[QUOTE=PIERzig;703082]CBR125RCI
Temizse olabilirde bi ardakaş arka çantalı falan 2oo6 ybrsini 25oo e sattı 7oookm bilde degildi sanırım ona göre fiyat biçersin işte ama biraz daha düşürürsen fiyatı iyi olur
TŞKLER EN SON 2300TL DİYOR DAHA İNMİYOR ZATEN 2500 TL DEN İNDİREBİLDİĞİM BU,BAKALIM DİĞER ARKADAŞLAR NE DİYECEK BEKLİYORUM.
Bu motorun ikinci eli gerçekten uygun..ben bir ay önce 3550 ye aldım..7 ay taksit...Nakit param olsaydı ikinci el alırdım..Hasılı motor temizse fiyat uygundur...
ybr piyasası hareketli ve isteyen istediği fiatı çekiyor 2004 e 2500 ytl diyen de var 2007 ye o fiatı isteyende var.kısmet meselesi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
babaçi
2oo4 ler 2 sene öncesinde kaldı artık o kadar para verilmez çünkü km si az olan çok az
2oo6 - 25oo
2oo5 - 23oo
2oo4 - 2ooo-23oo arası degişiyor gerçek piyasası budur bence tabii ortalama kilometlerelerde
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arkadaşlar tüm sayfalara bakamadım fakat bazılarına baktım modifiyeli ybr göremedim hiç.alın arkini ybr yorumları alayım...
tek kelımeyle berbat otesi. bolede modıfıyemı olurmus yahu ıgrençççç
jantların kırmızıya boyanmasıyla kırmızı yoğunluğu oluşmuş.Jantı tamamen boyama yerine kırmızı jant şeriti çekilseydi daha sade durardı.+ olarak zincir korumalığındaki ve ayaklıktaki yazılar görüntüyü iyice bozmuş.
Motorumun ön süspansiyonu yağ kaçırıyor. İki tane keçe değişecekmiş. Motorun garantisi 2008 mart a kadar devam ediyor. Yaklaşık 100 YTL masrafı varmış. Bu sorun garantikapsamına girer mi ? bir bilgisi olan var mı acaba??
Arkadaşlar Ariyorumda Ariyorum.istanbulda Bildiginiz,önereceginiz,2006 Siyah Yada Gümüş GRİ 2500 Ytl Civari Ybr 125 Varmidir.var Ise Sevinicim....
sahibinden'e bak orada stanbulda çok ybr var...
AKIN FİDAN
Sanırım ybr mi tam randımanlı kullanamıyormuşum
Üç basit işlemle hem seriliği arttı,hem de daha güçlendi.Bunlar sırasıyle şöyle;
1-Hava filtresinin üstündeki kapağa,direk emişi sağlıyacak 5mm.lik matkapla 7 adet delik deldim.
2-Egsoz ana çıkışının altındaki 3.5 mm.lik deliği 5 mm.ye çıkarttım.
3-Buji tırnak açıklığını orjinal ölçüm olan 0.7 mm.ye getirdim.(bujiyi değiştirdiğimde hiç ayar yapmadan takmışlardı,meğerse bayağı kapalıymış.
inanın tüm bunlardan sonra motorun performansı oldukça arttı.Sesi de daha tok bir hal aldı(yanlış anlamayın gürültü değil.fakat daha hoş bir ses)
Yukarıda da dediğim gibi bg orjinalinden fazla oldu diyemem ama en azından kendi randımanına kavuştu o kesin.
Herkese iyi sürüşler.Yeni katılan arkadaşlar;HOŞ GELDİNİZ ARAMIZA
Herkeze selamlar. bende 650 km oldu motorda maaşallah daha bi sorun yok çok güzel yalnız iki kişi biraz agır kalıyor ama yamaha kalitesi bi başka yahu yakında koyacam fotoları hadi herkeze iyi sürüşler
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
arkadaşlar nasıl resim koyacağım ben yav uğraşıyom ama yapamadım ?açıklarmısınız bide ybr ye jant şeridini nerdeen bulacam nasıl bişey hemen kalkıyomu uygulaması zormu? tşk
arkadaşlar nasıl resim koyacağım ben yav uğraşıyom ama yapamadım ?açıklarmısınız bide ybr ye jant şeridini nerdeen bulacam nasıl bişey hemen kalkıyomu uygulaması zormu? tşk ankaradan
arkadaşlar bu hafta sonu 512 km. yol yaptım ybr'le.(izmir çiğli-kütahya gediz) ortalama hız 80-100km/s.(ben 83kg, eşim 60kg ve arkada iki çanta). en fazla 3. vitese düştüm tırmanmalarda, sadece bir-iki kez. dördüncü viteste çoğu rampayı çok rahat aştı. giderken hava kuruydu ve 4 saate 250 küsür km.yi bitirdim. yarım saat kadar mola sürelerini indirirsek 3.5 saatte gittim gelirken yol boyunca sağnak yağış vardı ama çok zevkliydi. yeni aldığımız montlar gram su almadı içine. dizlikler ve botlarımız da koruma sağladı ama açık kalan( diz kalça arası) bayağı bi ıslandık. hava soğutmalı bir motorlada uzun yol yapılırmış yani. e bide motor ybr olursa daha çok zevkli fotoğraf ekleme:http://www.motosiklet.net/forum/foru...klersiniz.html
10.000 bakımda servis standart olarak neleri değiştiriyor?.
gerekli gördüğü ufak tefek ayarlamalardan ücret alınıyormu?
ümraniye yıldız ticaretin servis anlayışı nasıldır?(gidenler için sordum)
standart bakım ücreti nedir?
teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 449 kullanıcı var. (0 üye ve 449 misafir)