Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallaha kanka sen bilirsin ben orj takılmayı severim ybr mühendisleri ngk cr6hsrtyhkdmd vkb bkgbgmb bu modeli koymuşlar bende başka model kullanmam
    lan oğlum değişen bişi yokki ha bide o söylediğin buji eski modellerde kullanılıyor yenisi şu :CR7HSA bu normal buji 5 TL ,buda iridyum CR7HIX 20 TL zaten okusaydın biraz geride yazmıştım buji değiştirdim diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ihtiyar zaten 10 kuruş yakıyor motor o buji 80 kuruş mu yaktıracak..dün aksam koydum işte bujinın resmini..pırıl pırıl..fuzuli masraf o..
    kıyamadığın gözün gibi baktığın motoruna bir 20 TL verip kaliteli buji takmakmı senii rahatsız ediyor bu bir çelişkimidir .
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    125 cclik bir motorsiklette ne kadar performans attırabilir ya da ne kadar yakıtı düşürebilir mr şenol tetik abi..çok sey değişebileceğini sanmıyorum..zaten bujim üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor tüm yakıtı tamamen yakıyor..gerçekten çok seyın değişeceğine inansam alıp takarım

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    buranın sağ alt tarafı S.A.T. eğitim merkezi kavak kalenin ilersi buradan sonra ise poyraz köye doğru uzadık orada kaleye çıktık manzara harika poyraz kaleden sonra da öğrendiğim kadarıyla kurtlar vadisi çekimleri için yapılmış olan ve normandiya çıkarmasındaki delhizlere benzeyen karargaya indik ilginç biyer !Koray bakbakalım burayı hatırlaya bilecekmisin hadi ben söyleyeyim poyra mendirek

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

125 cclik bir motorsiklette ne kadar performans attırabilir ya da ne kadar yakıtı düşürebilir mr şenol tetik abi..çok sey değişebileceğini sanmıyorum..zaten bujim üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor tüm yakıtı tamamen yakıyor..gerçekten çok seyın değişeceğine inansam alıp takarım
    aslanım 9200 küsürde buji değiştim motorun sesi bile değişti sen ne konuşuyosun haaa bide şimdi sen ben bu resimleri göremiyorum diyeceksin adım gibi eminim bizahmet bi internet cafeye gidiver ben sana parasını veririm
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    dürümdöner.................... sana hakaret söz konusu.......

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

senol birgün birlikte gidelim buralara.............
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    o birsey diyorsa vardır bir bildiği..

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:53 ----------

geçen pazartesi depoyu tamamen boşalttım kmyı sıfırladim..bir hafta içerisinde tam 119 lira 70 kuruşluk benzın aldım..motor 963 kmde yedek depoya geçti..yedektekı benzın de tamamen bitene kadar kullanıp yolda kalana tamamen yedek depo dahi bitene kadar benzın almayacağim şuankı hali 124 kuruş yaktığını gösteriyor..bakalım yedekte kaç km yapacak? bütün yol şehir içi bol yüksek devirli olarak geçti..

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:32 ----------

Motosikleti
    döner bence gerek yok............. üç aşşağı beş yukarı yaktığı belli...........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    benzin sorunum yok da bir haftalık ortalama yakıtla tam net olarak tüketimi hesaplamak ayrı bir keyif ramazan..kı benım sürüşüm epey bir agresif..o halde tam ne kadar yaktığını görmek istiyorum..ben bu halde 115 kuruşa düşürürsem yakıtı koray 85 kuruş anca yaktırır motora

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

yedek depo ile kaç gider bu zıkkım 50 gider mi? hiç denemedim yahu

Motosikleti
    döner ben ankara gezimde 60 gitmiştim ama ben genelde sakin kullanırım..dahada gidiyordu... 560 km gitmiştim birinde bir depo ile ..sedat ve nurhanda benle birlikte gezideydik... eminim 30 daha giderdi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    sakin olamıyorum yani motorla alakalı birsey değil ben ayaklarımın üstünde iken bile pek durmam durduğum yerde..50 km gitse yeter benim için..

Motosikleti
    sakin olamıyorum yani motorla alakalı birsey değil ben ayaklarımın üstünde iken bile pek durmam durduğum yerde..50 km gitse yeter benim için..
    bir zamanlar bende öyleydim.. yaşlandım galiba.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    ben senden büyüğüm o nasıl olcak

Motosikleti
    ben senden büyüğüm o nasıl olcak

yaş la alakalı değil... ben motor üzerinde kaç milyon km yaptım hatırlamıyorum.... bu bakımdan yaşlandım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    anlıyorum seni evlat

Motosikleti
    harbi yaw ne günlerdi... o zaman faks çok yaygın değil.. mail kullanılmyor denecek kadar az... gümrük tırlarını çıkarmak için edirne istanbul tapa gaz giderdik.. gebze gümrük ile ikitelli arasında günde 20 sefer yaptığımız olurdu.. parayı koyacak yer bulamazdık.. 6 ayda motor pert olurdu.. sabah çıkardık akşama bin bakımını yapardık.. bir avuç kurye idik... hey gidi günler hey.. ehliyet yok tyaş yok ama soranda yoktu....

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dürümdöner.................... sana hakaret söz konusu.......

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

senol birgün birlikte gidelim buralara.............
    sen hele bi iyileş başım üzerinde yerin var ..

---------- Mesajlar birleştirildi 24-04-2012 - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23-04-2012 23:49 ----------

evet gelelim bu günkü geziye kimseyi bulamadım gezecek bende dedim tahir beykozda yok akbabaya gitmiştir oradada yok dedim hava iyi rivaya kaçmıştır bulamazsamda bi dolaşır gelirim bastırdım riva'ya riva girişinde yakaladım çay içiyordu oturduk biraz yürü fener yapalım çay içeriz dedi tamam dedim benzinim yok akbabadan alalım dedi olur dedim benzinciden çıktık aaa adam beykoza doğru gidiyo zor durdurdum nereye dedim şileye dedi o nereden çıktı dedim hani fenere gidiyorduk ben sana şile fener dedim diyo yürü dedim şilede oturduk çay içiyoruz ben açıktım dedim fırından simit aldım yiyiyorduk yürü rava'ya gidelim tavuk kanat alıp mangal yapalım dedi hayda dedim şimdi riva'dan geldik hadi bastırdık riva'ya yolda polonezköyde çay molası verdik oradan bastırdık riva'ya nevaleyi aldık arkadaşıda mangalı yakmış yaptık tavukları yedik bi güzel çay diye tutturdular hadi riva merkeze geldik oturduk çaylarımızı içtik ve eve geldiğimde saat 11 i geçiyordu iyi gezdik beaaa

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    evet gelelim bu günkü geziye kimseyi bulamadım gezecek bende dedim tahir beykozda yok akbabaya gitmiştir oradada yok dedim hava iyi rivaya kaçmıştır bulamazsamda bi dolaşır gelirim bastırdım riva'ya riva girişinde yakaladım çay içiyordu oturduk biraz yürü fener yapalım çay içeriz dedi tamam dedim benzinim yok akbabadan alalım dedi olur dedim benzinciden çıktık aaa adam beykoza doğru gidiyo zor durdurdum nereye dedim şileye dedi o nereden çıktı dedim hani fenere gidiyorduk ben sana şile fener dedim diyo yürü dedim şilede oturduk çay içiyoruz ben açıktım dedim fırından simit aldım yiyiyorduk yürü rava'ya gidelim tavuk kanat alıp mangal yapalım dedi hayda dedim şimdi riva'dan geldik hadi bastırdık riva'ya yolda polonezköyde çay molası verdik oradan bastırdık riva'ya nevaleyi aldık arkadaşıda mangalı yakmış yaptık tavukları yedik bi güzel çay diye tutturdular hadi riva merkeze geldik oturduk çaylarımızı içtik ve eve geldiğimde saat 11 i geçiyordu iyi gezdik beaaa

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler herkeze iyi geceler
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler herkeze iyi geceler
    iyi geceler Fatih .

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    şenol abi herkez yatmış bende kaçar...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    tamam iyi geceler..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 154 kullanıcı var. (0 üye ve 154 misafir)

Bu Konudaki Etiketler