Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX

Uploaded with ImageShack.us

Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    pazargünü istanbuldan kimler geliyor şimdi bakalım ben körfezi dolaşacağım gelen varsa binmem o arabalıya şerefsizler ölü soyguncuları

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

RAMÇO Gözüm uzatmışın üfledikte sönmedi ama niye ha bak söylediğin yiyecekleri gittiğimiz yerden kolaylıkla temin edebilirsin ama dayanırlarmı onu bilemem
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazargünü istanbuldan kimler geliyor şimdi bakalım ben körfezi dolaşacağım gelen varsa binmem o arabalıya şerefsizler ölü soyguncuları

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

RAMÇO Gözüm uzatmışın üfledikte sönmedi ama niye ha bak söylediğin yiyecekleri gittiğimiz yerden kolaylıkla temin edebilirsin ama dayanırlarmı onu bilemem

ben sağlam olsam ve organizasyona katılsam kesin körfezi dolanırdım.. motorcu yoldan korkmaz yolu kısaltmaz....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selamın aleyküm 650 km de motoru servise götürdüm yağı değişti bütün vidalar kontrol edildi fren balataları söküldü zımparalandı vs. motordaki titreşim baya azaldı ön fren sürtüyordu temizlediler falan geri taktılar hala sürtüyo adam normal diyor neyse sinirle çıktım ordan 20 km gittim durdum eve gelince motordan subap sesi gelmeye başladı çıt çıt çıt geri gittim servise bu ses normal dedi o zaman seninde a.... koyayım motorunda dedim gene bir sinirle çıktım bu lanet motor niye böyle yapıyo bir yardım edin bu arada birde titreme çıktı gene subap ayarımı yaptırayım ne yapayım koydukları yağda gulf marka 15 50 yağ

Motosikleti
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamın aleyküm 650 km de motoru servise götürdüm yağı değişti bütün vidalar kontrol edildi fren balataları söküldü zımparalandı vs. motordaki titreşim baya azaldı ön fren sürtüyordu temizlediler falan geri taktılar hala sürtüyo adam normal diyor neyse sinirle çıktım ordan 20 km gittim durdum eve gelince motordan subap sesi gelmeye başladı çıt çıt çıt geri gittim servise bu ses normal dedi o zaman seninde a.... koyayım motorunda dedim gene bir sinirle çıktım bu lanet motor niye böyle yapıyo bir yardım edin bu arada birde titreme çıktı gene subap ayarımı yaptırayım ne yapayım koydukları yağda gulf marka 15 50 yağ
    hatay sıcak memleket. kaç numara yağ koydular.. ybr bu kolay kolay subab ayarı bozmaz.. bence 2050 yağ koy sorun kalmaz biraz rolanti yükselttinmi olay tamamdır....

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Subap sesi motor ısındıkça artar muhtemelen soğukken çok farkedememişin subap sesini bence normal,bu mevsimlerde subap çok kapatılmaz yaz aylarında benim bildiğim.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

gk070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    reizzz msj yazdım bi bakıver :-)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    eski ybr egzosu tak motorun sesi bile değişecek..esdler eski ybrlere göre sesli çalışıyor rahat ol bir sıkıntı yok hepsi öyle sikirtili..motorun üretimi böyle..

Motosikleti
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski ybr egzosu tak motorun sesi bile değişecek..esdler eski ybrlere göre sesli çalışıyor rahat ol bir sıkıntı yok hepsi öyle sikirtili..motorun üretimi böyle..
    2004 motoru kitlemiş amartisör keçesi patlamış bir ybr buldum..82000 km de .. aslında 182000 km de.. motoru orjinal ve artık son demde kitlemiş.... 1000 lira istiyordu 500 verdim... yok falan dedi ama satamazsa mecbur bana satar.. yakında dağılmış komple boya kaporta sanzuman motor açılmış ybr resimleri gelirse şaşırmayın....

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi ya içim rahatladı motordan soğudum resmen neyse geri ısınmaya çalışacaz allahtan satmadan siteye yazabildim

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ramo mutlu yıllar kardeşim.... en kötü günün böyle mutlu olsun....

