 motor. Kayıncoya dedim brak geçsin. Hevesi içinde kalmasın. Normal kalkış yapıyorum. Esd sanki kapışır gibi gidiyor. Neyse biraz ilerde tokatladım geçtim. Yediremedi her polis startında yedi tokadı. Sonunda pes etti. Sonra mavi bi cbf geldi artçılı. Ben uymadım. Kayınço bol bol tokatladı yolda oda datçaya gidiyomuş. Yolda polis amcalar soruyo yigen yolculuk nire? Diye. Biz bodrum dedik. Cbf datça dedi. Neyse uzatmayayım. Dünkü gezime bakmak isteyen arkadaşlar varsa face adresim alimadem1@hotmail.com herkese açıktır. İsteyen bakar geçer, isteyen ekler. Herkese sevgiler,saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
adem sen anası ağlamış ybr leri tokatlarsın ama düzde 125 i gören bi ybr yi sanırım zor geçersin
hele bizim apache ekmekarası seni yer bitirir
Benim yaşım geçti be abim. O işleri kayınçoma devrettim ben bazen uzun yola çıkarım. Orlarda denk geliyo demin yazdım. Yolda tokatlar geçerim. Ama zevk için yarışmam. Kayınçoda bugün ankaraya gitti. Jandarma trafik yunus olarak. Zaten adıda yunus. Yani yunus yunus oldu ybr ile her türlü teklifi kabul etti. Okadar kendine güvenen vardıki. Oynanmış ybr ler falan. Hepsinin sonu hüsranla bitti. Cbf lerdende teklie geldi onlarda hüsran. Ne diyeyimki.
-
27 Nisan 2012, 00:48
adem bende yarış yapalım demedim eğer bir gün karşılaşırsak ben seni finish te bekliyor olurum bilki seni geçen bi ybr olursa ya ben yada ekmekarası dır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Nisan 2012, 00:58
adem80 adlı üyeden alıntı
Bütün motorcuları çok severim. Dün çiçekbaba dağına çıktık 2000 küsur rakımlı. 2 metre kar vardı. Köyceğizin üstündeki dağ. Arkası denizli. Neyse öğleden sonra indik 14:30 gibi aşagı. Polis yolu kapatmış ana yola çıkarmıyor bizi. Bizde ara yollardan köy içinden baya bi gittik. Gene çıkcaz ana yola gene polis. Haydaa noluyo dedik. Meğer cumhur başkanlığı bisiklet turu varmış. Yollar ful kapalı çıkamadık. En sonunda bi fırsatını bulup marmaris yönünde kaçtık.çıktık yola 10 km de bir polis amcalar durdurup bekletiyor. Biz kayınçoyla 2 titan ikiside artçılı. Beklerken yanımıza ybr esd yanaştı temiz bi motordu. Oda artçılı. Polis amcam start veriyo sanki. Yürüyün diyor önde 3 motor. Kayıncoya dedim brak geçsin. Hevesi içinde kalmasın. Normal kalkış yapıyorum. Esd sanki kapışır gibi gidiyor. Neyse biraz ilerde tokatladım geçtim. Yediremedi her polis startında yedi tokadı. Sonunda pes etti. Sonra mavi bi cbf geldi artçılı. Ben uymadım. Kayınço bol bol tokatladı yolda
oda datçaya gidiyomuş. Yolda polis amcalar soruyo yigen yolculuk nire? Diye. Biz bodrum dedik. Cbf datça dedi. Neyse uzatmayayım. Dünkü gezime bakmak isteyen arkadaşlar varsa face adresim
alimadem1@hotmail.com herkese açıktır. İsteyen bakar geçer, isteyen ekler. Herkese sevgiler,saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Benim yaşım geçti be abim. O işleri kayınçoma devrettim ben
bazen uzun yola çıkarım. Orlarda denk geliyo demin yazdım. Yolda tokatlar geçerim. Ama zevk için yarışmam. Kayınçoda bugün ankaraya gitti. Jandarma trafik yunus olarak. Zaten adıda yunus. Yani yunus yunus oldu
ybr ile her türlü teklifi kabul etti. Okadar kendine güvenen vardıki. Oynanmış ybr ler falan. Hepsinin sonu hüsranla bitti. Cbf lerdende teklie geldi onlarda hüsran. Ne diyeyimki.
ybr en yok peki bu sayfada ne işin var,
-
27 Nisan 2012, 01:02
F54 adlı üyeden alıntı
adem bende yarış yapalım demedim eğer bir gün karşılaşırsak ben seni finish te bekliyor olurum bilki seni geçen bi ybr olursa ya ben yada ekmekarası dır
Vallahide billahide beni bitane ybr tokatlamasını canı gönulden isterim sonra derimki ulan k..ı kırık titan beni düşürdüğün hallere bak seni terfi ediyorum. Artıkın özgürsün. Seni ilk isteyene vercem ama şunu saymam trafikte yoğun kalabalıkta makas atmak vs. Kendimi o kadar tehlikeye sokmam. Hani düz bi yolda boş trafikte ben tam gaz giderken yanımdan bi ybr uzar giderse yaparım. Veya rampada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
bcelik adlı üyeden alıntı
ybr en yok peki bu sayfada ne işin var,
ne yani kovuldummu? Beni kovuyomusun? Çok üzüldüm çoook
-
27 Nisan 2012, 01:08
motorumun kondisyonuna güveniyorum yumurta adem ben zaten antremanlıyım
-
27 Nisan 2012, 01:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80731279/detay
şu motora ne dersiniz arkadaşlar burada 3250 dediler plakalı bire bir ybr :D
-
27 Nisan 2012, 01:12
dürümdöner adlı üyeden alıntı
motorumun kondisyonuna güveniyorum yumurta adem
ben zaten antremanlıyım
gözünün yağını yiyeyim ekmekarası arkadaşım. Sen askere gitçen demi? Bodruma falan çıkarsa bende 2 tane titan var. Gel bana beraber gezelim. Egomuzu tatmin edelim.
-
27 Nisan 2012, 01:16
-
27 Nisan 2012, 01:25
-
27 Nisan 2012, 01:25
boşver kapışmayı ekmekarası arkadaşım. Gelirsen senle gezeriz. Motorlar benden
-
27 Nisan 2012, 01:30
-
27 Nisan 2012, 01:30
motor köpeğin olsun senin ekmek arası arkadaşım. Benimkini veririm. Pert etsen gıkımı çıkarmam eyvallah derim. Yanlız bu kıyağım sadece sana
-
27 Nisan 2012, 01:40
-
27 Nisan 2012, 01:47
bende çok zorlamam bakıyom bazıları trafikte ölümüne yarışıyolar. Ulen zorun ne? Geçen yavaş yavaş gidiyom arabaların arkasında bi motor artçılı önünde viraj ve rampa solladı geçti. Motorun ne olduğunu anlamak için kaptırdım arkasından. İkimizde artçılı. Tepeye vardım baya yaklaştım. Rampa aşa tokatlarken bi türlü göremedim markasını. Arka farı v gıbiydi. İnternetten baktım sadece rks 200 ün arka farıyla aynı. Zaten motor çok güçlüydü.
-
27 Nisan 2012, 09:06
günaydın millet nasılsınız...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
27 Nisan 2012, 10:40
kaytarıyoruz patron acil beylikdüzüne git dedi ben de tamam dedim de sefakoye uğrayıp bi börek yiyesim geldi
-
27 Nisan 2012, 11:12
cümleten hepinize günaydın hayırlı cumalar
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
günaydın millet nasılsınız...............
iyiyiz abi sen nasılsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)
Bu Konudaki Etiketler