Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    tvs fısır fısır bir makine... dur bir videosu vardı atmaya çalışayım.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

https://plus.google.com/102194925359...1681414/videos
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    dürüm alooo hazırmısın yarına kaçta buluşuyoruz nerede buluşuyoruz bak ne yaptım motora ya niye böyle upload ediyo bu HPIM0002.AVI

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=lEd26...ature=youtu.be

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs fısır fısır bir makine... dur bir videosu vardı atmaya çalışayım.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

https://plus.google.com/102194925359...1681414/videos
    araba videosu buuu !!! ramçooo
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    oyanyın kameraya çıkıyorsunuz.......

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

https://plus.google.com/102194925359...81414/postsaha doğru link.....

https://plus.google.com/102194925359...21681414/posts

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------

https://plus.google.com/102194925359...81414/postsaha doğru link.....

DOĞRUSU BURDA...................

Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

varan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 ybr 125
    Slm arkadaşlar. Benim 2004 ybr nin arka mafsalda eğiklik ve aşınmalar olduğundan dolayı yenisi ile değiştimeyi düşünüyom. Kendi orjinal fiyatı
    http://www.motoliz.com/Arka-Amortisor-4507 motoliz comda 205 tl riallli de ise
    http://www.rialli.com/urunler/8118__...125-ybr-ms539/ 63 tl. İllaki değişmem gerek ise sizce hangisini almam daha mantıklı. Yardımlarınızı bekliyom. Teşekkürlerr...

Motosikleti
    bence yan sanayi al sıkıntı yaşamazsın... istanbul güzelyalıya gelirsen orjinal çıkmasını 50 liraya buldururum... ama bana göre rialliden al gitsin...

varan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 ybr 125
    bence yan sanayi al sıkıntı yaşamazsın... istanbul güzelyalıya gelirsen orjinal çıkmasını 50 liraya buldururum... ama bana göre rialliden al gitsin...
    Teşekkürler

Motosikleti

apache videosu..... benim apache....

platipus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İKİ TEKER OLSUN DA
    Alıntı platipus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar iyi akşamlar,
    daha önce de yazmıştım bi süre önce ybr mi aldım ve zevkle kullanıyorum. balıkesir bandırmadayım. motorum şu an 250 kmde. kullanıcı kitabına uygun şekilde rodajını yapıyorum. ilk motorum ve her konuda acemiyim. çevremde yardımcı oalbilecek kimse de yok.size bir iki mevzuda danışmak istiyorum.
    öncelikle bursa-balıkesir civarında oturan arkadaşların servis konusunda tavsiyelerini almak istiyorum.1000 bakımında yetkili servise gitmek istiyorum ve bursa veya balıkesirde kitapçığa göre dört tane servis var. ilgi-alaka ve fiyat konusunda hangisini tavsiye edersiniz?
    ikinci sorum 1000 bakımından önce yağı değiştirmem gerekli mi? ve bu bakıma kadar kitapçıkta yazmayan nelere dikkat etmeliyim?
    üçüncü sorum 1000 bakımında nelere dikkat etmeliyim?
    son sorum yaşadığım sıkıntılarla ilgili. vites geçişleri sıkıntılı gibi, zaman zaman boşa geçirmekte çok zorlanıyorum.artı rölanti ayarını yaptırmam lazım mı?bir de akşam geldim stop etmeden vitesi boşa aldım yarım gaz yaptım bıraktım ve motor sanki gaz takılmış gibi 4 bin devir civarında kaldı. çok yavaş düşüyordu devir. bu durum gaz takılması mıdır?
    cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    arkadaşlar yok mu yukarıdaki mesajıma cevap verecek kimse? bu konuda bilgi-fikir sahibi kimse mi yok? yoksa geyikten cevap vermeye tenezül mü edilmiyor?

Motosikleti
    arkadaşlar yok mu yukarıdaki mesajıma cevap verecek kimse? bu konuda bilgi-fikir sahibi kimse mi yok? yoksa geyikten cevap vermeye tenezül mü edilmiyor?
    ben her zaman kendi motorlarımın 1000 km sini beklemeden yağ değişim,ini yaparım ..sende yağ değişimini yap veya yaptır 1000 km bekleeme...
    diyer sorun ise görmeden konuşulmaz ama gaz takılması olabilir... bakmak görmek lazım....

