Edirneden Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Yeni bir YBR 125 kullanıcısıyım. 2012 model siyah bir YBR aldım ve daha 250 km ye yeni geliyorum. Kullanmaya başlayalı 10 gün oldu ve gerçekten çok zevkli bir motor. Daha önceden 1994 model PGO STAR 90 scooterim vardı ki hâla duruyor ama hem çok yakıyor hem de parçası hiç yok diye ve de bir arkadaşın 2007 yılından beri kullandığı YBR 125 in önerilerine dayanarak gittim bende bu cihazı aldım. Gayet memnunum. İyi ve uzun yıllar kullanabileceğimi düşündüğüm bir motosiklet aldığımı düşünüyorum. Fakat arkadaşımın motoruna bindiğimde vitesleri çok rahat geçiyor. şıkır şıkır geçirebiliyorsunuz ama benim motorda daha takır tukur ve biraz da sert geçiyor vitesler. Sanırım Daha çok yeni diye böyle. arkadaşın ki 25000 km de benimki daha 250 km olmadı sanırım zamanla düzene girecektir.
hoş geldiniz hayırlı olsun güle güle kullanın motorunuzu evet dediğniz gibi yeni olduğundan dolayı sert girer daha motor rodaj döneminde zaten rodajın anlamı motor parçalarının bir birine alışmasıdır daha vites kutusundaki dişliler bir birlerine alışacak 2-3 bin km den sonra rahatlar
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
aha bir tayyipçi daha üşenmemiş motorada çarşaf giydirmiş pes beya....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
hayırlı olsun arkadaşım motorun o öyle bir motorki hor kullanmazsan torununda kullanır bu arada bir aksilik olmazsa pazargünü edirnedeyiz bizi karşılarsın artık hem tanışmış oluruz hemde sohbet ederiz
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Muhabbetin dibine vurmussunuz gene :D. Ben de 2 günde 15 saat iş 8 saat okul yardiriyorum :D. Keşke yakın olsaydım da ben de gelseydim
haaaa acaba bunlarda hatunlara çizilmesin diyemi çarşaf giydiriyorlar aceba
Maxi97 keşke olsanda katılsan ama kısmet meselesi motorlar yaygınlaşıyo kim bilir sende kafa dengi bir gurup kurarsın kısmetse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
arkadaşlar önemli yakın çevrenize iletin ben Bim den aldığım yoğurda baktım (6) numara çıktı bunlar KANSEROJEN Maddeler
1. PET veya PETE Polietilen içerir: Genelde su, iki litrelik alkolsüz
içecekler ve yağların konduğu pet şişelerde kullanılır. Cam gibi
şeffaftır. Zararsızdır.
2. HDPE Yüksek yoğunluklu polietilen: Deterjan ambalajları ve pet süt
şişesinde bulunur. Zararsızdır.
3. PVC Polivinil klorid: Streç folyo, dış mekanda kullanılan eşyalar,
plastik pipo, zemin malzemesi, duş perdeleri, şeffaf ve kabartmalı
plastik ambalajlarda kullanılır. Zararlıdır!
4. LDPE Az yoğunluklu polietilen: Kuru temizleme ve çöp torbaları,
yemek saklama kaplarında bulunur. Zararsızdır.
5. PP Poliproplen: Şişe kapakları, içecek kamışları, biberon, yoğurt
kaplarında vardır. Zararsızdır.
6. PS Polistiren: Yemiş paketleri, plastik bardak-tabak, markette etin
satıldığı köpük tabak, hazır paket fast food ürünlerdedir. Zararlıdır.
7. DİĞER: Bunlar birden altıya kadar kullanılan plastiklerin dışında
kalanlardır. Yemek saklama kapları ve bazı pet şişelerde bulunur.
Zararlıdır.
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
dürüm deponun uzerındekı kılıf degıl her halde dmi ?
Depo kılıfı dikiş deliklerinden su alıyor içeri yağmurda ya da yıkattiğim zamanlar ona bi çözüm bulup takıcam geri kılıfı..bu arada playboy tavşanı sen hani metzelerin resmini atacaktın anlatacaktın bu lastik söyle böyle diye yalan oldu ellaaam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
ihtiyar sendeki su küçük amfi devresini de bana ver de düz hesap ben sana 10 litrelik büyük mavi su damacanalarinda bi güzellik yapayım..inan motorla dolaşırken canım çok sıkılıyor müzik dinlemek istiyorum yahu bi yerde buldum süper bi mini set öyle dandiklerden de değil hem de ama çok uzak taa gaziosmanpaşa mahallesınde kim gidecek oraya kada
Abi yazıcıoğluna git. Orada 3 5 lira. Bende tek 16lik kenwood hoparlör var. 100 le giderken kaskla ve kulak tipaciyla bile on numara ses Veriyor. Videolarimda görebilirsin.
vaktim yok be maximum olsa ben kol gibi poineer amfi alıp bağlarım motora ben işten çıktığımda kapanmış oluyor heryer..cumartesi bile kapanmış oluyor heryer ben çıkana kadar.. urun.gittigidiyor.com/elektronik/philips-sba-1700-portatif-speaker-hoparlor-3-5mm-51915251 yoksa ya bunu ya da bunu alıp takıcam motora 2 tane de nokia hoparlörümu bağlarım nasıl olsa bu zıkkımlarin kendi amfileri var hem de pilli bunlar http://www.itechnews.net/wp-content/...ker-system.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
şeytan diyo bluetoothlu hoparlörü var creativein git onu al kablo ile hiç uğraşma http://www.bimeks.com.tr/urun/116038...-hoparlor.aspx
abilerim dun sabah istanbuldan cıktım askamustu fethiyedeydim 800 km gelmisim ruzgar karsıdan estikce motora benzini yaktırdı :( sag salim geldim ya sukur bu arada istanbula döndüümde sizinle bir geziye katılıp sizle tanısmak istiyorum bu internet olayını pek bezeremiyorum yanlıslarımdan belkide bana kızıyosunuz
Şu an bu konu içerisinde 90 kullanıcı var. (0 üye ve 90 misafir)