ne olsun rahat dürtüyo işte gidip bi bluetooth hoparlör alıp motorun üstüne monte edim diyorum gezerken müzik dinlerim
ne olsun rahat dürtüyo işte gidip bi bluetooth hoparlör alıp motorun üstüne monte edim diyorum gezerken müzik dinlerim
Valla benim basım kablolarla dertte. Bakır kablo bulamadım diğerleri de hemen kiriliyor. Bulututlu olsa daha iyi. Aslında bi procem var. Ucuz bi blutut kulaklık alıp parçalayıp hoparlör çıkışını çivi jak ile anfiye bağlayıp telefonu bulututla kulakliga bagladigimda telefondaki mp3 motosiklette çalacak...
kaska bağlamıştim geçenlerde birsey oldu sinirlendim kopardım..aslında en rahatı o fatihim
kardeş bende nolan n103 kask var çeneden açılır onlara kit takılarak hoparlör takılıyor ben 2 el aldım birinden komple olarak motorla giderken şarkı dinliyorum telefon çaldığında konuşuyorum yolda giderken rahat ve şarjlı onu doldurmak için kullanacam şarkı dinlersem 3-4 saat anca gidiyorda
abi 2-2,5 senelik ama deyem kask ufak tefek çizikleri var :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
İyi akşamlar aranızda yeniyim yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum 2012 model rodaj olayını nasıl yapayım benim bildiğim ilk 500 km'ye kadar arkaya olabildiğince kimseyi almamak motora her vitesi göstermek ve ilk 500 km 50 km'yi geçmemek vites değiştirmek için de en fazla 7 bin devir haklı mıyım bir yardımcı olursanız?
arkadaşlar iyi akşamlar,
daha önce de yazmıştım bi süre önce ybr mi aldım ve zevkle kullanıyorum. balıkesir bandırmadayım. motorum şu an 250 kmde. kullanıcı kitabına uygun şekilde rodajını yapıyorum. ilk motorum ve her konuda acemiyim. çevremde yardımcı oalbilecek kimse de yok.size bir iki mevzuda danışmak istiyorum.
öncelikle bursa-balıkesir civarında oturan arkadaşların servis konusunda tavsiyelerini almak istiyorum.100 bakımında yetkili servise gitmek istiyorum ve bursa veya balıkesirde kitapçığa göre dört tane servis var. ilgi-alaka ve fiyat konusunda hangisini tavsiye edersiniz?
ikinci sorum 1000 bakımından önce yağı değiştirmem gerekli mi? ve bu bakıma kadar kitapçıkta yazmayan nelere dikkat etmeliyim?
üçüncü sorum 1000 bakımında nelere dikkat etmeliyim?
son sorum yaşadığım sıkıntılarla ilgili. vites geçişleri sıkıntılı gibi, zaman zaman boşa geçirmekte çok zorlanıyorum.artı rölanti ayarını yaptırmam lazım mı?bir de akşam geldim stop etmeden vitesi boşa aldım yarım gaz yaptım bıraktım ve motor sanki gaz takılmış gibi 4 bin devir civarında kaldı. çok yavaş düşüyordu devir. bu durum gaz takılması mıdır?
cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
günaydın.. fatih kaskın ses alıyor sana yaramaz ..satarsan müşterisiyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
beyler iyi günler..
ramazan o apache sana yaramaz satarsan müşterisi olurum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Dürümüm dönerim allah sana kolaylık versin one yağmurdu o birden bire bastırdı sabah sabah,yarın hava meteorolijide iyi gözüküyor ama yanımıza yağmurluk alsakmı ne, macera olacak tam haa burada hava açarsa bizim çocuklarla buluşup konuşacağım yarın için bakalım gelen olursa hep beraber çıkarız yola ama bu havada şimdilik pek açmaya niyetli değil galiba
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
kardeş doğru yoldasın 500 bitene kadar yola devam doğru rodajdasın aksini söyleyen olursa gaza gelme 500 den sonra 3 vites zorla ama önce yağı değiştir bas 3 ve yukarı viteslerde motor iyice açılsın
kardeş foruma ilk geldigimde bende senin gibiydim pek birşey bilmiyordum saglsun abilerimiz kardeşlerimiz bilgilendirdiler benim tavsiyem kullanma klavuzunda ne yazıyorsa ona bak en uygunu bu bence bende cok araştırdım rodaj konusu en uygunu bu ben motorumu alıncada öyle yapıcam
ben ne karlarda motor sürdüm yağmur mu dokunur bana ihtiyar sen çok yaşa düşündüğün için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
öttürüyorum valla ybryi ihtiyar neye binersen bin ama hakkını vereceksin yahu değil mi? iki teker olsun 2 bacaklı olsun
şenol abi, ne program yapmışınız öyle yahu... edirne
tam benlik ama malesef gelemem başka programım var .....
fatih tvs tam sana göre kanka, alırsan kıyak motor yani....
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)