Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
pazargünü istanbuldan kimler geliyor şimdi bakalım ben körfezi dolaşacağım gelen varsa binmem o arabalıya şerefsizler ölü soyguncuları
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
RAMÇO Gözüm uzatmışın üfledikte sönmedi ama niye ha bak söylediğin yiyecekleri gittiğimiz yerden kolaylıkla temin edebilirsin ama dayanırlarmı onu bilemem
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
selamın aleyküm 650 km de motoru servise götürdüm yağı değişti bütün vidalar kontrol edildi fren balataları söküldü zımparalandı vs. motordaki titreşim baya azaldı ön fren sürtüyordu temizlediler falan geri taktılar hala sürtüyo adam normal diyor neyse sinirle çıktım ordan 20 km gittim durdum eve gelince motordan subap sesi gelmeye başladı çıt çıt çıt geri gittim servise bu ses normal dedi o zaman seninde a.... koyayım motorunda dedim gene bir sinirle çıktım bu lanet motor niye böyle yapıyo bir yardım edin bu arada birde titreme çıktı gene subap ayarımı yaptırayım ne yapayım koydukları yağda gulf marka 15 50 yağ
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Subap sesi motor ısındıkça artar muhtemelen soğukken çok farkedememişin subap sesini bence normal,bu mevsimlerde subap çok kapatılmaz yaz aylarında benim bildiğim.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
eski ybr egzosu tak motorun sesi bile değişecek..esdler eski ybrlere göre sesli çalışıyor rahat ol bir sıkıntı yok hepsi öyle sikirtili..motorun üretimi böyle..
2004 motoru kitlemiş amartisör keçesi patlamış bir ybr buldum..82000 km de .. aslında 182000 km de.. motoru orjinal ve artık son demde kitlemiş.... 1000 lira istiyordu 500 verdim... yok falan dedi ama satamazsa mecbur bana satar.. yakında dağılmış komple boya kaporta sanzuman motor açılmış ybr resimleri gelirse şaşırmayın....
iyi ya içim rahatladı motordan soğudum resmen neyse geri ısınmaya çalışacaz allahtan satmadan siteye yazabildim
ramo mutlu yıllar kardeşim.... en kötü günün böyle mutlu olsun....
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
açık yağ koyun 20 50..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
cbf topiği ile karıştırdım ben burayı ybrcıler 10 40 koyun yine açık yağ olsun ama
doğum günün kutlu olsun abi.
ayda 2 tane böyle ybr ayağa kaldırsan gayet güzel para kazanırsın abi... hem de 2 tane de olsa ybr ithal edilmez; dış borç azalır, ülke kazanır .
85 km oldu çeyrek depodan yeni düşmeye başladı, ki bu 40 km gazladım açıkçası. gene bi depoyla 400 km görürüm sanırım.
yalnız xenon far açıkken ateşleme daha az oluyor, ya da ateşleme kuvvetli olmuyor.
biri motorla oynamış ve mp3çaların ahantarını boarda baglayan lehimi kırmış. bantladım, uzatma kablosu bulursam 2 dakkada lehimlerim artık. olmadı kafayı sökmeye bahanem olur.
@dürümdöner:
abi yeni motorun hayırlı olsun. ben de ya o er6f ya da honda nc700 düşünüyorum. nc700 16-17 kuruş yakıyormuş. rodajda olmalarına rağmen... 50 beygir, benzin deposu yerinde bagaj falan. görüntüsü de çok hoşuma gitti. 50 bg bana ömür boyu yeter. fiyatı da iyi. az yakıyor çok kaçıyor...
yağ yakmayan cbf varmıdır.. zoru görüote yağ yakmayan cbf görmedim daha..... bu arada ben ybr nin deposundaki benzin filitre yırtılmasıyla boşalmıştı.. babamda benim bideonlardan birini alıp benzin almış.. motorun sesini duydum baktım babam motoru çalıştırmış motor mavi duman atıyor.. dedim ne oldu baba motor sekman mı kırdı babam dedi yağ kokusu değil bu daha acı bişey... babam a sordum hangi bidonla benzin aldın aha şu dedi.. baktım benim mazot bideonu.. depoda şuan mazot karışımlı benzin var... ama çok az....
apache durmuş yeni motorun hayırlı olsun
ama resim yok birşey yok nasıl inanalım sana
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kawa 70 beygir tosunum ama 650cc çift silindir
Şu an bu konu içerisinde 410 kullanıcı var. (0 üye ve 410 misafir)