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal servismi yamahanın zaten şupheleniyordum şerefsizlerden yamalub kaplarına normal yağ koyup yamalub koyduk diyorlar bizim servis içeri sokmuyor kamera koymuş izliyorsun ama yamalub kabı getirip koyuyo ama kapağı açık ben yermiyim ...
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal servismi yamahanın zaten şupheleniyordum şerefsizlerden yamalub kaplarına normal yağ koyup yamalub koyduk diyorlar bizim servis içeri sokmuyor kamera koymuş izliyorsun ama yamalub kabı getirip koyuyo ama kapağı açık ben yermiyim ...
    gulf yağı hiç sevmedim... servis yamalub koymalı....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    açık yağ koyun 20 50..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

cbf topiği ile karıştırdım ben burayı ybrcıler 10 40 koyun yine açık yağ olsun ama

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2004 motoru kitlemiş amartisör keçesi patlamış bir ybr buldum..82000 km de .. aslında 182000 km de.. motoru orjinal ve artık son demde kitlemiş.... 1000 lira istiyordu 500 verdim... yok falan dedi ama satamazsa mecbur bana satar.. yakında dağılmış komple boya kaporta sanzuman motor açılmış ybr resimleri gelirse şaşırmayın....
    doğum günün kutlu olsun abi.

ayda 2 tane böyle ybr ayağa kaldırsan gayet güzel para kazanırsın abi... hem de 2 tane de olsa ybr ithal edilmez; dış borç azalır, ülke kazanır .

85 km oldu çeyrek depodan yeni düşmeye başladı, ki bu 40 km gazladım açıkçası. gene bi depoyla 400 km görürüm sanırım.

yalnız xenon far açıkken ateşleme daha az oluyor, ya da ateşleme kuvvetli olmuyor.

biri motorla oynamış ve mp3çaların ahantarını boarda baglayan lehimi kırmış. bantladım, uzatma kablosu bulursam 2 dakkada lehimlerim artık. olmadı kafayı sökmeye bahanem olur.

@dürümdöner:

abi yeni motorun hayırlı olsun. ben de ya o er6f ya da honda nc700 düşünüyorum. nc700 16-17 kuruş yakıyormuş. rodajda olmalarına rağmen... 50 beygir, benzin deposu yerinde bagaj falan. görüntüsü de çok hoşuma gitti. 50 bg bana ömür boyu yeter. fiyatı da iyi. az yakıyor çok kaçıyor...

Motosikleti
    açık yağ koyun 20 50..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

cbf topiği ile karıştırdım ben burayı ybrcıler 10 40 koyun yine açık yağ olsun ama

yağ yakmayan cbf varmıdır.. zoru görüote yağ yakmayan cbf görmedim daha..... bu arada ben ybr nin deposundaki benzin filitre yırtılmasıyla boşalmıştı.. babamda benim bideonlardan birini alıp benzin almış.. motorun sesini duydum baktım babam motoru çalıştırmış motor mavi duman atıyor.. dedim ne oldu baba motor sekman mı kırdı babam dedi yağ kokusu değil bu daha acı bişey... babam a sordum hangi bidonla benzin aldın aha şu dedi.. baktım benim mazot bideonu.. depoda şuan mazot karışımlı benzin var... ama çok az....

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    apache durmuş yeni motorun hayırlı olsun
    ama resim yok birşey yok nasıl inanalım sana
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apache durmuş yeni motorun hayırlı olsun
    ama resim yok birşey yok nasıl inanalım sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    kawa 70 beygir tosunum ama 650cc çift silindir

Motosikleti
    kawa 70 beygir tosunum ama 650cc çift silindir
    kontrolsüz güç güç değildir.... ne zaman kawa almaya kalksam hep aklıma zzr1100 üm geliyor... makine yoktan yere yalan oldu yaw.. o kadar yapmıştım halbuki......

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 410 kullanıcı var. (0 üye ve 410 misafir)

Bu Konudaki Etiketler