ramo naber kanka... sağlık nasıl...
bugün sym wolf 250 yi denedim.. adamlar harbiden yapmış...
güzel kaliteli bi motor... honda falan yanında hiç bişey.. torkuda fena değildi
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
panpiş neredesin
https://plus.google.com/102194925359...21681414/posts
panpiş yok ben varım...
https://plus.google.com/102194925359...21681414/posts
koray 3 adet videom var yorumların nnedir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kanka videolar süper
en son video otobüs mü ne anlayamadım... otoyolunda zevki yapıştırmak oluyor..
sende gerekeni yapmışsın kanka... eğlenceyi biliyon yani
ikinci eli yok..olsa cbr a 30 basar herseyiyle panpiş
en son video mercedes kamyondu... ne günlerdi bea..çok video var ama zaman zaman yüklüyorum... ama artık yaşlandım.... takoğraf zaman hız kullanım sürelerini aştıktan sonra battı balık yangider mantığını uyguluyordu şirket.. yüzde 10 la yüzde 35 arasında değişen ekspres yükler oluyordu.. istanbuldan yüklediğim malı akşam 1800 da çıkarak gece 03,10 da konya pakpen e teslim ettiğim gün geldi aklıma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
henüz paslanan bi yer yok aküde tas gibi hiç ayak marşını kullanmıyorum..tutup da 55 w lik ampul takarsan akü biter tabi..hem ne sıkıntı yapıcan ki garantisi var götür derdini anlat servıs çözsün sorununu yamaha merkezden ilker beyi ara selamımı söyle hatta
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
sanki kendi 3 metre hahaha
panpiş ne zaman görüşecez olum....
irfan abi karamürselde piknik toplaşması yapıyo.. katıl sende.. haftaya pazar
hayırlı işim var bi ay içinde Allah nasip ederse onu bi halledeyım panpa sona çoruma bile gelirim
oooooooo...... ooooooooooooo....
sen ve hayır... hiç yanyana uyum bile sağlamıyor..
ekmek arası- hayır
hayır - ekmak arası..
yok olmuyo
vaz geçtim yok hayırlı bir iş falan kimse evlenmesın nisan düğün nikah bunlar boş işler boşverin oğlum gürültü patirti boşa masraf hatta başka birsey değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
gidip bi hayabusa alıp ömrümün sonuna kadar mutlu mesut yasıcam en azından dirdir etmez bi yağ bi benzın masrafım olur ama kafam çok rahat olur anasını satayım
kanka aynı dert bendede var ya...
motoru kıskanıyo hatun
yıkamaya bile götüremiyom
ahhh ulen ahhh derdimiz motor olsa keşke
ben tövbeliyim ama sen yine de aç başımızda bi büyük dursun kanka
Şu an bu konu içerisinde 206 kullanıcı var. (0 üye ve 206 misafir)