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    arkadaşlar iyi akşamlar,
    daha önce de yazmıştım bi süre önce ybr mi aldım ve zevkle kullanıyorum. balıkesir bandırmadayım. motorum şu an 250 kmde. kullanıcı kitabına uygun şekilde rodajını yapıyorum. ilk motorum ve her konuda acemiyim. çevremde yardımcı oalbilecek kimse de yok.size bir iki mevzuda danışmak istiyorum.
    öncelikle bursa-balıkesir civarında oturan arkadaşların servis konusunda tavsiyelerini almak istiyorum.100 bakımında yetkili servise gitmek istiyorum ve bursa veya balıkesirde kitapçığa göre dört tane servis var. ilgi-alaka ve fiyat konusunda hangisini tavsiye edersiniz?
    ikinci sorum 1000 bakımından önce yağı değiştirmem gerekli mi? ve bu bakıma kadar kitapçıkta yazmayan nelere dikkat etmeliyim?
    üçüncü sorum 1000 bakımında nelere dikkat etmeliyim?
    son sorum yaşadığım sıkıntılarla ilgili. vites geçişleri sıkıntılı gibi, zaman zaman boşa geçirmekte çok zorlanıyorum.artı rölanti ayarını yaptırmam lazım mı?bir de akşam geldim stop etmeden vitesi boşa aldım yarım gaz yaptım bıraktım ve motor sanki gaz takılmış gibi 4 bin devir civarında kaldı. çok yavaş düşüyordu devir. bu durum gaz takılması mıdır?
    cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    gaz takılması değil o, ya rolanti çok yüksek ya da jikle açık kalmış.
    ayrıca merkeze sık gelip gidiyorsan Uytun'u öneririm. buraya hiç yazmıyorum (bu bir istisna ) o yüzden görmedim mesjaını k. bkma...
    vites geçişleri benim de biraz sıkıntı oldu, (2. ybr'mi aldım öncekisi 2009du onda sıkıntı olmadı ya da hatırlamıyorum) ama 2012de biraz kemikli vites geçiyordu. debriyajını ayarladım yine sertti ben de 200 kmyi biraz geçince içindeki dandik yağı döküp 10w50 power1 koydum rodajı onunla tamamladım. şimdi gayet güzel.
    merkeze yolun düşerse bi çay içelim... aklına takılan şeyleri de dilim döndüğünce yanıtlarım. sakın motorunun sağını solunu kurcalatma ustalara, kitapçıktaki gibi yapabilirsin rolanti ayarını (1500 d/d). (silindire el değmeyecek kadar ısınınca yapılır)
    hayırlı uğurlu olsun. kitapçıkta yazan rodaj'a da harfiyen uymanı öneririm. sürekli devir değiştirerek 3500 devrin altına düşürmeden ve kitapçıktaki yazandakinde yukarı çıkmadan yap rodajını... hayırlı uğurlu olsun
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    selamın aleyküm minnoşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    oooo aleykum selam 2 tekerleğin kralı

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    kanki yarın edirneye mi akıyorsunuz...
    benden habersiz

Motosikleti
    edirnemi...... çok süper olurdu sağlam olsam.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    kanka yarın benım biraderin doğum günü ya ondan kurtulamadim yoksa bi edirne yapsak çok güzel olacaktı..ihtiyara da dedim şu işten kurtulursam basar gideriz diye de iş bana kapak oldu

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    lan totoş cevap versene
    edirneye mi gidiyonuz yarın .. pis panpiş

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka yarın benım biraderin doğum günü ya ondan kurtulamadim yoksa bi edirne yapsak çok güzel olacaktı..ihtiyara da dedim şu işten kurtulursam basar gideriz diye de iş bana kapak oldu
    olum bi yere gidileceği zaman ben sizi nasıl arıyorum...
    ama siz beni aramıyorsunuz... çağrı atın ulen biz ararız.. bu kadar mı paranız kıymetli...
    fatih kadar olamasınızda paraya tapmayın olum.. para puşta yakışır... delikanlı adamın cebinde para olmaz

Motosikleti
    panpiş manpiş ne ayaksınız siz
    ..... ybr formu geyik formumu olmuş....ç

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    olum sen geri sayfaları okumuyor musun? allahini seversen bi oku ondan sana atar yap gevşek

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    panpiş manpiş ne ayaksınız siz
    ..... ybr formu geyik formumu olmuş....ç
    msn kanka burası.. ybr de sıkıntı yok.. biraz sorunlu olsaydı motoru konuşurduk ama malesef motor kaya gibim

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olum sen geri sayfaları okumuyor musun? allahini seversen bi oku ondan sana atar yap gevşek
    seni şimdi burada yakalamışım , sallamadan dururmuyum ekmek arası.. zaten az giriyorum siteye

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    hava bozdu bi anda lan burda nasıl birsey bu ya havalar gavur gibi yanmaya başlasın ben seni kızgın kumlardan serin sulara atlayabileceğin kurbaalı derelere götürcem panpişim benim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 102 kullanıcı var. (0 üye ve 102 misafir)

Bu Konudaki Etiketler