Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Nisan 2012, 18:33
sonhayat adlı üyeden alıntı
sorulara cevap veren herkese teşekkürler......
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Bu
YBR'de yağ filtresi yok mu gerçekten ??? (MUhtemel bir FIRÇA'da bu soruya gelecek ama ne Yapalım merak ettim
)
bu başlığı ilk sayfadan başlasan 2 saatte komple tararsin bir çok yerde de cevabı var
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:30 ----------
ihtiyar bu haftasonu var mı planın benım bi yerlere kaçmam lazım 18 litre benzinim var acaba bi edirne yapıp gelsem mi?
Reklamlar
-
19 Nisan 2012, 18:36
süloasi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr 125 in ön amortisör ünü söktüm ama mili sökemiyorum nasıl sökülüyor anlayan varsa yardımcı olsun
en altta aliyen vida var onu sökmen lazım tam ortada
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
dürümdöner adlı üyeden alıntı
bu başlığı ilk sayfadan başlasan 2 saatte komple tararsin bir çok yerde de cevabı var
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:30 ----------
ihtiyar bu haftasonu var mı planın benım bi yerlere kaçmam lazım 18 litre benzinim var acaba bi edirne yapıp gelsem mi?
henüz bizim gençlerden bi yorum gelmedi hafta sonu ile ilgili belki bende gelirim edirneye hem benzini almış olurum
Bu YBR'de yağ filtresi yok mu gerçekten ??? (MUhtemel bir FIRÇA'da bu soruya gelecek ama ne Yapalım merak ettim ) bu soru içinde fırça atacak değiliz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
19 Nisan 2012, 18:57
ihtiyar kardeşimın doğum günü var o işten yırtmam lazım yoksa kötü olacak iş hersey bana kaçacak bakalım bi haftasonu olsun en kötü burdan yazarım ihtiyar hazır ol diye kaçarız bi yerlere
-
19 Nisan 2012, 19:37
adi ekmek arası ulen insan bizi de davet eder
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
arkadaşım kimse cevap yazmadı demeyesin diye yazıyorum ilk önce soru sorarken motorunun senesini ve kilometresini yazmalısınki bizde sana verdiğimiz cevapları isabetli kılalım gelelim cevaba başıma geldiği için acaba mı? diye yazıyorum eğer motorum kışı dışarda geçirdiyse ve senesi kilometresi yüksek ise fren merkezinin fren pabuçlarına basan piston diplerinde paslanma oluşuyor ve frene bastığında pistonlar ileri gidiyor ama yeteri kadar geri gelmediği için pabuçları ayıramıyor ve sürtme başlıyor çözüm ise fren merkezini söküyosun yerinden ve pabuçları çıkarıyorsun WD40 ın varsa onla yoksa herhangi bir yağ ile fren pistonlarının dibini yağlıyorsun ve frene basıyorsun ve pistonları sona kadar çıkarı yorsun yine yağlıyorsun ve ayarlı bense ile pistonları geri sokuyorsun ve bu işlemi 7-8 kere tekrarlıyorsun zaten ilk bir iki seferden sonra yumuşadığını hissedersin sonra topluyorsun artık frene bastığında merkez pistonu geri çekebileceğinden sürtme ortadan kalkıyor kolay gelsin inşallah sorunun budur ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
ya sorma nedir bu erkek milletinin bu uçkur belası ne geliyosa başımıza zaten beynimizn bacak arsında olmasından geliyo herkez eşitlik eşitlik diye biyerlerini yırtıyo iş eşitliğe gelince ezilen yine erkekler işin komiği bunu bile farkına varamıyorlar dönün şöyle en eskilere gidin erkek avcı dışarda kadın işçi evinde bu kadar basit
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
o zaman eyvallah güzel olur kolay gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
bakarsın allah kısmet ederse yanlız bırakmam seni !
