teşekkür ederim .yahu ben çantayı hiç beğenmedim yarın sökeceğim çok emanet duruyor
teşekkür ederim .yahu ben çantayı hiç beğenmedim yarın sökeceğim çok emanet duruyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hayaletfilo: valla ben çantayı hiç beğenmedim aldığımda üzerindeydi.dizlik dirsekliğide satan arkadaş verdi.motor kullanmasına ailesi izin vermemiş
az önce 10 km lik bir gece sürüşü yaptım farlar berbat ampulü değiştirsem serviste sorun olurmu?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ampulu değiştiren arkadaşlar var ama bana yetiyor. Bi sorun olmaz değiştirebilirsin bence. o çantaları sanki scoterlardı görüyordum ben.
su ampulu phılıps dıamond vıew mıydı neydı ole bı ampul var onla degıstırılebılıyormu honda dylan topıgınde kullanan arkadaslar vardı aydınlatması gayet guselmıs deneyen oldumu?
Öncelikle yeni motor hayırlı olsun, çanta cidden çok emanet duruyor o ayrı konu da çantada sırt dayanağı var diye artçınızın çantaya yaslanmasına izin vermeyin, sonuçta hepi topu 3 vida tutuyor çantanın bağlandığı demiri (çantayı hiç söylemiyorum, zaten bakalit falandır o, yaslanmadan dürtsen çatlar) ve kitapçıkta da yazıyor 5kg'dan fazla yüklemeden kaçının diye yani artçınız hiç yaslanmasın demek gibi birşey
evet zaten bende eski scooter a takacağım onu çok kalitesiz ve küçük,önceden sarı imiş motorun rengine boyamışlar.farın içindeki duy h4' e göre mi? hiç söküp bakanınız oldumu?
yahu arkadaşlar ben yan taraftaki anahtarla açılan kapağı açamadım.kilidi çeviriyorum ama kapak çıkmıyor
YBR ye racing direksiyon montajı
bu arada yan sanayi debriyaj balatası takılmıştı.Orjinal balatalarla değiştirdik.
gidonu yerine oturtuk.
profilden bir bakış.Jantlar hemen sırıtıyor siyaha boyanacak.
son durum.temizlenen yer siyaha boyandı.Ve işimiz bitti.
Sonix döktürmüşsün yine.Sonunda bambaşka bi model çıkacak ortaya bu gidişle...
ybr ye dit zincir bulabilirmiyiz veya gerek varmı yarışa girmiyicez sonuçda ama olmuşken iyisi olsun diyeveya tavsiye zincir markası orta kalite?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
arkadaşlar yan taraftaki anahtarla açılan yan kapak nasıl açılıyor anahtarı çeviriyorum ama açamadım?
birde dün ki yağmurda dizlerime kadar çamur oldum buna ne gibi bir önlem alabiliriz?
wallahi direksiyon çok güzel olmuş ben zaten beğenmiyorsum ybr nin direksiyonunu...
B rh +(pozitif)
Beyfa, YBR'nin yeni kasasının zinciri gayet sağlam ve oringli bir zincir, 27000 km'de çok az gerdirme yaptım.
Babaçi, anahtarı çevirdikten sonra sol üst köşeye asılıp kendine çek kapak eline gelecek... Çamur için de çamurluğğu uzatabilirsin ama estetik olmaz....
Beyfa, YBR'nin yeni kasasının zinciri gayet sağlam ve oringli bir zincir, 27000 km'de çok az gerdirme yaptım.
Babaçi, anahtarı çevirdikten sonra sol üst köşeye asılıp kendine çek kapak eline gelecek... Çamur için de çamurluğğu uzatabilirsin ama estetik olmaz....
arkadaşlar 2005 model 7000km de bir ybr var, almayı düşünüyorum,motor temiz,yakın bir akrabamda satıyor,2300tl istiyor pahalımı yoksa,normalmi bilgilerinize arz ederim.tşkler
@sonix yapmış olduğun gidonu set olarak satışa sunarsan almayı düşünecek kişiler çok olacaktır düşünmeni tavsiye ederim
ayrıca çok güzel olmuş
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Tuğrul
öle bir düşüncemiz yok zaten.Hali hazırda bulanabiliyor .mesela Keeway Speed 150,kanuni windy 125 in gidonuyla uyumlu.aynı gidon kullanıyorlar.
öbür ay içinde kendi ybr mede racing gidon takacağım.
Arkadaşlar şunu almayı düşünüyorum:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4172749
sizce de fiyatına göre iyi değil mi?
Şu an bu konu içerisinde 161 kullanıcı var. (0 üye ve 161 misafir)