tüüüühhhhhhhh maşallah
tüüüühhhhhhhh maşallah
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kendi motoruna tükürüyorsun kafanı koparırım
kanka inş işler o zaman a kadar düzelir de senin dediğin gibi olur
bari lastikleri mişlen yapaydın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ön lastiğe bi çivi daha batarsa mislen yaparım olum şu lastikler benim işimi görüyor şimdilik gereksiz harcama olur hem askerlik hem evlilik arifesındeyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
kanka benim kontağı çevirince 3 kere dum tıs dum tıs diyo neden yapar kı
aleykum selam hoşgeldin..fatihe sor fiyatını kardeşim ben bilmem o bilir motor onun
ağustos basına kadar beklemeye vaktin varsa sana uyarsa satarım ama önce tanışmamız lazım biz öyle herkese motor vermiyoruz
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Arkadaşlar 3 gün önce Antalya ya gittim Burdur'dan.2 kişi gittik dahA doğrusu.yola çıkarken benzin göstergesi 3/4 gösteriyordu.bi55-60 km sonra 1/4 e düştü bizde 30 liralık benzin aldık fullendi.sonra devam ettik yola.antalya merkezdede 25-30 km gezdik.sonra döndük dönüşte 1/4 benzin gösteriyordu.çok mu yakmışız.NOT: giderken 80-85 ortalama hız, dönerken aceleden 90-100 Teşekkürler(toplam 280 km falan yaptık)
Bir yazı okudum öldüm ya
-Bir insan saçının 3Kg ağırlığı kaldıra bileceğini
-Uyluk kemiğinin betondan daha sert olduğunu
-Bir penisin insanın başparmağının 3 katı olduğunu
-Bir yiyeceğin mideye yedi saniyede indiğini
-Kadın kalbinin erkek kalbinden daha hızlı attığını
-Bir insanın dengede durabilmesi için 300 den fazla kasının çalıştığını
-Kadınların bu yazının tamamının okuduğunu
-Erkeklerin ise hala başparmağına bakmakta olduğunu
Biliyormuydunuz?? hala gülüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
ya varya AĞIR ŞEREFSİZ bunlar ya heriflerin işleri güçleri yok nelerle uğraşıyorlar
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
ben 25 gün bekledim bu motoru bayi getirsin diye..6 ay poşet askerliğim var..motoru yatırmama taraftarıyım yatan motor benim gözümde iyi değildir..yatacağına satarım..yanlış anlama da ben seni ikna etmeye uğraşmam..bi gezi de denk gelirsek binersin bakarsın..forumun sayfalarına bakarsın..9bin kmde bırak yan yatmayı olduğu yere bile devrilmemiş başka bi ybr bulursan gidip onu alırsın
---------- Mesajlar birleştirildi 25-04-2012 - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 24-04-2012 23:40 ----------
kısmet ihtiyar bi aksilik olmaz ise gelmeyi düşünüyorum
slm mıllet lastıklerım orjinal lastık 3800 km yol yaptım henuz ama bu naylon lastık muhabbetinden degıstırmeme gerek varmı tesekkurler
Arkadaşlar 3 gün önce Antalya ya gittim Burdur'dan.2 kişi gittik dahA doğrusu.yola çıkarken benzin göstergesi 3/4 gösteriyordu.bi55-60 km sonra 1/4 e düştü bizde 30 liralık benzin aldık fullendi.sonra devam ettik yola.antalya merkezdede 25-30 km gezdik.sonra döndük dönüşte 1/4 benzin gösteriyordu.çok mu yakmışız.NOT: giderken 80-85 ortalama hız, dönerken aceleden 90-100 Teşekkürler(toplam 280 km falan yaptık)
göstergeye göre hesap yapma yanılırsın yedek depoya geçme durumuna göre hesap yap..10 tl ile 110 km uzun yolda gidebilirsın en azından ben bugün gittim
Şu an bu konu içerisinde 252 kullanıcı var. (0 üye ve 252 misafir)