şenol abi inş işlerin uyar da senle şöyle keyif yapa yapa gideriz sonra bi topik açarız bekar bekar gezdik diye
veya evliler de gezebilir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
19 Nisan 2012, 19:37
hani daha önceleri boyum şukadar acaba motorda komik dururmuyun diye yazanlar vardı ya bu resim size ithaf edilmiştir
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
19 Nisan 2012, 19:39
-
19 Nisan 2012, 19:43
dürümdöner adlı üyeden alıntı
ihtiyar kardeşimın doğum günü var o işten yırtmam lazım yoksa kötü olacak iş hersey bana kaçacak bakalım bi haftasonu olsun en kötü burdan yazarım ihtiyar hazır ol diye kaçarız bi yerlere
tamam ben hazırım bizim gençlerden bi haber yok henüz
gel buyur bizim kapımız herkeze açık kimileri gibi geliyorum gidiyorum yok orası olmadı burası yok vazgeçtim şuraya gidelim demiyoruz anlıyan anladı heral!
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
şenol abi inş işlerin uyar da senle şöyle keyif yapa yapa gideriz sonra bi topik açarız bekar bekar gezdik diye
veya evliler de gezebilir
he vallaha kısmet işte ben uyar oğluyum ama kimsenin 1sn sonrasına senedi yok allah kısmet ederse diyelim .aslında ben busene hiç gitmediğim için bir karadeniz turu arıyorum ama bakalım önmüzde ay çok orayada gideriz öbür tarafada
-
19 Nisan 2012, 19:44
abi bende karadeniz e gitmek istiyorum ama işler her sene 1 rota ya uyuyor oraya da seneye giderim heral kısmet olursa
-
19 Nisan 2012, 19:44
Alyen borç dönüyor içerde başka vida varmı acaba
-
19 Nisan 2012, 19:47
motorsiklet camiası çok güzel resimler ve videolar var izleyin derim ...https://www.facebook.com/MotorsikletHayranlari
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
süloasi adlı üyeden alıntı
Alyen borç dönüyor içerde başka vida varmı acaba
alyen mi boş dönüyor yoksa yerine mi uymadı kullandığınız alyen çünkü boş dönmemesi lazım o vidayı sökünce yağ boşalıyo çünkü içindeki!!!!
-
19 Nisan 2012, 19:50
alyen vida boş dönüyor 8 lik alyen tutuyor zaten
-
19 Nisan 2012, 19:50
pelùş ihtiyar bana 30 km uzakta kafaya esti mi alo dedim mi çıkıyo yola 15 dk sona buluşuyoruz sen burda olsan o zaman süper olurdu hem gelecem dedin de gelme mi dedik
-
19 Nisan 2012, 19:59
durmuş yol 200 km uzak olmasa bende gelirdim ama işte mesafe uzak
birde o köprü muhabbeti var kaç para dır para nereye verilir hiç bilmiyorum aslında bilmek te istemiyorum
-
19 Nisan 2012, 20:06
para para diye öldün ...... Para puşta yakışır olum
-
19 Nisan 2012, 20:11
F54 adlı üyeden alıntı
durmuş yol 200 km uzak olmasa bende gelirdim ama işte mesafe uzak
birde o köprü muhabbeti var kaç para dır para nereye verilir hiç bilmiyorum aslında bilmek te istemiyorum
hahahahahahahahahahaa dayanamadı geldi seninki fatih dönüşte arabalıyla geçeriz 4,5 tl yeterki sen gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
para para diye öldün ...... Para puşta yakışır olum
oooooooooooo hanımköylü panpiş sen yaşıyormusun edirne yapıyoruz hafta sonu haberin olsun izin alabilirsen gelllll
-
19 Nisan 2012, 20:24
ybr 125 ler 1 lt benzinle kaç km yol yapar?
-
19 Nisan 2012, 20:25
-
19 Nisan 2012, 20:27
Fatih pazar eşme yapalımmı !!!!!
-
19 Nisan 2012, 20:31
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Fatih pazar eşme yapalımmı !!!!!
aga ben pazar eşimle takılacağım ama istersen önümüzde ki hafta içi koray bize balık ısmarlasın...hemde eşme de hemde ızgara
-
19 Nisan 2012, 20:59
F54 adlı üyeden alıntı
aga ben pazar eşimle takılacağım ama istersen önümüzde ki hafta içi koray bize balık ısmarlasın...hemde eşme de hemde ızgara
eşinde çalışıyo heral bitek pazargününüz müsait galiba !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler